Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu evdeki internete bağlayınca normalde bir problem olmuyordu ama şuan telefondan wifi bağlanınca tüm interneti bir şey indiriyor gibi kullanıyor. Arka plan verilerine felan da baktım bir problem yok. kaç senedir normal kullanıyorum bu 2 gündür wifi ye bağlanamıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsin belki düzelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thegreenblack kullanıcısına yanıt
    Greenify ile tüm uygulamaları sonlandırınca wifi düzeliyor. Ama tabi uygulamalar tekrar açıldığından dolayı yine aynı sorun devam ediyor. Aynı uygulamaları kaç aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyordum. Hatta bir kaç uygulama kaldırdım ama nafile.
  • Bu sorunu yapan uygulamayı bulmalısın güncellediğin için sorun yapan uygulama olabilir ve cok lazım bir uygulamysa bir önceki sürümü kullanılabilir kolay gelsin

• thegreenblack kullanıcısına yanıt
    Sanırım sorun whatsapp. Önce o dediğim program ile tüm programları kapatıyorum sonra whatsapp ı açıyorum 1 dk felan normal hızda çalışıyor sonra ne oluyorsa bir şey oluyor ve sanırım whatsapp harcıyor. Yada telefonda bir şey var wifi açınca o devreye giriyor. Hani mesela güncellemelerde sadece wifi açıkken güncelle tarzı şeyler olur ya sanırım buda öyle bir şey. Whatsapp'a yeni güncelleme gelmişti onu da kurdum ama hala çözüm yok 3 gb interneti 4 günde yedim wifi yok diye kafayı yicem
  • Diger telefonumda bazı çözemediğim sorunlarda hard reset atarak çözmüştüm fabrika ayarlarına dön istersen yada pc den comender olması lazım telefonu güncellediğimiz programla resette atabilirsin

• Aynı sorun bende de oluyor, kendi internetim açıkken telefon ısınmıyor fakat wifi açınca nereden açarsan acayım birşey indiriyor ya da yüklüyor gibi felaket ısınıyor telefonun wifisini kapatınca normale dönüyor. Çözüm bulan olursa lütfen yazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    LG G4 Şebeke Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.