Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 mi yoksa Z2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi z1 mi daha iyi yoksa z2 mi yeni telefon alacağımda hangisini almalıyım sizce verdiğim paraya değermi??????

• z2 daha ıyı bır cıhaz..
  • İkisi de Sony'nin telefonu Z2 ye bence o kadar para bayılmaya değmez hemen hemen aynı özelliklere sahip . Z2 nin 3 gb Ram i var Z1 2gb performansta pek bir farkını göreceğini sanmıyorum hissedilir derecede en azından birde Z2 3200 mah pil var Z1 de 3000 onunda çok fazla bir fark yaratacağını sanmıyorum gene de tercih meselesi ben aradaki o fiyat farkını vermezdim.
  • G3 al bence piyasadaki.şuan en iyi
    telefon ama illa diyorsan z2 android piyasası eski den anında desteği keser çünkü çok fazla seçenek var ve çok hızlı ilerleyen bir pazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 ile Z1 arasında dağlar var hocam sony çok fazla değişiklik yapmış.Ama g2 ile g3 arasında bu kadar fark yok.
  • tabiki z2 ama aradaki farka değmez. bizdeuygun.com da 1600 küsürdü. eğer ordan alacaksan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

tabiki z2 ama aradaki farka değmez. bizdeuygun.com da 1600 küsürdü. eğer ordan alacaksan al.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    tamam beyler çok teşekkürler yorumlarınız için peki bizdeuygun.com da baktım 1649 tl di peki innial kart geçerlimi sitede ??
  • yigit411 Y kullanıcısına yanıt
    muhtemelen hayır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.