Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
26.113
Cevap
122
Favori
861.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssrrkknn

Önce Retina Ekran - AMOLED Ekran - OLED Ekran - CLEAR LCD ve TFT LCD terimlerini incele Tenolojileri ne birbirleri arasındaki farkları öğren sonra gel buraya cahillik meselesini konuşalım...

shiftdeleteden
    IPS de aslında tft bir panele sahiptir. Sony'nin son çıkan Triluminos tft ekranı şuan için en başarılı ekrandır
    Marka Fanına göre değişiyor tercihler.. Bence de Sony'nin Triluminos ekranı daha başarılı.

şöyle ilginç bi yorumda var
    retina panel tipi degil. eger cozunurluk 300 ppi nin uzerindeyse retina ekran deniyor. bu amoled, tft, ips farketmez

• Bende fark ettim bu durum biraz can sıkıcı evet ama en tuhafıma giden şey şu açı olayı..Ekran bombok arkadaşlar sanki tüpü bitmeye yakın tft televizyon gibi bir görüntüsü var..Diyorlar ki renkleri gerçek veriyomuş..Bence buda saçma ben zaten oyunun renginin gerçeğini bilyorum ki :) temple run da pramitin yada arkadan gelen canavarın ne renk olduğunu biliyozmuda gerçek renk mi test edelim..Ama bi katılmadığım konu ekranın bakış açısı..Yahu bunca yıldır iphone 2g ile başladım kullanmadığım telefon yok ama hiç birinede kendimi zorlayıp yandan bakarak kullanmayı denemedim..Banane yandan bakınca bembeyaz görünüyosa..yahu fanlık şu bu beni bozar..Ben LG G2 nin iki ayrı versiyonu Note 3 ün 2 ayrı versiyonu var diye değiştirdim..Adamalar 50 milyonluk kendi ülkelerine canavar telefon yapcak çöpünüde buraya yollayacak sende onla idare et diyecek..Şimdi LG üzülüyomuş 2 milyon sattık hedef 10 milyondu diye..Ulan elin almanı sen böyle yapınca benden yüz defa milleyetçi millet alırmı senin dandik telefonunu..Sony,Apple,HTC,Nokia bundan şaşılmaz kardeşim...Hiç olmazsa kore versiyon tayvan versiyon gibi saçmalıkları yok...O yüzden ekran şöyle ekran böyle desemde yok arkadaş alcak telefon yok..İphone ekrandan sıkıntı..Gerisi bundan iyi değil napalım yani bunada şükür..İnşallah Z2 de düzelir de bizde ona geçeriz hemen..

• Kot pantolona rahat girmiyorsa baya işkillendim şimdi beyler :), sonuçta cebimizde taşıyacağız bu telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Kot pantolona rahat girmiyorsa baya işkillendim şimdi beyler :), sonuçta cebimizde taşıyacağız bu telefonu.

Kız değilsen giriyo kardeşim merak etme..Tulum giymen gerekmiyo yani ;) Note 2 de rahat giriyodu note 3 de giriyo buda giriyo cebe..ama rahatsız ediyo eğilemiyosun cebinde mala var gibi bir his veriyor insana ama yapcak bişey yok cebe girsin diye galaksy age mi alaydık yani ???
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    4.3 ü az önce flaşladım emeği geçen herkese teşekkürler :)
  • iPhone 5s bu konuda başarılı sanırım :)

• İphone o konuda başarılı ama en fazla eleştirildiği yer de orası..boyutu ve ekran ufaklığı..En deli eden noktasıda itunes saçmalığı..
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin telefonu ilk aldığından beri kameranın flaşını açtığım zaman aşırı sis geliyordu kameranın ününe sony türkiye yi aradım fabrika ayarlarına dönün dedi bende 4.3 flaşlayıp fabrika ayarlarına döndüm ancak sorun aynen devam ediyor lütfen fikir verin

• quote:

Orijinalden alıntı: viper9

Arkadaşlar lütfen yardım edin telefonu ilk aldığından beri kameranın flaşını açtığım zaman aşırı sis geliyordu kameranın ününe sony türkiye yi aradım fabrika ayarlarına dönün dedi bende 4.3 flaşlayıp fabrika ayarlarına döndüm ancak sorun aynen devam ediyor lütfen fikir verin

Dostum daha önce one x kullandım oradan hatırladığım kadarıyla ondada bu tip sorun oluyodu ve nedeni kameranın flaşa doğru kaymasıydı..benim sana nacizane önerim tabi denemek sana kalmış telefonu baş aşağı bir şekilde yumuşak bir zemine vurman özellikle kamera kaydıysa yerine gelsin diye..tabi bu kırıkçı çıkıkçı mantığı bişey...ama o zaman çözüm buydu son çare dene derim..

• cleet kullanıcısına yanıt
    Of Of Of oda olmadı

• quote:

Of Of Of oda olmadı

Başkada fikrim yok yıkamayı dene filan diycemde yapmışsındır zaten onları..Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olur belki dahada olmadı verirsin garantiye vardır bi hayır içini ferah tut dostum ;)
    Cihaz yurt dışı garanti de yok malesef

• quote:

Cihaz yurt dışı garanti de yok malesef

yurt dışı forumlarda yaz mutlaka bir benzeri olanı vardır..Dünyada bir sendeki z1 de varsa bu sorun üzgünüm ama tekbaşınasın dostum..
    Yabancı forumlar da nasıl arama yapabilirim?

• quote:

google çeviride kamera flaş sorunu diye çevirip arattır..sony xperia z1 camera flash problem diye yani..Türkçe ye çevittir başla okumaya..
  • quote:

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1/Camera-Issues-Flash-light/td-p/450745

Bu sitede senin sorunu yaşayan var mesala ;)
    Hocam çok çok çok teşekkür ederim çözdüm
    Fakat farklı bi sorum daha var google play à giriyorum uygulamalar kısmında yüklü olan uygulamalqr görünmüyor bom boş bi sayfa

• telefonun kendi programıyla yedekleme yapmıştım telefonu flashlayınca tüm veriler gitti doğal olarak ben de yedeğimi kurayım dedim ancak hata veriyor. Yazılım uyuşmazlığı diyor. Yedeklerimin içeriğini dahi görüyorum halbuki yedekleri kurtarmanın bir yolu yok mudur?
  • quote:

Fakat farklı bi sorum daha var google play à giriyorum uygulamalar kısmında yüklü olan uygulamalqr görünmüyor bom boş bi sayfa

Rica ederim dostum yarıdmcı olabildiysem ne mutlu bana..Bun yazdığın sorunuda ilk defa duydum ama google hesanında bi çıkış yapıp geri gir bakalım düzelir belki tabi tahmini söylüyorum bi işe yaramayada bilir..
  • quote:

Rica ederim dostum yarıdmcı olabildiysem ne mutlu bana..Bun yazdığın sorunuda ilk defa duydum ama google hesanında bi çıkış yapıp geri gir bakalım düzelir belki tabi tahmini söylüyorum bi işe yaramayada bilir..
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.