Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 compact Batarya değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran 2014'te bizdeuygundan delta servis garantisiyle almış olduğum Sony xperia z1 compact telefonumun bataryası 3.yılın sonunda ömrünü tamamlamak üzere. Telefon %50-60 şarj olduğunu gösterirken birden %1e inip çat diye kapanıyor ve bu şekilde kullanmak son derece sıkıntılı. Batarya değişimi için önümde 3 farklı seçenek var. Bu konuda öneri-görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
    1.si internet üzerinden orijinal batarya-arka kapak satın alıp işi halletmek. Burada orijinal bataryaya ulaşmak biraz sorun olacak gibi bu noktada her türlü tecrübelerinizi bekliyorum. İşlem tecrübem var, daha önce Toshiba laptop termal macun-fan temizliği için birkaç kez komple söküp takmıştım. Youtube üzerinden izlediğim videolara göre bu batarya değişimi işlemi bahsettiğim işlemin yanında devede kulak kalıyor :)

    2.si Sony servisine göndermek. Çok masraflı olacak ve telefonsuz kalacağım süre çok daha uzun olacaktır diye düşünüyorum.
    3.sü Delta servise göndermek. Telefon Delta servis garantiliydi. Garantisi biteli 1 yılı geçti. O yüzden çok mantıklı gelmiyor.

    Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..







  • benimde z1 compact 3,5 senenin sonunda öldü. açılmıyor. Bir çözüm buldun mu? ben vatandan almıştım, oraya götürsem bir şey yapılır mı?
  • Kardeşim aynı sorunu bende yaşadım z1 vardı 9 ayda batarya öldü servise gönderdim batarya değişti sattım telefonu note 5 aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.