Şimdi Ara

Sony Xperia™ Z1 Compact Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.795
Cevap
77
Favori
593.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    valla olabilecek her şekilde rom attım kurdum, hepsinden sonra da fabrika ayarlarına döndüm. bazen 2 3 defa bile fabrika ayarlarına döndüğüm oldu ama sorunlar çözülmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenturdiot

    hocam arka panel için tempered glass 1 tane varsa kesin onu bana ayır ben alıyorum.

    Hocam tamam ayırdım da kargo firması bakmam lazım önce. Ufacık şey için 10TL alacaklar yoksa.. Bugün yarın hallederim bu işi..

    Fotoğrafları da koyarım bugün..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evanescence1907

    Ne kadardı fiyatı bırde yazında plastık oldugu ogrenınce ıptal ettım dedın sonra cam olanı mı buldun onu mu sıparıs verdın ve kaca alacaksın.

    Evet önce 30 liralık olanı almıştım onun açıklamasında plastik olduğu yazıyodu ekranı düşmeye karşı korur burdan arkadaş almış üç aydır kullanıyomuş memnun.ama tempered glass ın mantığı dayanıklı cam olması artı nana teknoloji temizlik ve kayganlık açısınsan önemli bi video paylaştım orda var açıklama.ama bizim türkiyede bulduğumuz çok pahalı 68 lira dafoni marka.bu işin piri nillkin ama ben bizim ülkede bulamamıştım pohuman arkadaş satıyo 30 tl çok iyi.
    Bu camlarda
    9h olayı var birde sert yani çizilmez oluyo.iki haftadır araştırıyorum çıkarımlarım bunlar umarım faydalı olmuştur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada telefonu aldığım hafta normal ekran filmi almıştım daha o hafta çizildi gökkuşağı yapıyo çok rahatsız edici.
    Beş on beş on filme vereceğimize bikerelik orjinal sağlam bi tempered glass alıp uzun vadede kullanmak çok mantıklı.
    Ayrıca sıradan filmlerde ekrana yapışan ter ve kirler dokunmatiği etkiliyo kendi kendine oraya buraya basıyo telefon.sürekli temizlemen gerekiyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Ben toplam 40 liraya malolmasına razıyım hocam inşallah kaliteli bişeydir. Mng kargoya gidip narenciye indirimi istemeyi dene, kabul ederlerse yarı yarıya farkediyo fiyat. Olmadı biraz indirim yaparsın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenturdiot -- 24 Haziran 2014; 11:30:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenturdiot

    Ben toplam 40 liraya malolmasına razıyım hocam inşallah kaliteli bişeydir. Mng kargoya gidip narenciye indirimi istemeyi dene, kabul ederlerse yarı yarıya farkediyo fiyat. Olmadı biraz indirim yaparsın :)

    Kargo dahil 40TL oluyor zaten. O şekilde sanalpazara ilan açtım. Buyrun ilanlarım:

    http://www.sanalpazar.com/Sony-Xperia-Z1-Compact-Tempered-Glass-9h-Ekran-Koruyucu__isp25271172

    http://www.sanalpazar.com/Sony-Xperia-Z1-Compact-Tempered-Glass-9h-Arka-Koruyucu__isp25271595

    http://www.sanalpazar.com/Sony-Xperia-Z1-Compact-Manyetik-Kablo__isp25278812

    Ürünü yarın kargoya verebilirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 24 Haziran 2014; 12:28:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenturdiot

    Yanyana gördünüz mü iki ekranı da?

    Ama slında bu muhabeti sevmiyorum. Aynı telefon ama iki ekranı karşılaştırın farkı göreceksiniz hani ilk telefon çıktığında jdi ekran kullanıldı.sonra neden değişiklik yapıldı anlamadım. Acaba düşük maliyet içinmi yapıldı. Bilmem hatırlıyorsanız telefon çıkmadan arka temperli cam denilmişti sony sayfasında öyle yazıyordu ama nedense arka kapak bildiğimiz plastik kulanıldı. Bazı yabancı siteler telefonun ısınma sorun olacağından arka plastiğe cevrilmiş desede ben inanmadım..sadece maliyeti düşürmek için yapılmış.. Şimdi iki panelden bu daha iyi dememiz kişisel bir bakış gerektiriyor. Sana göre iyi olan bana göre iyi olmayabilir.
    Ayrıca üstünüze alınmayın yorum yaparken kırıcı olmayın herkes görüşünü sorununu söyleyecekki bizde çözüm bulalım. Bu arada bana özel den mesaj atanlar nerden aldın diyorlar.. Bizde uygun sitesinden aldım.
    Son olarak telefon yazılımsal çok eksiği var. Umarım kısa zamanda sony kendini geliştirir. Hele tuş kilidi açmak için güç tuşunu kullanmamız çok saçma.. Sevgiler saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abi ekran konusunda yanyana jdi/aou diye koyulan resimlere bakarsanız, auo olanın çercevesinin bile rengi soluk, o resimlerle oynanmış, olanlara itibar edipte burda jdi diye yönlendirmeyin milleti, sanırım phuman jdi, auo olarak yanyana 2 resim koymuştu, cogumuz auo olan paneli begenmiştik. phuman gibi 2 ayrı panelin fotosunu koyacaklar varsa onlar koysun biz yorumlayalım, ben açıkcası jdi panele sahip z1c görmediğim için birşey diyemem, sizde diger paneli görmediyseniz lütfen bu konuda görüş bildirmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcygt86

    abi ekran konusunda yanyana jdi/aou diye koyulan resimlere bakarsanız, auo olanın çercevesinin bile rengi soluk, o resimlerle oynanmış, olanlara itibar edipte burda jdi diye yönlendirmeyin milleti, sanırım phuman jdi, auo olarak yanyana 2 resim koymuştu, cogumuz auo olan paneli begenmiştik. phuman gibi 2 ayrı panelin fotosunu koyacaklar varsa onlar koysun biz yorumlayalım, ben açıkcası jdi panele sahip z1c görmediğim için birşey diyemem, sizde diger paneli görmediyseniz lütfen bu konuda görüş bildirmeyin.

    Evet karşlılaştırma fotoğraflarını ben eklemiştim. O karşılaştırmada versiyon ve ekran koruyucuları farklıydı. Şuan arkadaşın telefonda da aynı ekran koruyucudan var ve versiyonlarda aynı. Bir karşılaştırma daha yapmak lazım aslında ama 4.4.3'ü bekliyorum..




  • aman abi ekran mevzusunu açma çok kızıyolar...ben bu yaşıma kadar yemediğim azarı ''auo - jdi'' tartışmasından yedim....neyse...tek istediğim şey önümüzdeki güncellemenin mevcut kullanımı bozmadan kamera problemlerini fixleyebilecek bir güncelleme olması...flash sızmasının donanımsal olduğunu ve değişmeyeceğini varsayarsak gelecek güncelleme dosyası daha aktif ve kaliteli bir kamera deneyimini sağlar umarım...
  • Cam konusunu hatırlıyorum, hele japon versiyonunda cam kullanılıp uluslararası versiyonda plastik, hem de kalitesiz plastik kullanımı resmen ayrımcılık. Belki adamlar kendi ülkelerine kıyak geçebilir normaldir diyenler olabilir, fakat aynı kıyağı apple neden amerikaya geçmiyo? İşte böyle yapa yapa insanları apple kullanmaya yöneltiyo android üreticileri. Sözde sistemin %80 küsürüne android hakim ama 1 milyon telefonla! Apple 2 3 telefon ile bunu başarıyo.
    Ekran konusuna gelecek olursak fark olduğunu ben de inkar etmiyorum. Hatta kime hangi ekran daha hoş geliyosa onu da tabiki söyleyebilir, şahsen gördüğüm fotoğraflarda bana auo daha çekici geldi çünkü renkleri daha güzeldi. Parlaklığın fazla olması benim için hiçbişey ifade etmiyo çünkü çoğu kişi gibi ben de telefonu tam parlaklıkta kullanmıyorum. Keşke batarya problemimiz olmasa da hepimiz ekranı tam kapasite kullanabilsek. Konuya dönecek olursan benim asabiyetim tamamen kişisel yargılara dayanarak insanların yanlış yönlendirilmesi, bi de üstüne bunun körü körüne savunulması. Öyle bir konuşuluyo ki ekran konusu, jdi 3 boyutlu full hd imiş de auo 240*360 çözünürlük zannedersin. Ondan sonra telefonu alan insan geliyo buraya konuya bi bakıyo, ekranı auo çıktı diye kahroluyo, daha da ileri gidip sorunsuz bi telefonu sırf ekranı jdi olsun diye değişim yapıyo, bazıları birden fazla kez! Ekranı jdi çıktığında rahatlıyo, halbuki alıp incelemiyo ki daha mı iyi daha mı kötü yoksa aynı mı diye. Peki şimdi bu adamın suçu ne? Bu adam niye bu kadar tribe girdi? Tek suçu telefonu kullanan kişilerin sözüne güvenmiş olması. E zaten güvenmeyecekse bu konu niye var? Bu başlık bu yüzden bu kadar önemli. İnsanlar burada yazılanlara güveniyo ve ona göre alışveriş yapıyolar. Verilen para da minimum 1.200, az para mı?
    Başlığa mesaj yazmaya başladığımdan beri aynı çabayı gösteriyorum. Burası kişisel yargılarımızdan uzak olarak sorunlarımızı bahsettiğimiz, çözümlerimizi paylaştığımız, yazılımsal özellikleri konuştuğumuz bi yer olsun. Telefonu almayı düşünen gelsin burdan bizden bilgi alsın, artıları da eksileri de söyleyelim ve alıp almama seçimini ona bırakalım. Ama çıkıp biri ordan kesinlikle jdi al auo berbat auo tü kaka tarzında yorum yaparsa işte ona da herkesin engel olması lazım sadece benim değil.
    Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pohuman kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir imkanın olursa bu tartışmaya son noktayı koymuş olursun çok iyi olur
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olur aslında, ben jdi görmedim fakat sırf merakımdan bimekse gittim z2nin ekranı ile ksrşılaştırdım. İkisini de tam parlaklığa getirdim ve tam ekran beyaz bi sayfa açtım. Compactım biraz sönük kaldı yanında. Fakat versiyonumun 4.3 olmasına rağmen yuh dedirtecek kadar bi fark göremedim. Aynısını bi de güncel versiyonla yapacağım, fotoğraflarını da çekip buraya eklemeye çalışacağım ama nasıl yapıcam onu düşünüyorum başka cihazım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    söylediğin şeyler o kadar insancıl ve doğru ki...hepsinin altına imzamı atarım...fakat bahsettiğin yanlış yönlendirme veya karalama içerikli olmayan mesajlara,sorulara veya o niyette olmayan insanlara önyargı ve agresif bir üslupla yaklaşmazsan daha anlaşılır olacaksın....kolay gelsin...
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Aman hocam naptın şuan alacamayacağım yarın veya perşembe anca :) japonyadan getirtmek zorunda kalıcam böyle giderse, başkası alır onu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok. Bolca sipariş verdim. Umarım 2 hafta içerisinde elimde olurlar. Arka ve ön koruyucu, bir de manyetik kablo..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 24 Haziran 2014; 13:29:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PsYcHoO

    söylediğin şeyler o kadar insancıl ve doğru ki...hepsinin altına imzamı atarım...fakat bahsettiğin yanlış yönlendirme veya karalama içerikli olmayan mesajlara,sorulara veya o niyette olmayan insanlara önyargı ve agresif bir üslupla yaklaşmazsan daha anlaşılır olacaksın....kolay gelsin...

    İyi de hocam şimdi yani ekranım jdi, auo çıksa kahrolurdum ne demektir yani bi düşün sakin kafayla :) ekranım auo ve ne yapmam gerekiyo ben de mi kahrolayım? Veya ekranının üreticisini bilmeyen birinin kontrol ettiğinde ve auo çıktığında kahrolması mı gerekiyo? Telefonu almayı düşünen ve başlığı takip eden biri olsam o cümleyi gördüğümde almaktan vazgeçerim. Ben olsam o şahsın yerine ekranım jdi çıktı memnunum der geçerim derdim. Bişeyi yüceltmek için ötekini karalamak hiçbi yerde olmamalı bence. Biraz sinirli cevap verdiğimin farkındayım, sigarayı bırakmaya çalışıyorum ama söz daha sakin kalmaya çalışıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirtash_37

    YouTube'da "Dafoni Premium Tempered Glass Screen Protector" adlı videoyu izleyin
    Dafoni Premium Tempered Glass Screen Protector:http://youtu.be/5hlKVEczJhE

    bayağı sağlam görünüyor. deneyen oldu mu bunu?
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    :) sen söylüyorsun zevk meselesi,isteyen istediğini beğenir diye...e jdi yi beğenen adam ekranı auo çıkarsa kahrolma hakkı da var bence :) onun fikrinden yola çıkarak tüketim politikası izleyen insan mantıklı bir tüketici midir tartışılır...
    not :38 gün oldu sigarayı bıraktım...ilk 15 gün terör estirdim yeni yeni geçiyor..anlıyabiliyorum...
  • arkadaşlar merhaba,
    şimdiye kadar akıllı telefon kullanmamış biriyim,eski telefonum bozulduğundan z1 compactı daha çıkmadan takip ediyordum ve genel övgülerden ötürü almayı düşünüyordum.
    ama burdaki yazılanlardan sonra şaştım kaldım açıkcası.
    telefonu sadece konuşmak mesajlaşmak,internete girmek ve fotoğraf çekmek için kullanıcam,oyun ve uygulamalarla pek işim olmaz
    bu mevcut arızalar ışık sızması kasa açıklığı ekran renklerinin kötülüğü donma problemleri bir çok telefonda var anladığım kadarıyla
    sizce vazgeçip iphone 5s mi alsam,çünkü aldığım teli 4-5 sene en azından kullanmak istiyorum,sorunlu bir telefon almak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.