Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
71
Favori
600.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şunu demek istedim, sp ile z arasında kaldınız anladıgım kadarıyla ama kameradaki leke problemlerini okudunuz herhalde ve içinize kurt düştü normal olarak.

sp daha sonra çıkmış olsada z amiral gemisi ve özellik olarak daha güçlü ve ilerde sp ye oranla.

demek istediğim z alın ama içinize dert olmaması için kamerasınıda kontrol edin açın resim çeker gibi bakın leke vs birşey varmı diye, demek istediğim buydu.

z oldukça başarılı bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy

şunu demek istedim, sp ile z arasında kaldınız anladıgım kadarıyla ama kameradaki leke problemlerini okudunuz herhalde ve içinize kurt düştü normal olarak.

sp daha sonra çıkmış olsada z amiral gemisi ve özellik olarak daha güçlü ve ilerde sp ye oranla.

demek istediğim z alın ama içinize dert olmaması için kamerasınıda kontrol edin açın resim çeker gibi bakın leke vs birşey varmı diye, demek istediğim buydu.

z oldukça başarılı bir telefon.

dedikleriniz çok doğru birde ısınma sorunları varmış doğrumu son olarak batarya performansı nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 20 Ocak 2014; 14:59:09 >
  • başta bende çok araştırdım fakat bu kullanılan cpu nun aşırı yüklenmelerde (güçlü oyunlar vs) ısınma olayı var, telefonunuza bir zararı yok en azından aldıgım gunden beri en ufak bir problem yaşamadım bunu belirtim, ne leke ne başka birşey ve satışa başladıgı gun aldım ilk seri sayılabilir yani.

ısınmayıda normal kullanımızda whatsapp vs günlük kesinlikle hissetmezsiniz, ama güçlü bir oyun açarsanız uzun süre oynarsanız ısınma oluyor evet ama tekrar demek isterim bu konuyla ilgili sıcaklık oluşması dışında bir problem yaşamadım. Oda elim yandı dedirticek kadar değil ki ben telefonda çok oyun oynayan biriyim. Sıcak işte

pil performansına gelirsek, nasıl kullandıgınızı bilmiyorum o yüzden net birşey söylemek zor, ben 2. telefonum olarak kullanıyorum oyun vs oynarsam yarım gunu biraz geçiyor ama sürekli oyun ekran açık internette haliyle,

ama derseniz mesaj gelirse bakarım arada bir kaç telefon email oyuna abanmam, 1 gün hatta 2 güne zorlarsınız.
    (not: androidinde dezavantajlarını unutmayın bu veriler bir program yüklersiniz pili durdugu yere içmeye başlar, herşey olabilir. androidde bu başıma maalesef çok geliyor.)

umarım yardımcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy

başta bende çok araştırdım fakat bu kullanılan cpu nun aşırı yüklenmelerde (güçlü oyunlar vs) ısınma olayı var, telefonunuza bir zararı yok en azından aldıgım gunden beri en ufak bir problem yaşamadım bunu belirtim, ne leke ne başka birşey ve satışa başladıgı gun aldım ilk seri sayılabilir yani.

ısınmayıda normal kullanımızda whatsapp vs günlük kesinlikle hissetmezsiniz, ama güçlü bir oyun açarsanız uzun süre oynarsanız ısınma oluyor evet ama tekrar demek isterim bu konuyla ilgili sıcaklık oluşması dışında bir problem yaşamadım. Oda elim yandı dedirticek kadar değil ki ben telefonda çok oyun oynayan biriyim. Sıcak işte

pil performansına gelirsek, nasıl kullandıgınızı bilmiyorum o yüzden net birşey söylemek zor, ben 2. telefonum olarak kullanıyorum oyun vs oynarsam yarım gunu biraz geçiyor ama sürekli oyun ekran açık internette haliyle,

ama derseniz mesaj gelirse bakarım arada bir kaç telefon email oyuna abanmam, 1 gün hatta 2 güne zorlarsınız.
    (not: androidinde dezavantajlarını unutmayın bu veriler bir program yüklersiniz pili durdugu yere içmeye başlar, herşey olabilir. androidde bu başıma maalesef çok geliyor.)

umarım yardımcı olmuştur.

eyvallah teşekkür ederim

• telefon almayı düşünüyorum 1 şubat olmadan malum taksitler kalkacak z1 alacak kadar param yok. iki telefon arasında kaldım sony xperia z ve LG 2 benim için önemli olan telefonun sağlam olması ve telefonun 3-4 sene beni götürebilmesi düşürebilme olasılığım yüksek ikincisi kamerası arasında fark varmı üçüncüsü internet dolaşma hızı teşekkürler lütfen yardımcı olun..
  • basar123 B kullanıcısına yanıt
    g2 kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar telefondan, ne kadar dayanıklıdır bu konuda ne desem boş olur.

çıkış serüveni olarak xperia z daha dayanıklı bir telefon imajıyla çıktı ama aynı yerden g2 de düşse bozulabilir xperia z de,

kamerası gece çekimleri haric hepsi aynı standartlardadır genelde.

ama nispeten daha dayanıklı olmasını tercih ederseniz z daha iyi bir seçim olur
  • arkadaşlar ben sony xperia z 4.3 güncellemesini yaptıktan sonra gelen çağrılar cevapsız arama olarak telefonumda görünmüyor. 4.3 güncellemesini yaptıktan sonra böyle bir hata ile karşılaşan arkadaşlar oldumu? eğer oldu ise bu sorunu nasıl çözebiliriz. yardımcı olacak arakadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
  • bende görünmekte, ama ufak tefek kasmalar olmakta telefonda.

aslında wipe yapmak lazım ama onunlada ugrasıcak takat kalmadı
  • Puanla, taksitle falan derken 1200-1300 TL bandında bu ürünü bir şekilde alabiliyoruz fakat paralel ithalat. Ne kadar tavsiye edilebilir? Z1 için +400 TL daha, distribütör Z1 için +700 TL daha fark vermek gerekir ki pek işime geleceğini söyleyemem. LG G2 ise aynı fiyat fakat dayanıklılık açısından Z ile pek mukayese kabul etmez sanırım. Ayrıca Z1 ile Z aynı ekran boyutuna sahip olmasına rağmen Z1 yarım cm daha geniş kasaya sahip. Bu da tek el kullanımını imkansızlaştırır. Z ile G2 ise neredeyse birebir aynı boyutlarda, dolayısıyla tek el kullanıma azda olsa daha müsait.
    Mesajdaki asıl soru kalın olarak işaretlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Puanla, taksitle falan derken 1200-1300 TL bandında bu ürünü bir şekilde alabiliyoruz fakat paralel ithalat. Ne kadar tavsiye edilebilir? Z1 için +400 TL daha, distribütör Z1 için +700 TL daha fark vermek gerekir ki pek işime geleceğini söyleyemem. LG G2 ise aynı fiyat fakat dayanıklılık açısından Z ile pek mukayese kabul etmez sanırım. Ayrıca Z1 ile Z aynı ekran boyutuna sahip olmasına rağmen Z1 yarım cm daha geniş kasaya sahip. Bu da tek el kullanımını imkansızlaştırır. Z ile G2 ise neredeyse birebir aynı boyutlarda, dolayısıyla tek el kullanıma azda olsa daha müsait.
    Mesajdaki asıl soru kalın olarak işaretlenmiştir.

Ben yaklaşık 5 ay önce paralel İthalat garantili almıştım.
    O zaman resmi distributer fiyatı 1849 liraydı. Ben 1445 TL'ye almıştım. Çünkü arada bayağı fark vardı. Şuana kadar çok şükür bir sıkıntı yaşamadım, garantilik bir olayım da olmadı ama gayet memnunum cihazımdan.Resmi Distribütör garantili cihaz alanlar teleservice'ye yönlendiriliyorlar ve o servisin ne olduğu aşikar geçmiş konuları okuduysanız şayet. Sony garantili olunca garanti işi olduğu zaman tam manasıyla işinin hakkını veren bir Teleservice olsa, adam akıllı malının arkasında duran bir Sony olsa tamam eyvallah resmi distributer garantili alalım diyeceğim de o da yok malesef. Onun için fazladan ne diye para ödeyeyim ki... Bana göre işin kısaca özeti bu, bunlar en nihayetinde benim kişisel görüşlerin..Karar sizin tabiki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bahsettikleriniz genelde psikolojik. Bazi ithalatci garantili urunlerde servis konusunda sony garantiliden cok daha memnun kaldilar. Biraz da sans isi, ama ne olursa olsun sony garantili olmasi muhattap konusunda gun gelir cok ugrasirsiniz ama ismi vardir diye psikolojik olarak daha iyi hissedersiniz.

• hocam telefonun romuna baktım neresi diye
    StoreFront 1272-8629 1271-8418 Commercial & Journalists (Internal)
    bu çıkıyor ne anlama geliyor
  • Arkadaşlar sizde de ısınma var mı? 20 - 30 dakikalık internette gezinmeden sonra telefonun arka kamerasının olduğu bölgeye elleyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Arkadaşlar sizde de ısınma var mı? 20 - 30 dakikalık internette gezinmeden sonra telefonun arka kamerasının olduğu bölgeye elleyemiyorum.

Evet, bazen oluyor. Ama aşırı değil tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

Arkadaşlar sizde de ısınma var mı? 20 - 30 dakikalık internette gezinmeden sonra telefonun arka kamerasının olduğu bölgeye elleyemiyorum.

15-20 dakika Chrome ile 3g'de gezince epey ısınıyor hocam.

• quote:

quote:

quote:

Chrome ve 3g ısınmayı artırıyor.

Bir de Dolphin Browser ile 2g'de internet kullanın, farkı görürsünüz. En azından denemiş olursunuz. Ardından eski klasik stilinize dönersiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Chrome ve 3g ısınmayı artırıyor.

Bir de Dolphin Browser ile 2g'de internet kullanın, farkı görürsünüz. En azından denemiş olursunuz. Ardından eski klasik stilinize dönersiniz

Anladım.
    Dolphin Browser'ı Az Önce İndirdim Fakat Yine 3G'de Denedim.
    Akıcılığı Hoşuma Gitti Fakat Üstteki Adres Çubuğunun Sürekli Durması ve Ram Şişirmesi (10 - 200 mb.) Tekrar Kaldırmama Sebep Oldu.

• Boat browser i deneyin o da güzeldir... Onda adres çubuğu sabit değil.

• quote:

Boat browser i deneyin o da güzeldir... Onda adres çubuğu sabit değil.

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam.
    Birde bir şey daha soracam.
    Bu ekrandaki geri, masaüstü tuşlarının arkaplanını bir şekilde şeffaflaştırabilir miyiz?
    Tıpkı masaüstü ya da menüdeki gibi.

• Rica ederim.

Dediğiniz tam olarak üst araç çubuğu ve alt gezinme çubuğu arka planının şeffaf oluşunu mu resimdeki gibi..?
     Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.