Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atroce

adreno 320 nin full hd ye yetmediğine bir örnek var mı yani nerede söyleniyor, kim söylüyor

bilgisi olan var mı
  • quote:

quote:

adreno 320 nin full hd ye yetmediğine bir örnek var mı yani nerede söyleniyor, kim söylüyor

bilgisi olan var mı

Onu kim salladıysa iyi sallamış.Neredeyse bütün özellikleri aynı olan Htc Droid DNA'e bakalım mesela.Kimse şikayetçi değil.Hatta pil konusunda bile gayet iyi deniliyor.O konuda içiniz rahat olsun.İsterseniz forumda Droid DNA kullananlara sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

quote:

bilgisi olan var mı

Onu kim salladıysa iyi sallamış.Neredeyse bütün özellikleri aynı olan Htc Droid DNA'e bakalım mesela.Kimse şikayetçi değil.Hatta pil konusunda bile gayet iyi deniliyor.O konuda içiniz rahat olsun.İsterseniz forumda Droid DNA kullananlara sorabilirsiniz.

bende merak ediyorum işte, bi laftır dolanıyor fullhd ye yetersiz diye ancak bir bilgi bir video bir test göremedim

hd ekranlı xperia t ye adreno 225 çok çok yeterken, adreno 320 nin fullhd ye yetersiz denmesi kafamı karıştırmadı değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

quote:

bilgisi olan var mı

bende merak ediyorum işte, bi laftır dolanıyor fullhd ye yetersiz diye ancak bir bilgi bir video bir test göremedim

hd ekranlı xperia t ye adreno 225 çok çok yeterken, adreno 320 nin fullhd ye yetersiz denmesi kafamı karıştırmadı değil

Onu kesin fanboylar uydurmuştur.

• Bakın bu resimler yeni. Burda ben Z yi beğendim. Özellikle bina net çıkmış. Güneş ışığını absorbe etmiş. Binanın pencerleri net görünüyorken diğerleri siyah çıkmış. Ne dersiniz ?

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]
  • Xperia Z nin Ces fuarındaki incelemelerinde fotoğraf çeken incelemecilerde var oraya baktığımızda kamerası çok güzel ortaya atılan bi kaç fotoğraf için 1.3 mp muamelesi yapmaya gerek yok bu telefona haksızlık ediyorlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bakın bu resimler yeni. Burda ben Z yi beğendim. Özellikle bina net çıkmış. Güneş ışığını absorbe etmiş. Binanın pencerleri net görünüyorken diğerleri siyah çıkmış. Ne dersiniz ?

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

oppo find 5 :)) kıyasladıkları çin malı telefon kalitelerini belli ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

Bakın bu resimler yeni. Burda ben Z yi beğendim. Özellikle bina net çıkmış. Güneş ışığını absorbe etmiş. Binanın pencerleri net görünüyorken diğerleri siyah çıkmış. Ne dersiniz ?

oppo find 5 :)) kıyasladıkları çin malı telefon kalitelerini belli ediyor

Oppo binayı kara tahtaya çevirmiş resmen

• Nasipse bu telefonu almaya karar verdim. Sony olması ve Şarj süresi seçim sebebim.
  • Telefon yan çevirildiği zaman menu tuşlarıda dönüyor. Videolara bakarken dikkatimi çekti.
  • quote:

bu resimlerden sonra kamerasını eleştiren olmaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

Telefon yan çevirildiği zaman menu tuşlarıda dönüyor. Videolara bakarken dikkatimi çekti.

Onların dönmesi mesele değilde bazı videolarda oyun oynarken o tuşların kaybolmadığını gördüm oysa telefonun çıktığı ilk zamanlar sony bir yazılım yapmış ve onlar oyun ve videoda otomatik kayboluyor deniliyordu. Video da zaten kayboluyor ama oyunlarda orda durması sıkıntılı. Çünkü yanlışlıkla oyundan çıkmalar fln olacaktır. Bu tuşları ortadan kaldıran bazı programlar varmış diye duymuştum fakat umarım onlara gerek kalmaz.
  • Cihaz tanıtıldıktan sonra dikkat ediyorum Sony experia z herkes tarafından bekleniliyor ilk defa bir sonr telefonu için bu kadar beklenti var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu incelik yarışında muhtemelen sensörlerde küçüldüğü için xperia'lar eski sony ericssonlar'da ki fotoğraf kalitesini aratıyor. Bir zamanlar benimde kullandığım ve bir avm'de kaybettiğim ve çok özlediğim telefonum k750'nin (2mp) çektiği örnek fotoğraflar. Ne tuhaf, benim xperia ray'im 7 sene önce ki telefonumdan daha iyi çekemiyor Olay incelik değil, işlevsellik daha önemli.

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]
     Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

http://www.esato.com/phonephotos/index.php?make=sony+ericsson&model=K750i

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Telefon yan çevirildiği zaman menu tuşlarıda dönüyor. Videolara bakarken dikkatimi çekti.

Onların dönmesi mesele değilde bazı videolarda oyun oynarken o tuşların kaybolmadığını gördüm oysa telefonun çıktığı ilk zamanlar sony bir yazılım yapmış ve onlar oyun ve videoda otomatik kayboluyor deniliyordu. Video da zaten kayboluyor ama oyunlarda orda durması sıkıntılı. Çünkü yanlışlıkla oyundan çıkmalar fln olacaktır. Bu tuşları ortadan kaldıran bazı programlar varmış diye duymuştum fakat umarım onlara gerek kalmaz.

hocam güç tuşuna basılınca ana menüye atsa 2 sn basılı tutuncatuş kilidine geçse veya tamtersi 5 sn de de kapanma gerçekleşse bunu opsiyonel olarak sunsalar hiç bi sorun kalmaz, ruhhastası google yüzündn mesaj yazarken özellikle "boşluk" tuşuna basarken bi anda kendimi boşlukta(ana menü) sony umarım buna kendi bi yazılım ekler yoksa google dan bi cacık olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Htc onex+ almayı düşünüyordum ama bu telefon kafamı karıştırdı şimdi.

max 32 gb sd kart desteği veriyormuş, ve flash desteği yokmuş?
  • Telefon çok iyi ama beğenmediğim özellikleri olarak; Tuşların ekranın altında oluşu benim hoşuma gitmedi. Çok userfriend bir durum değil gibi geldi bana. Tabi ki kullanmadan böyle bir yorum yapmak ne kadar doğru olur. Fiziksel ana menu tuşu olmayışı telefonu her açmak istediğimiz zaman kilit tuşuna basmamız gerektiğini gösteriyor. Menuler altta olsaydı, birde fiziksel ana menu tuşu olsaydı daha ii olurdu sanki. Birde fiyatını beğenmedim

• quote:

quote:

Doğru söylüyorsun, oyun oynarken tuşların kaybolmaması ciddi sıkıntı yaratır. Ek bir yazılıma bence ihtiyaç olmaması lazım, default kaybolması gerekiyor.
    Ama öyle bir durum ile karşılaşılmaz diye düşünüyorum ya.

• quote:

quote:

quote:

Doğru söylüyorsun, oyun oynarken tuşların kaybolmaması ciddi sıkıntı yaratır. Ek bir yazılıma bence ihtiyaç olmaması lazım, default kaybolması gerekiyor.
    Ama öyle bir durum ile karşılaşılmaz diye düşünüyorum ya.

Benim izlediğim videoda adam mini motor racing oynuyordu ve tuşlar orda duruyodu hocam. Umarım bi yol düşünürler çünkü çok saçma. Bir çok oyunda sağ elini kullanıyosun yani tam da ekranı yatay tuttğunda oraya geliyor. Ciddi problem çıkarır.

Nexus larda da böyle durum. Forumdan bir arkadaş bi programla halletmişti sanırım. Şöyle bir yazısı vardı zamanında kayhdetmişim.

"Yazılımsal tuşlardan kurtuldum nihayet. Ekranın bu halini gördükçe ne tür bir ızdırap çektiğimi daha iyi anlıyorum.

Adım 1: Önce Play Store'dan Button Savior'u inirip kuruyoruz
    Adım 2: Programı açıp kişiseleştirme ayarlarını tamamlıyoruz
    Adım 3: İnternetten Full Screen Toggle V2.apk'yi bulup kuruyoruz ve Hide Navigation Bar dedikten sonra telefonu kapatıp açıyoruz

ve sonuç;
    http://g1210.hizliresim.com/12/y/ffu96.jpg
    http://g1210.hizliresim.com/12/y/ffufc.jpg (parmak soldan sağa kaydırıldığında tuşlar beliriyor)
    http://c1210.hizliresim.com/12/y/ffu4w.jpg
    "

• merak ettiğim bir şey de kendi dahili hafızası 16 gb, ek olarak 32 gb sd kart mı ekleniyor, toplam 48 gb mı olabiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.