Şimdi Ara

Sony Xperia Z'mi,Galaxy Note 2'mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Telefon alacağım ve aklımda xperia z ve note 2 var..Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Önerilerinizi bekliyorum :)

• efe kavas kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa Z. Daha yeni işlemci, daha iyi kamera, daha iyi ekran vs. Z tercihi daha mantıklı oluyor. Note 2 eskidi diyebiliriz artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede xperıa z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z almalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera, ses kalitesi, işlemci, ekran çözünürlüğü, kasa kalitesi ve dayanıklılığı konusunda Z daha iyi. Note 2 nin daha büyük ekranı ve kalemi ise internet kullanımı açısından daha kullanışlı.
  • Note 2 derim xperia z'nin bazı kişilerde su kaçırmıyor dendiği halde su kaçırıp bozulduğunu bazı sitelerde gördüm.Tekniksel özelliklerde note2 bir adım öndehttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100 buradan karşılaştırmasına bakabilrsiniz.
  • kıyasla.com dan telefon karsılastıran zaten telefondan anlamıyor demektir :)

kesinlike z daha üstün. z derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xperia z
  • Xperıa z

• Xperia Z daha pahalı 300 TL civarı fark olmalı.
    Xperia Z'nin işlemcisi iyi diyorsunuzda o işlemci Full HD ekran için yetersiz.Note 2'nin işlemcisi düşük olabilir lakin 720p ekranda sorun yaratmayacaktır.Ayrıca Note 2'nin bataryası tartışılmaz daha iyidir.720p ekrana 3100 mah pil ile daha uzun batarya ömrü sunacaktır.Bana kalırsa Xperia Z yerine Htc One'a bakın.Biraz daha iyi işlemcisi ve çoğu telefondan 2 kat iyi ses performansı sunuyor.
  • Bence z,note 2 artık fosil sayılır.

• Z. Kalite sağlamlık ve dahası bir arada.
  • ee aldın mı xperia z yi
  • aslında ne xperia z ne note 2 aldım ..Ben kararımı galaxy s4 te karar kılmıştım ve birkaç saat önce alıcaktım..ama iphone 5 ve note 3 ü görünce ikilemde kaldım ve telefona karar verip yarın almaya karar verdim..son olarak sizce iphone 5 mi ,,s4 mü,,note 3 mü ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe kavas

aslında ne xperia z ne note 2 aldım ..Ben kararımı galaxy s4 te karar kılmıştım ve birkaç saat önce alıcaktım..ama iphone 5 ve note 3 ü görünce ikilemde kaldım ve telefona karar verip yarın almaya karar verdim..son olarak sizce iphone 5 mi ,,s4 mü,,note 3 mü ??

Bence sen Iphone 5i almaya git ama Galaxy Note 3ü eline alıp S4ün fiyatını sora... Xperia Zyi aldım deyip Iphone 5s i çaldır, Htc One kutusunu gösterip, Z1i almaktan vazgeçtim deyip dükkandan çık gel...
  • Htc ONE

• note3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.