Şimdi Ara

SONY XPERİA XZ PREMİUM TÜRKİYEDE SATIŞTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Mobile, insan gözünün göremediği hareketleri dahi yakalayabilen gelişmiş kamerası, 4K HDR ekranı ve yüksek dosya indirme hızı ile çığır açan yeni amiral gemisi Xperia XZ Premium’u piyasaya sunuyor: Xperia XZ Premium’un Motion Eye™ kamerası Sony α ve Cyber-shot™ fotoğraf makinelerindeki yerleşik görüntüleme bilgi birikimini içinde barındırıyor.
     SONY XPERİA XZ PREMİUM TÜRKİYEDE SATIŞTA


    Xperia XZ Premium, üst seviye kompakt fotoğraf makinelerinde bulunan kendinden dahili bellekli görüntü sensörüExmor™ RS içeren ilk akıllı telefon olarak, 5 kat daha hızlı görüntü tarama ve veri aktarımı sağlıyor. Böylece saniyede 960 kare kaydederek diğer akıllı telefonlardan dört kat daha yavaş[iii] Süper yavaş çekim video çekebiliyor.


    Daha fazla ışık yakalamak için %19 daha büyük piksel boyutuna sahip olan yeni Motion Eye kamera 19MP yüksek çözünürlüklü sensörü ile düşük ışık koşullarında bile mükemmel görüntüler çekmenizi sağlıyor. Xperia XZ Premium’un ekranı dünyada bir ilk ile geliyor:

    bir akıllı telefonda ilk defa kullanılan 4K HDR ekranı ile Xperia XZ Premium eşsiz Sony deneyimini avcunuzun içine taşıyor. Netliği ve renklerin canlılığı ile dikkat çeken ekran Sony’nin BRAVIA TV teknolojisi, Sony’nin cep telefonu için sunulan TRILUMINOS™ Ekranı, mobil için X-Reality ve Dinamik Kontrast İyileştirici teknolojileri ile zenginleştiriliyor

    Xperia XZ Premium’un ayna etkisi yaratan yuvarlatılmış cam arka yüzeyi ön yüzü gibi Corning® Gorilla® Glass 5 ile güçlendirildi. Cihazı tuttuğunuz anda sizi tanıyan parmak izi sensörlü açma kapama tuşu ile telefonunuzu tek bir hareketle güvenli bir şekilde açabiliyorsunuz.

    Xperia XZ Premium, pilinizi korumak ve iki kata kadar sağlıklı kalmasını sağlamak için BatteryCare[iv] ve QnovoAdaptiveCharging özelliklerine sahip olarak geliyor. QnovoAdaptiveCharging, pil ömrünü kısaltacak herhangi bir zararı önlemek amacıyla şarj akımını izleyerek gerekli ayarlamaları yapıyor.......

    http://www.full-hdready.com/2017/06/sony-xperia-xz-premium-dunyann-ilk.html







  • Merhaba,

    Telefonu almış ve kullanan biri olarak. Harbiden normal bir kamerası var. Kamerayı yere göğe sığdıramayan Sony için çok üzüldüm. Ne hevesle aldım. 960 FPS falan 4K ...

    Ben aslında sadece hız için aldım. Ve memnunum. Çok hızlı benim için. Ayrıca Samsung'dan sıkılmıştım. iOS' da kullandım. Bir de bunu deyeyim dedim. Ağır bir telefon Tutuşu hissi çok güzel. Ben bakmıyorum üstüne altına. Stereo hoparlör koymuşlar. Alt ve Üstte Güzel film izliyorum. Güzel de ses alıyorum. Ama kamera için satış yapılıyor. O web'de gezen örnek resimlerden benim makine ile çeksinler Bir tane daha alacağım. Yalan bu hareketler. Bulanık Bulanık görüntüler. Yok ışık fazla alacakmış falan yemeyin beni. Geçen senelerde 8MP bir sony kameram vardı evlendiğimde aldığım. Şimdi bu 19MP miş. aynı resim. 9 yılda aynı resim. Ha diyeceksiniz ki, o kocaman makine bu CEP telefonu içine yerleştirilmiş. Bravoo Bravooo




  • emre2blue E kullanıcısına yanıt
    Şarj durumu nasıl
  • Şu anda yüzde 52 de. Telefon dan yazıyorum. Sabah 7 den beri dışarıdayım. Köylerde çekmeyen yerlerde gezdim. Sürekli konuşuyor ve WhatsApp üzerinden dosya ve resim gonderiyorum. Bence ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon iyi ama Türkiye'de baş firmalar anlaşıyor artık bu belli oldu.

    İlk adımı Samsung ile attılar 4500TL dediler baktılar ufak bir tepki var 3350TL'ye kadar düştü. Aslında o bile fazla millet yine almayıp tepki gösterse 2300TL'lere inerdi bir anda.

    LG G6 ile atak yaptı 3600TL dedi ve 1 hafta olmadan 2600TL'ye düşürdü.

    Sony'de aynısını yaptı ama ihtiyacı olmadığı ve Türkiye'de telefon sektörünü sallamadığı için fiyatını kırmadı ve uzun sürede kırmayacak.

    Sony her zaman aynı stili yapıyor, abartı kâr marjı koyup fiyatı düşürmüyor ve kazıklıyor insanları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.