Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu saatten sonra c4'e bin lira vereceğim deme sakın. Ben oyun oynamıyorum, eski telefonum snapdragon600dü. Ondan çok daha seri bir cihaz. Kullanması keyifli.

Ön kamerada renkler solgun önceki mesajımda da belirttim. Sonradan kontrast yükseltiyorum genelde. Ama odaklanması güzel c4e fark atar. Default olarak pürüzsüz ten efekti açık oluyor onları kapatınca daha doğal çekiyor.

Tek elle kullanma modunda aldığım gün saçmalıyordu aynı gün güncelleme yaptım düzeldi sorunsuz şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer arkadaşların belirttiği gibi selfie çekmesi hiç pratik değil. Uğraştırıyor insanı biraz. Ha kalite harika ama seri değil bence. Gerçi hangi telefon 16mp selfie çekiyor bu da var. Paradoks oğlu paradoks.

• Arkadaşlar cihazı birkaç gün önce aldım ama ekranda ölü ya da sıkışmış piksel oldugunu farkttim nasıl ustesınden gelırız bunun?
  • wacly kullanıcısına yanıt
    Bi ekran görüntüsü atarmısın

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    ekran görüntüsü aldım ama gözükmüyor ne yazık ki. normalde kırmızı işaretli yerde
    Sony Xperia Xa Ultra
  • wacly kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle yapalım *#*#7378423#*#* tuşlayıp çıkan ekrandan service test diyorsun sonra da Display seçeneğine tıklıyorsun ve sonra ekrana ardı ardına tıklıyorsun, ekran farklı renklere dönüşecek değişen renklerde ölü piksel var mı görünür, varsa kusurlu maldır doa kapsamında değişim talebiyle geri ver tabii önce Sony müşteri hizmetlerini bi ara

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Diğer arkadaşların belirttiği gibi selfie çekmesi hiç pratik değil. Uğraştırıyor insanı biraz. Ha kalite harika ama seri değil bence. Gerçi hangi telefon 16mp selfie çekiyor bu da var. Paradoks oğlu paradoks.

Bataryasi hakkinda yorumunuz nedir? Teknosa da urunu onceledim gayet hos ancak bataryasi konusunda kararsizim. Acaba zenfone3 ultra beklenmeli mi? İkisi arasinda gidip geliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: galahad

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Diğer arkadaşların belirttiği gibi selfie çekmesi hiç pratik değil. Uğraştırıyor insanı biraz. Ha kalite harika ama seri değil bence. Gerçi hangi telefon 16mp selfie çekiyor bu da var. Paradoks oğlu paradoks.

Bataryasi hakkinda yorumunuz nedir? Teknosa da urunu onceledim gayet hos ancak bataryasi konusunda kararsizim. Acaba zenfone3 ultra beklenmeli mi? İkisi arasinda gidip geliyorum.

Ben de Zenfone Ultra düşündüm ama hem çok çok büyük hem de fiyatı 2000 tl nin üstünde olacak, haberin olsun.

• Evet zenfone3 ultranin 2000 civarlarinda gelecegi yaziliyor. Xa ultra daha hesapli ama batarya ve 16 gb lik dahili hafiza sony nin dezavantajlari diye dusunuyorum. Hafiza programlar icin yetersiz kalacaktir. Elimdeki samsung j5 te programlarin guncellemelerini dahi yapamiyorum...

• HetzerAytaç H kullanıcısına yanıt
    Sony kamera uygulaması sorunlu.Uygulamada video seçeneğindeyken takılma sorunu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: galahad

Evet zenfone3 ultranin 2000 civarlarinda gelecegi yaziliyor. Xa ultra daha hesapli ama batarya ve 16 gb lik dahili hafiza sony nin dezavantajlari diye dusunuyorum. Hafiza programlar icin yetersiz kalacaktir. Elimdeki samsung j5 te programlarin guncellemelerini dahi yapamiyorum...

Deluxe 2499 tl ultra da 2349 tl olacaktır. Çünkü aralarında 20 dolar fark var. Bence çok pahalı indirme girmeden alınmamalı.
  • galahad G kullanıcısına yanıt
    İkiside alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendalŞAMVERDİ

İkiside alınmaz.

İkisi de alınmaz derken hangi telefonları kastettiniz acaba?
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Zenfone bide xa
  • Telefonu alalı 2 gün oldu, henüz tam olarak kurcalayıp test etme fırsatım olmadı. Cihazı orta sınıf (fiyat ve teknik olarak) kabul edersek (+) ları;
    Beklenti; büyük ekran olsun (6 inç) olsun, sosyal medya internet mailler instegram whats up vb uygulamalar amaçlı kullanayım ve foto kalitesi orta üzerinde olsun derseniz fiyatına göre alınabilir bir cihaz (Premium amiral gemisi cihazlar neredeyse bunun 2 katı ve üzerinde fiyattalar) Cihaz genel olarak akıcı ve stabil. Alternatif olarak; 5,5 inç ekran olarak birçok seçenek mevcut lakin 6 inç ekranda fazla seçenek yok. Dizayn olarak ise özellikle önden çok şık durmakta, sag - sol yan kenar çerçeveleri sıfır ve hafif kavisli (elinize aldığınızda anlıyorsunuz kavis hissini) Kırık beyaz rengini aldım görünüm olarak Premium cihaz şıklığında duruyor. , (koyu giri ve yeşil rengi de mevcut) Tabi Premium cihazla gibi arka kapak üst ve alt çerçeve metalik malzeme değil karbon plastik ve bu nedenle; iphone yada samsung'un amiral gemisi modellerindeki o kaliteli soğuk metalik dokunuş hissini vermiyor.

Olumsuz (-) olarak aktarabileceklerim ise;
    1)- Batarya: ortalama kullanırsanız sabahtan akşam yatana kadar anca götürür, fazla kurcalarsanız sabahtan ikindiye kadar anca götürür, çok kurcalamazsanız da 24 saati çıkarır. Enerji tasarruf (stamina) modu mevcut (pil sizin belirleyeceğiniz belli bir yüzdenin altına düşünce devreye giriyor) Ayrıca parlaklığı mevcut ışık düzeyine göre optimize et seçeneğini aktif ederek bataryanın dayanması bir miktar daha uzayabiliyor.
    2)- Agırlık & Boyut: Agırlık (202 gr) ve boyut nedeniyle cepte taşıması ve tek el ile kullanması (avuca oturması) pratik değil. Küçük bir çantada vb taşımak daha uygun (yada büyük bir ceket kaban vb cebide olabilir.) Ayrıyeten, boyutları nedeniyle elden düşmeye müsait ve ekranı büyük olduğundan ekrandan hasar alma olasılığı fazla, bu nedenle koruyucu kılıf ile kullanılmalı, ve ekran camı gorilla glass vb gibi kaliteli bir cam değil, çizilmeye müsait duruyor bu nedenle ekran camıda kırılmaz çizilmez vb film-cam ile kaplanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 18 Eylül 2016; 13:10:22 >

• Sony xa ultra ön kamera bulanık Yardım

• Aynen video Modunda gayet başarılı hızlı odaklanabiliyor ve görüntüleme gayet akıcı bunu yapabiliyorken fotoğraf Modunda yapamaması tamamen yazılımsal güncellemede bunun üstesinden gelirse efsane olur

• Ekranı çift tıklayıp kapama varda açılmada gelse yaa z3 te var mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Ekranı çift tıklayıp kapama varda açılmada gelse yaa z3 te var mesela

Bunu nasıl ayarlıyoruz ben bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Ekranı çift tıklayıp kapama varda açılmada gelse yaa z3 te var mesela

Bunu nasıl ayarlıyoruz ben bulamadım.

Ana ekranda boş bi yere uzunca dokun sağda ayarları göreceksin gir orada var

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.