Şimdi Ara

sony xperia u kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumda flash açık bir şekilde resim çekerken resimler flash ın etkisiyle çok aşırı parlak çıkıyor.resim de bu yüzden pek belli olmuyor.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

• Aynen benimkinde de öyle oluyor. Çok parlak çekiyor fotoğrafları. Çözümünü bulamadım ben de ama google playde başka kamera programları indirerek deneyebilirsiniz.
    Ayrıca benim telefonda arada bir sim kart takılıyken birden sim kilitli diyor ve telefonu açarken pin kodu istediği bölüme geliyor ve pin kodunu girince sim kilidini açıyor. Acaba sizde de bu durum oluyor mu?
    Bir sorunum daha var USB kablosuyla telefonu pcye bağladığımda telefon şarj oluyor ama usb aygıtı olarak kullanamıyorum USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum. Başka bilgisayarlarda ve farklı kablolarla da denedim hatta telefonu fabrika ayarlarına da yükledim yine de olmadı. Acaba sizin başınıza böyle bir durum geldi mi?
  • Kardeş sorunu çözemediysen ben çözdüm ve burada anlattım. http://forum.donanimhaber.com/m_72064063/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72064063
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurkcu

Aynen benimkinde de öyle oluyor. Çok parlak çekiyor fotoğrafları. Çözümünü bulamadım ben de ama google playde başka kamera programları indirerek deneyebilirsiniz.
    Ayrıca benim telefonda arada bir sim kart takılıyken birden sim kilitli diyor ve telefonu açarken pin kodu istediği bölüme geliyor ve pin kodunu girince sim kilidini açıyor. Acaba sizde de bu durum oluyor mu?
    Bir sorunum daha var USB kablosuyla telefonu pcye bağladığımda telefon şarj oluyor ama usb aygıtı olarak kullanamıyorum USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum. Başka bilgisayarlarda ve farklı kablolarla da denedim hatta telefonu fabrika ayarlarına da yükledim yine de olmadı. Acaba sizin başınıza böyle bir durum geldi mi?

bende de var bu sorun pın kodu sorunu daha da bir çozum bulamadım ıcs nin c sürümünü yüklicem orda byle bir sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Lg G2 Kamera Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.