Şimdi Ara

Sony Xperia U 4.0.4 to 2.3.7 yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar baya konu var internette ama ben bi türlü anlayamadım 4.0.4 sürümde telefonum var ama kasma vs gibi problemlerden ötürü 2.3.7 telefonu aldığım sürüme getirmek istiyorum. Sanki bir gerizekaliya anlatıyorumuş gibi anlatırmısınız ? :) bide garanti dışı kalır mı problem yaşamak istemiyorumda

• Kimse yok mu yardım edicek ?
  •  Sony Xperia U 4.0.4 to 2.3.7 yardım!

arkadaşlar benim telefonum Xperia Go ve JB yüklü.Ben Flashtool ile GB yüklemeye çalışıyorum ancak bu hatayı verior.Nedeni ve Çözümü???

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

arkadaşlar benim telefonum Xperia Go ve JB yüklü.Ben Flashtool ile GB yüklemeye çalışıyorum ancak bu hatayı verior.Nedeni ve Çözümü???

Farklı bir firmware deneyin.Xperia U ile ben de aynı şeyi yaşadım.

U kullanıcıları için söylüyorum,265 mb olan dosya çalışmıyor.Milance adlı kişinin upload ettiği.Ben alttaki ile yaptım

http://fs1.d-h.st/download/00060/Ug3/Xperia%20u%20st25i_6.0.B.3.184%20%28GB%202.3.7%29_Generic%20USER.ftf

@luckboy

Flashtool'u bildiğiniz varsayıyorum,

Flashtool klasöründeki firmware klasörüne indirdiğiniz(yukarıdaki) dosyayı atın.
    Telefonunuzdan usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynakları açın.ICS'de nerede olduğunu unuttum,biraz arayarak bulmalısınız
    Telefon açık şekilde bilgisayara bağlayın,flashtool ekranında telefon bilgileri gözükmeli.
    Fotoğrafta Xperia Z vsvs yazıyor örneğin

Telefon tanıtıldıktan sonra,sol üstteki şimsek simgesine tıklayıp flashmode'u seçin.
    Açılan pencerede sizin firmwares klasörüne attığınız dosya olmalı,onu seçin.Sağ üstte Wipe data,wipe cache ve wipe log olması gerek,kutucukları işaretleyin.
    Ekranda preparing for flashing yazacak ve sizden telefonu çıkarıp kapatmanız ve tekrar takmanız istenecek,

Kabloyu telefondan çıkarıp telefonu kapatın,telefon kapanınca;ses kısma tuşuna basılı tutarak tekrar takın.Telefonun sol alt ışığı yeşil yanacak,yanarsa bırakabilirsiniz
    Sonra aşağıda % çıkar,bittiğini de haber verir.

Fotoğraflarla ayrıntılı şekilde ;

http://www.xperiablog.net/forum/resources/xperia-u_st25i_6-1-1-b-1-100.131/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 30 Ocak 2014; 13:13:08 >

• Yapabildiniz mi ? Bu arada ben de 4.0.4 TerraNova rom yüklüyorum.Gingerbread'den memnun kalmadım maalesef

4.0.4'e göre eksiler

Kamerası çok kötü
    Ses kaydı çöp
    SS alma sıkıntılı
    Dolphin Browser,Whatsapp -benim görebildiğim uygulamalar- bug'lu
    ICS'ye göre çok sınırlı
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Sürekli bi sıkıntı oluyor yine orjinale döndüm ama bu telefondan artık bunaldım. Acil bişi olsa 112'yi aramak için cihazın keyfine bakıyoruz..
  • ony companion programı ile yapılıyor bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.