Şimdi Ara

Sony Xperia Tipo (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
8
Favori
43.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeri mi bilmiyorum ama root nedir? nasıl yapılır şöyle 1-2 cümleyle anlatır mısınz?
  • unlock root iki dakkada root ediyor geri e silmesi kolay sadece usb hata ayiklama scik olacsk. islemci meselesi ise benim bir derdim yok. hic uygulama kapatmak gibi huyum yok yalniz ekran cozunurlugu dusuk bunun da en buyuk dezavantaji bjyuk video acarken daha dusuk cozunurlukte gostermeye zorlamasi yuzunden kasmasi. su anda tipo ile yaziyorum zaten. hicbir sikinti gormedim. bir kere asiri sicak ortam yuzunden islemci hasar aldi o kadar. ancak temple run zaten sorunlu uygulama. ve telefonunislemcisi belli. cok cok fantastik seyler yapmadikca sorun yasamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zombi7406

unlock root iki dakkada root ediyor geri e silmesi kolay sadece usb hata ayiklama scik olacsk. islemci meselesi ise benim bir derdim yok. hic uygulama kapatmak gibi huyum yok yalniz ekran cozunurlugu dusuk bunun da en buyuk dezavantaji bjyuk video acarken daha dusuk cozunurlukte gostermeye zorlamasi yuzunden kasmasi. su anda tipo ile yaziyorum zaten. hicbir sikinti gormedim. bir kere asiri sicak ortam yuzunden islemci hasar aldi o kadar. ancak temple run zaten sorunlu uygulama. ve telefonunislemcisi belli. cok cok fantastik seyler yapmadikca sorun yasamazsin.

temple run sorunlu uygulama derken? açmıyor mu yoksa?

Orijinalden alıntı: Angelica

Beyler telefon çift sim kartlımı yoksa benmi yanlıs görüyorum?

Iki çeşiti var fakat Türkiye'de sadece tek sim kartlı model mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

10 dolar civarına ekran filmi satılıyor, youtubeta video da buldum nasıl değiştiğine dair. Daha önce değiştiren var mı? Ya da Ankara'da tanıdığınız güvenebileceğim biri?

Orijinalden alıntı: stevenashty

Düşürüp ekranını kırdım, servis 200 liraya yaparız dedi

10 dolar civarına ekran filmi satılıyor, youtubeta video da buldum nasıl değiştiğine dair. Daha önce değiştiren var mı? Ya da Ankara'da tanıdığınız güvenebileceğim biri?

Ekranı en ucuz balıkcıoğlı iş hanı var ordan bulabilirsin sanırım yine değişimi orda yapıyorlar bir göz at derim.Sıhhıyede

Düşürüp ekranını kırdım, servis 200 liraya yaparız dedi

Nasıl oldu hocam merak ettim fotoğraf var mı ?

• 2 metreden köşeli bir yüzeye düştü, ekranın üst kısmında yüze 30luk pixel pixel ayrışma oldu. 1-2 ay o şekilde kullandım, sonra çantamdayken çok fena bir şekilde ezildi ve tamamen kullanılamaz hale geldi. Sabah fotoğraf ekleyebilirim

Sony Xperia Tipo

Sonradan böyle oldu:

Sony Xperia Tipo

• Bugün balıkçıoğlu işhanı dahil 10 yerden falan fiyat aldım. 70-100 arası ücret istediler ekran değişimi için.
    12.5 dolara ebayde satılan ekranı 30a satan bir yer vardı balıkçıoğlunda. Yine orada bi telefoncudan işçilik+ekran 50 fiyat aldım, 45e yaptılar pazarlıkla. Ancak dokunmatikte de sıkıntı varmış, düzelmek bilmedi ve 15 dolarlık bir parça daha taktılar, toplam 75 tlye mal oldu. Değer miydi bilmiyorum...

Bugün balıkçıoğlu işhanı dahil 10 yerden falan fiyat aldım. 70-100 arası ücret istediler ekran değişimi için.
    12.5 dolara ebayde satılan ekranı 30a satan bir yer vardı balıkçıoğlunda. Yine orada bi telefoncudan işçilik+ekran 50 fiyat aldım, 45e yaptılar pazarlıkla. Ancak dokunmatikte de sıkıntı varmış, düzelmek bilmedi ve 15 dolarlık bir parça daha taktılar, toplam 75 tlye mal oldu. Değer miydi bilmiyorum...

Peki görüntü kalitesi nasıl orjinal ile aynı mı ? Birde yapan adam güzel taktı mı ? Boşluk falan kalırsa ekrana toz dolabilir.

• Görüntüde hiçbir sıkıntı yoktu, içinde bi parça toz gibi bi şey vardı hemen temizlettim. Sonra baktım düzgün takılmamış yatay eksenden bakınca çapraz görünüyor. Onu da düzeltti tekrar. Yalnız çok tak çıkar olduğundan sanıyorum, çok çok hafif bir iz var sol üst kısımda ama normal bakan fark etmez bile. Sıkıntı olmaz, umarım...
  • Arkadaşlar Xperia tipo mu satıyorum gayet temiz,hasarsız,sorunsuzdur.Vatandan garantilidir ilgilenenler PM den mesaj atabilirler.Ankarada yaşıyorum Telefon buhttp://forum.donanimhaber.com/m_85782856/f_//tm.htm#85782856
  • Bu telefonu kullananlara allah sabır versin. Çok deli etti beni kaç kere kırma aşamasına geldim. Neyse ki kurtuldum. Ama yine de giriş seviyesi Android telefon alınacaksa bunu öneririm. Bataryası canavar gibiydi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.