Şimdi Ara

Sony Xperia T inceleme 'Ailenin En Büyüğü, En Hızlısı' video (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
4
Favori
49.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...13...2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ufukkrgl

Xperia t kullananlar da hoperlör sesi nasıl? neo da bile daha yüksek ses çıkıyor

ses az çıkıyor evet. ama daha yükseği ile karşılaştırma şansım da olmadı açıkcası
  • Arkadaşlar 1.5 ay önce ebay den xperia TX beyaz renkli telefonu aldım bildiğiniz gibi xperia TX ve T arasında donanım yönünden hiç bir fark yok tasarım ve çıkarılabilir batarya farkı var. Elimdeki xperia İon u verip bu tx i almıştım ama saha sonra anladım ki büyük bir hata yapmışım .İnanın xperia ion ses seviyesi bile tx e t ye büyük fark atar

daha saymadığım sağlamlık hissi ve tasarım olarakta ion biliyorsunuz 2012 tasarım ödülü almış bir tel . O nedenle tx i elimden çıkarıp ion a tekrar döndüm şu an bana sorarsanız 2000 tl niz yoksa xperia z den sonra alınabilecek tek sony telefon xperia İON dur . TX VE T zaten tr de yok o nedenle 1000 tl ucuza buldum deyip sakına netden

bu cihazlara elinizdeki İON u falan verip heveslenip almayın . 1.si pasaport kayıtları geçici olduğu gibi uluslararası garanti yalanlarınada kanmayın . Sony bırakın

yurtdışından gelen uluslararası ibaresi kullanılarak satılan cihazları türkiyede paralel ithalat satılan hiç bir ürüne garanti vermiyor tecrübeyle sabit.
    Sony xperia üst model bir tel istiyorsanız XPERİA İON alın ve kesinlikle NETCELL BRİGHTSTAR İBARESİ OLMASINA DİKKAT EDİN sony mobile nin sonyeuroasia garantisini

veren netcell vebrightstar dır bunlara dikkat edelim paramızı çöpe atmayalım xperia Z mart başında bayilere gelecek fakat ilk hevesle alırsanız 2100 tl li rakamlardan alırsınız

beklemekte fayda var. SON OLARAK XPERİA T VEYA TX İN EKRANI KESİNLİKLE XPERİA İON DAN İYİ DEĞİL BEN İON KULLANIYORUM DİYE DEMİYORUM ÜSTDE DE ANLATTIĞIM

GİBİ TX KULLANIP O DENEYİMİ DE YAŞADIM BENCE KAMERA SEÇENEKLERİ SANKİ İON DA COMPACT BİR FOTO GİBİ ÇOK ÇEŞİTLİ KONULMUŞ VE GÖRÜNTÜLER DAHA CANLI

2. Sİ TX VE T DE TFT LCD KULLANILIRKEN XPERİA İON DA TFT LED EKRANLA DAHA CANLI BİR GÖRÜNTÜ VERİYOR SON OLARAK XPERİA İON RİNGTONE DAHA GÜÇLÜ VE TELEFON KASASI DAHA SAĞLAM AYRICA EKRAN BOYUTLARI AYNI OLMALARINA RAĞMEN DOKUNMATİK TUŞLAR İON DA EKRANIN İÇİNDE YER ALMADIĞINDAN SANKİ EKRAN DAHA BÜYÜK İZLENİMİ VERMEKTE . T VE TX İN TEK İYİ YÖNÜ ÇOK FAR ETMESEDE İŞLEMCİSİ DAHA İYİ BUBNLAR DIŞINDA İON ASLA YABANA ATILACAK BİR CİHAZ DEĞİL

• AARKADAŞLAR bu bilgileri sony in globel sitesinden aldım bakınız.

Xperia™ T

Gallery
    Specifications

Quick specs

139 g
    4.8 ounces
    129.4 x 67.3 x 9.35-10.45 mm
    5.1 x 2.6 x 0.4 inches
    Talk time (up to): 7 hours [1]
    Standby time (up to): 450 hours [1]
    Music listening time (up to): 16 hours [1]
    Video playback time (up to): 5 hours [1]

Available colours

BlackSilverWhite

4.55" touchscreen - scratch-resistant LCD
    16 million colours, 1280 x 720 pixels
    Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
    1.5 GHz Qualcomm Krait MSM8260-A Dual Core processor
    13 megapixel camera with auto focus
    16x digital zoom, pulsed LED flash

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Xperia™ ion LTE

Gallery
    Specifications

Quick specs

144 grams
    5.1 ounces
    133.0 x 68.0 x 10.6 mm

5.2 x 2.7 x 0.4 inches
    Talk time (up to) 10 hours [1]
    Standby time (up to) 400 hours [1]
    Music listening time: 12 hours [1]

Available colours

Black

4.6" touchscreen - scratch-resistant TFT
    16 million colours, 1280 x 720 pixels
    Google Android 2.3 (Gingerbread)
    1.5 GHz Qualcomm Dual Core processor
    12 megapixel camera with auto focus
    16x digital zoom, photo light

Yani xperia ion 4.6 '' xperia t 4.55'' olarak zaten geçiyor..

• XPERİA İON VE XPERİA T NİN ekranları aynı diyen arkadaşlar yukarıda görüldüğü bigi sony XPERİA ion ekranı TFT 4'6 diye tanımlarken Xperia T' nin ekranı LCD 4'55 olarak vermiş...
    * 1-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. * 2-ADİOS 'ta kampanyalar birleşiyor, müşteri hizmetlerini arayıp şu şunla birleşir mi diye sorup durmayınız. * 3-ADİOS ta Soyadı tutan birinden puan aktarımını dilekçe ile yapabilirsiniz. * 4-ADİOS ta kişiye özel (Harcama sözüne) puanlar en geç bir sonraki ayın 20-25 i arası yatmaktadır. * 5-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. Valla silinmez billa silinmez.
  • Ses konusunda belki T düşük olabilir ( az bir ihtimal) fakat diğer birçok bakımdan karşılaştırmada T üstün bir cihaz.
    Intel Pentium III 800Mhz Processor - Abit SA6R Motherboard - Intel Solano i815E Chipset - Nvidia MX440 64MB 400Mhz (Vmod) Graphic Card - 512MB 142Mhz Twinmos Ram - Compex RL2000 10 mbps LAN - 80GB 7200RPM Samsung IDE HDD - Sony 1TB USB 3.0 External HDD - 400W ATX - Windowsikibin Pro

Orijinalden alıntı: zaferli

Gençler bu telefonu veya Xperia V taksitle uygun fiyata nerden alabilirim veya başka bir model önerir misiniz?

Dostum selamlar. Xperia T alma kesinlike. Onun yerine Xperia TX al bence, neden diye sorarsan ekran olarak TX ve V daha üstün cihazlar. Ayrıca TX'in tasarım anlamında T'ye göre üstünlükleri var(Çıkarılabilir pil, ince kasa) Birçok karşılaştırma videosu ve fotğrafıyla kanıtlayabilirim. Xperia Z alamayacak durumdaysan Xperia TX veya V almanı tavsiye ederim. Xperia S (Bir önceki telefonum) ve Xperia Ion'da bir önceki nesil çift çekirdekli işlemciler kullanıldığından güç tüketimleri fazla ve performansları biraz daha düşük.

Ben bu akşam veya yarın sabah TX ile ilgili bir sayfa açıp, fotoğraflarını paylaşacağım. Belki aklına yatar. Dubai'den 740 liraya aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

quote:

Gençler bu telefonu veya Xperia V taksitle uygun fiyata nerden alabilirim veya başka bir model önerir misiniz?

Dostum selamlar. Xperia T alma kesinlike. Onun yerine Xperia TX al bence, neden diye sorarsan ekran olarak TX ve V daha üstün cihazlar. Ayrıca TX'in tasarım anlamında T'ye göre üstünlükleri var(Çıkarılabilir pil, ince kasa) Birçok karşılaştırma videosu ve fotğrafıyla kanıtlayabilirim. Xperia Z alamayacak durumdaysan Xperia TX veya V almanı tavsiye ederim. Xperia S (Bir önceki telefonum) ve Xperia Ion'da bir önceki nesil çift çekirdekli işlemciler kullanıldığından güç tüketimleri fazla ve performansları biraz daha düşük.

Ben bu akşam veya yarın sabah TX ile ilgili bir sayfa açıp, fotoğraflarını paylaşacağım. Belki aklına yatar. Dubai'den 740 liraya aldım.

öncelikle bilgiler için sağol dostum türkiyede ve bulunduğum şehirde olmadığı için inceleme fırsatım olmadı internette karşılaştırma pek fazla yok şekil olarak t daha hoşuma gittiği için istedim ama bu söylediklerinden sonra V ye yöneleceğim mazeret arıyordum zaten :) tabi uygun fiyata bulabilirsem :)

• quote:

quote:

Bir yanlışlık olmasın,T ile TX arasında iki fark var
    Batarya ve incelik
    bu mu daha üstünlük?
    * 1-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. * 2-ADİOS 'ta kampanyalar birleşiyor, müşteri hizmetlerini arayıp şu şunla birleşir mi diye sorup durmayınız. * 3-ADİOS ta Soyadı tutan birinden puan aktarımını dilekçe ile yapabilirsiniz. * 4-ADİOS ta kişiye özel (Harcama sözüne) puanlar en geç bir sonraki ayın 20-25 i arası yatmaktadır. * 5-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. Valla silinmez billa silinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

quote:

quote:

Bir yanlışlık olmasın,T ile TX arasında iki fark var
    Batarya ve incelik
    bu mu daha üstünlük?

Ekran karşılaştırmaları üzerine söylemiştim dostum. Görsellerden kontrol edebilirsin. Xperia TX ve V'nin ekranları şuan Xperia Z'de dahil diğer modellerden daha fazla kontrast sunuyor. Ayrıca farklı açılardan bakıldığında da öndeler.

Video: Xperia V vs Xperia TX ekran karşılaştırması

http://www.youtube.com/watch?v=RfW5QtvciVw

Z, T ve V ekranlarının karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

http://www.xperiablog.net/2013/02/27/display-comparison-xperia-z-against-xperia-t-and-xperia-v/

Xperia TX vs T (Ekranın altında ışıklı Xperia logosu olan TX)

• Kesinlikle degil. Ona bakarsanız t' nin bataryası 1850mAh tx ' in 1750mAh t daha üstün T ' de deklanşör tuşu var tx' te yok. Bu durumda da bana kalırsa t daha üstün oluyor. Bu tarz ufak tefek şeyler cihazları birrbirinden üstün yapmaz bana kalırsa. Sonuçta t ve tx beraber çıkan cihazlar ki adamlar neden tx daha üstünde , t' ye amiral gemisi ünvanı verdiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Pentium III 800Mhz Processor - Abit SA6R Motherboard - Intel Solano i815E Chipset - Nvidia MX440 64MB 400Mhz (Vmod) Graphic Card - 512MB 142Mhz Twinmos Ram - Compex RL2000 10 mbps LAN - 80GB 7200RPM Samsung IDE HDD - Sony 1TB USB 3.0 External HDD - 400W ATX - Windowsikibin Pro

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Kesinlikle degil. Ona bakarsanız t' nin bataryası 1850mAh tx ' in 1750mAh t daha üstün T ' de deklanşör tuşu var tx' te yok. Bu durumda da bana kalırsa t daha üstün oluyor. Bu tarz ufak tefek şeyler cihazları birrbirinden üstün yapmaz bana kalırsa. Sonuçta t ve tx beraber çıkan cihazlar ki adamlar neden tx daha üstünde , t' ye amiral gemisi ünvanı verdiler?

Xperia TX'de deklanşör tuşu var. 100 mAh'lik fark donanım olarak tamamen aynı 2 cihaz arasında %5-7 fark yaratır belki de. Ayrıca kullanılan pil Xperia J'de de kullanılan BA900 pili (Türkiye'de de bulunan). Yani T'nin aksine pil değiştirilebildiği için ben yanımda bir pille daha dolaşıyorum. 3500mAh oluyor :) Pil boyutu da cidden küçük, rahatsız edecek cinsten değil. . Ben kendi fikirlerimi söyledim tabii ki, alacak arkadaşlara okuyup karar verirler.

TX Asya versiyonu gibi duyuruldu aslına bakarsan. T, James Bond filminde kullanıldığından belki öyle bir karar verildi bilmiyorum. Ayrıca Xperia Z çıkana kadar, birçok site V'yi amiral gemisi kabul ediyordu.

Konuyla ilgili Xperia Blog makalesi:
    http://www.xperiablog.net/2012/08/30/is-the-sony-xperia-v-the-real-new-flagship/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jem-Jem -- 2 Mart 2013; 11:33:07 >

• Çok özür dilerim yanlış görmüşüm tx 'i. Ama ben bu işi anlamış değilim, ne diye amiral gemisi olarak T gösterildi hiç anlamadım. Benchmark testlerinde de T, V ' den biraz daha yüksek puan alıyor, fakat donanım aynı. Sanırım V' nin ekranının ppi değeri yüksek olduğu için puandan geri kalıyor T 'ye göre. T almakla yanlışmı yaptık ne.

Çok özür dilerim yanlış görmüşüm tx 'i. Ama ben bu işi anlamış değilim, ne diye amiral gemisi olarak T gösterildi hiç anlamadım. Benchmark testlerinde de T, V ' den biraz daha yüksek puan alıyor, fakat donanım aynı. Sanırım V' nin ekranının ppi değeri yüksek olduğu için puandan geri kalıyor T 'ye göre. T almakla yanlışmı yaptık ne.

Bu ekran farkını başka bir telefonla yanyana koymadıkça anlamazsın bence, o yüzden sorun yapmaya gerek yok :) Ben de TX için JB güncellemesi bekliyorum, sen güncelledin mi dostum?

quote:

Çok özür dilerim yanlış görmüşüm tx 'i. Ama ben bu işi anlamış değilim, ne diye amiral gemisi olarak T gösterildi hiç anlamadım. Benchmark testlerinde de T, V ' den biraz daha yüksek puan alıyor, fakat donanım aynı. Sanırım V' nin ekranının ppi değeri yüksek olduğu için puandan geri kalıyor T 'ye göre. T almakla yanlışmı yaptık ne.

Bu ekran farkını başka bir telefonla yanyana koymadıkça anlamazsın bence, o yüzden sorun yapmaya gerek yok :) Ben de TX için JB güncellemesi bekliyorum, sen güncelledin mi dostum?

Haklısın. Dostum ben cihazı güncelledim fakat daha sonra farklı bir nedenden ötürü cihazla gelen ilk versiyon GB ' e geri döndüm. Fakat cihaz JB 'de çok stabil çalışıyor. Özellikle Google 'ın ''project butter '' özelliğinin getirdiği menülerdeki akışkanlık her haliyle kullanıcıya yansıyor. Cihaz aynı Xperia Z gibi oluyor JB güncellemesi ile.

• quote:

quote:

quote:

Haklısın. Dostum ben cihazı güncelledim fakat daha sonra farklı bir nedenden ötürü cihazla gelen ilk versiyon GB ' e geri döndüm. Fakat cihaz JB 'de çok stabil çalışıyor. Özellikle Google 'ın ''project butter '' özelliğinin getirdiği menülerdeki akışkanlık her haliyle kullanıcıya yansıyor. Cihaz aynı Xperia Z gibi oluyor JB güncellemesi ile.

Katılıyorum aynı xperia z olmuş. Fakat ses az geliyor neden acaba xloud açık hemde

• Sesten kasıt dış hoparlör sesini söylüyorsan bence ideal düzeyde. Konuşmada görev yapan iç hoparlör seside gayet yeterli fakat cihazın kulaklık sesi kesinlikle yetersiz. Xperia arc ' ın sesi bile 2 katı çıkıyor sanki hemen hemen kulaklıkta.

Sesten kasıt dış hoparlör sesini söylüyorsan bence ideal düzeyde. Konuşmada görev yapan iç hoparlör seside gayet yeterli fakat cihazın kulaklık sesi kesinlikle yetersiz. Xperia arc ' ın sesi bile 2 katı çıkıyor sanki hemen hemen kulaklıkta.

Valla xperia neo ile karşılaştırdım(eski telefonun) xperia t nin xloud u açıkken neo nun sesi daha gür.

quote:

Sesten kasıt dış hoparlör sesini söylüyorsan bence ideal düzeyde. Konuşmada görev yapan iç hoparlör seside gayet yeterli fakat cihazın kulaklık sesi kesinlikle yetersiz. Xperia arc ' ın sesi bile 2 katı çıkıyor sanki hemen hemen kulaklıkta.

Valla xperia neo ile karşılaştırdım(eski telefonun) xperia t nin xloud u açıkken neo nun sesi daha gür.

Hocam ne varsa eskilerde var ben hep derim. Ben dış hoparlör sesine fazla önem vermiyorum fakat müzik dinlemeye aşina birisi olarak ve ayriyetten bir Walkman ' de taşımak istemediğimden telefonumun iyi kulaklık sesine sahip olması benim için şart. Fakat Xperia T bu konuda beni müzdarip etti. Xperia TX ve Xperia V ' de aynı durumdamı acaba çok merak ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ne varsa eskilerde var ben hep derim. Ben dış hoparlör sesine fazla önem vermiyorum fakat müzik dinlemeye aşina birisi olarak ve ayriyetten bir Walkman ' de taşımak istemediğimden telefonumun iyi kulaklık sesine sahip olması benim için şart. Fakat Xperia T bu konuda beni müzdarip etti. Xperia TX ve Xperia V ' de aynı durumdamı acaba çok merak ediyorum.

kulaklık ile fazla deneme şansım olmadı. Bu durum belki yazılımsak problem olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1...13...2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.