Şimdi Ara

Sony Xperia T inceleme 'Ailenin En Büyüğü, En Hızlısı' video (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
523
Cevap
5
Favori
48.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arc' tan sonra bana çok az geldi T 'deki ses,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

quote:

Orijinalden alıntı: enteran

quote:

Orijinalden alıntı: beray07

Kız arkadaşım xperia s alıcaktı kanına girip Htc One S aldırdım her gün teşekkür ediyor.Xperia ların yeri benim gözümde hep aynı ''kaba ve itici''.

2 gün önce bir arkadaşımın tanıdığının Xperia S'i açılış ekranında sürekli resetleyecek şekilde sonsuz döngüye girmiş.
    Telefonda yardımcı olabilmek için, en basitinden pilini çıkar, SD-kartı sök, pili tekrar tak falan dedim ama bu vesileyle, cihazın pilinin kolaylıkla değiştirilemediğini, telefonun SD-kart yuvasının da olmadığını öğrenmiş oldum. Telefon durup duruken anlamsız şekilde bozulmuş.
    Kamera+Volume UP+Power tuşları ile resetlemeyi falan da denettirdim ama nafile.

SD-kart yuvası HTC One S'de de bulunmuyor ve pile ulaşamama sorunu onda da var. Telefonlar aslında birbirine çok yakın özellikte olan telefonlar olsa da HTC One S, Sony Xperia S'teki Qualcomm MSM 8260 1.5 GHz işlemci yerine, Sony Xperia T ile birebir aynı olan, yani Qualcomm MSM 8260A 1.5 GHz olan işlemciyi kullanıyor.

Yuvarlatılmış köşeleri ile HTC One S, bayan işi olarak biraz daha uygun gibi göründü bana göre de.

eğer türkiyeden alınmaysa one s aynı işlemcisi yok yanlış bilgi olmasın

sony ericsson xperia kullanıyorum telefonda kulaklıkla bir şey dinlediğimde gelen aramlara bakmak için telefonda açmaya basıyorum bunu kulaklıkdan yapamazlarmıydı

• Arkadaşlar forumda 1000 tl ye var ama fiyat uygun mu?

Birde gecici kayıt dedikleri nasıl oluyor baska telefonun imesi mi kaydediliyor?
    Birde telefon kasası cizilmelere musait mi?KIlıfla telefon kullanmayı secmiyorumda,gorilla glass var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

Arkadaşlar forumda 1000 tl ye var ama fiyat uygun mu?

Birde gecici kayıt dedikleri nasıl oluyor baska telefonun imesi mi kaydediliyor?
    Birde telefon kasası cizilmelere musait mi?KIlıfla telefon kullanmayı secmiyorumda,gorilla glass var mı?

Geçici kayıt demek 6 ay sonra cihazı eline alırsın demek. Uzak dur derim
    1000 TL iyi fiyat kalıcı kayıt için 200TL bayılacağını düşün bence
    kasa çok narin bence. ekran sağlam ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar ION ve T arasında kararsız kaldım. İki telefonu da inceledim. ION un ekran kalitesi 2 gömlek üstün T den. Ayrıca T de alttaki 3 tuş ta ekranın alt kısmını işgal ediyor. Bu sebepten dolayı ekran boyutu kırpılıyor.

T nin işlem gücü de malum ion dan biraz daha fazla. Açıkçası kararsız kaldım. ION un ekranı gerçekten çok güzel T ye göre. %55 ion %45 T şeklinde düşünüyorum şuan. Sizlerin yorumlarınızı bekliyorum.

T kullanan birisi olarak karşılaştırma yorumlarınıza katılmıyorum. T'nin altındaki 3 tuş kesinlikle İondan daha kullanışlı. İon da 4 tane var ve küçük oldukları için dokunurken problem çıkarabiliyor. Ekran olarak ben bariz bir fark göremedim . Derseniz ki kamera konusunda fark var ona katılırım . Ionun kamerası bana daha başarılı gelmişti.
    bugün iki telefon arasında kalsam yine T Yi alırdım sırf 3 tuş özelliğinden dolayı. Tabi Z'yi hesaba katmadan konuşuyorum

• Arkadaşlar Dubai'de bu ürünün fiyatı ne kadardır haberiniz var mı? Elektronik ürünlerin Dubai fiyatlarına bakabileceğim bir site verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

Arkadaşlar Dubai'de bu ürünün fiyatı ne kadardır haberiniz var mı? Elektronik ürünlerin Dubai fiyatlarına bakabileceğim bir site verebilir misiniz?

internetten fiyatı boşver
    dubai'nin tahtakalesi var
    orayı bulursan en ucuz fiyatlar oradadır

• :D Yolu tarif et diyeceğim olmayacak :=) Adı sanı nedir hocam, kardeşim orada bir göz atsın gidip. Sağolasın tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

:D Yolu tarif et diyeceğim olmayacak :=) Adı sanı nedir hocam, kardeşim orada bir göz atsın gidip. Sağolasın tekrar.

üstad dubaide hangi hintliye afgana taylandlıya sorsan söyler zaten
    inan yerin adını hatırlamıyorum ama limana yakındı

• Eyvallah sağolasın dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Sony yine yapmış, 1 numarasın sony!

Sony kullanıcısı olarak memnunum hız olarkda görünüm olarakda sorunsuz telefonlar
  • Populer bir cihaz olmadigi icin rom destegi sinirli maalesef. 4.2.2 surumlu rom yok daha piyasada :(

• Arkadaşlar sony z aldiğim için 1 aylik sony t cihazimi satiyorum cihazda hicbirsey yok sorun yok tertemiz kulaklik ve data kablosu sarz var yaninda kutusu yok cihazi gecici kayit yaptirdim ama isteyen olursa kaydini sildiririm kayitsiz veririm cihazi bu hali ile dubaiden aldigim 680 liraya vericem lutfen su olurmu bu olurmu diye mesaj atmayin amajim kar yapmak degíl fiyattanda belli zaten satin almak isteeyen varsa ozel mesaj ile bana ulasabilir

• 680 tl çok iyi fiyata almışsınız,o telefon türkiyede olsa en az 1400 tl olurdu,yanılıyormuyum?
  • harika bilgiler vermişin tşk.ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

Ben JB ye geçtim
    Hızlı oldukça batarya daha iyi gidiyor.
    ses sanki aynı gibi geldi bana

Bende xperia t aldım jb ne nasıl geçtin yardımcı olurmusun seusta güncelleme yok diyor
  • Gençler bu telefonu veya Xperia V taksitle uygun fiyata nerden alabilirim veya başka bir model önerir misiniz?

• Xperia t kullananlar da hoperlör sesi nasıl? neo da bile daha yüksek ses çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufukkrgl

quote:

Ben JB ye geçtim

Bende xperia t aldım jb ne nasıl geçtin yardımcı olurmusun seusta güncelleme yok diyor

resmi güncelleme yayınlandı
    bir yanlışlık olmasın
    xda de cirit atıyor romlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ufukkrgl

quote:

Ben JB ye geçtim

resmi güncelleme yayınlandı
    bir yanlışlık olmasın
    xda de cirit atıyor romlar

Hoparlör sesi az geldi seus ile onarım yapayım dedim onarımı yapmadı. hemde 5-6 kez denedim. Açılmadı telefon 4.0.4 europa rom buldum flashtool ile yükledim.Ardından seus a 4.1.2 geldi kurdum. Telefon ilik oldu ilik. :)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.