Şimdi Ara

SONY XPERIA ST23 MIRO mu ?, SONY XPERIA E mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SONY XPERIA ST23 MIRO , SONY XPERIA E , bu telefonlar arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim neden onu tercih etmeliyim sizce hangisi daha iyidir yardımcı olursanız sevinirim, Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikgazi -- 2 Kasım 2013; 15:42:07 >

• E cpu daha ıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bende öyle düşünüyorum e nin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama miro daha pahalı bu fark neden var peki ?
  • ıkısıde yakın telefonlar sayılır mıroyu daha zarıf buluyorum sarjıda oldukca ıyı gıdıo ama artık tasarıma gore secebılırsın cok farklı modeller sayılmazlar e azda olsa daha hızlı ve yanılmıorsam androıd 4.1 ıle gelıyor.
  • aslında benim için performans önemli ben Lg Optıomus L7 ile Samsung Galaxy Ace 2 arasındada kaldım aslın bu 4 lüden birini almak istiyorum ama ben çok kararsız birisi olduğum için karar veremiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikgazi

aslında benim için performans önemli ben Lg Optıomus L7 ile Samsung Galaxy Ace 2 arasındada kaldım aslın bu 4 lüden birini almak istiyorum ama ben çok kararsız birisi olduğum için karar veremiyorum :)

E bunlardan cok daha mantılı ace ıle kanser olursun adamı hasta eder.
  • Aynen samsung u dayanıklılık yönünden de önermiyorlar pek bende kendimi 3 ye daha yakın hissediyorum ama şimdi birde ortaya iphone 4 çıktı aylık fiyatta mantıklı geldi şimdi e mi iphone 4 mü sizce ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikgazi

Aynen samsung u dayanıklılık yönünden de önermiyorlar pek bende kendimi 3 ye daha yakın hissediyorum ama şimdi birde ortaya iphone 4 çıktı aylık fiyatta mantıklı geldi şimdi e mi iphone 4 mü sizce ? :)

Eğer bütçen yetiyorsa tabiki 4 ama peşin alıcak isen e derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.