Şimdi Ara

SONY Xperia Sola sadece AVEA 'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sihirli Xperia™ Sola Şimdi Türkiye'de!

SONY Xperia Sola  sadece AVEA 'da

Xperia™ serisinin yeni modeli Xperia™ sola, Türkiye'de ilk kez ve sadece Avea bayilerinde satışa sunuldu!

Sony Mobile Communications'ın geliştirdiği, Xperia™ serisinin yeni modeli Xperia™ sola, Türkiye'de ilk kez ve sadece Avea bayilerinde satışa sunuldu! Dokunmadan temas özelliği ve NFC teknolojisi ile dikkat çeken Xperia™ sola, Sony severleri eğlenceli ve bir o kadar da büyüleyici bir dünyaya davet ediyor.

Sony Mobile Communications'ın geliştirdiği, gelecek nesil akıllı cep telefonu anlayışını temsil eden Xperia™ serisinin yeni üyesi Xperia™ sola, üstün Sony teknolojisini ve premium eğlence anlayışını bir araya getiriyor. Türkiye'de ilk kez ve sadece Avea bayilerinde satışa sunulan Xperia™ sola'nın tavsiye edilen satış fiyatı ise 899 TL.

Yenilikçi dokunmadan temas (floating touch) özelliği ile ekrana dokunmadan komut vermeye ve internet sayfalarında dolaşmaya imkân tanıyan Xperia™ sola, kullanıcılarına sihirli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Kullanım kolaylığı, eğlence ve yeniliklere önem veren kullanıcılar için Xperia™ sola, mükemmel bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

"Akıllı Etiket" ile Güç ve Kullanım Kolaylığını Bir Araya Getirin!

NFC teknolojisine sahip olan Xperia™ sola, kullanıcıların günlük akıllı telefon deneyimlerini kolaylaştırabilmek için, iki adet NFC Xperia Akıllı Etiket ile birlikte sunuluyor. Xperia™ sola Akıllı Etiket'e dokundurulduğunda, telefon üzerinde önceden tanımlanmış ayarları ve uygulamaları aktif hale getiriyor. Her Akıllı Etiket'e onlarca komut tanımlanabiliyor ve komutlar istenildiği zaman kolayca değiştirilebiliyor.

NFC teknolojisi eşleşmesini de destekleyen Xperia™ sola, kullanıcılarına bu sayede akıllı telefonlarını birbirine hafifçe dokundurarak diğer NFC teknolojisine uyumlu akıllı telefonlar üzerindeki medya dosyalarını kendi telefonlarına aktarabilecek mükemmel bir bağlantı gücünün keyfini sunuyor.

3.7 inç Reality Display ekrana ve 1 Ghz çift çekirdekli işlemciye sahip Xperia™ sola; siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Avea bayilerinde 899 TL'ye satışa sunuluyor.

Xperia™ sola'nın başlıca özellikleri:

· Web'te kolay gezinme deneyimi için floating touch (dokunmadan temas) özelliği
    · Kutu içerisinde yer alan NFC özellikli Xperia Akıllı Etiket (SmartTag) ile hızlı komutlar
    · 3.7" Mobile BRAVIA Engine teknolojisine sahip Reality Display Ekran
    · Süper hızlı deneyim için, bir 1GHz çift çekirdekli işlemci
    · Hafif ve yüksek sesle dinlemek için xLOUD ve 3D surround ses teknolojisi

Genel Özellikleri:
    OS: Google Android 2.3 (Çok yakında Android 4.0.4 güncellemesi)
    CPU: 1 GHz Dual-Core ARM Cortex-A9
    GPU: ARM Mali-400 MP
    SoC: NovaThor U8500
    RAM: 512 MB
    Dahili Hafıza: 8 GB
    microSD giriş
    NFC desteği
    Boyutlar: 116 x 59 x 9.9 mm
    Ağırlık: 107 g
    Kamera: 5 MP (2592 x 1944), AF , 16x zoom, led flaş
    HD video kayıt (720p)
    Ekran: 854 x 480 piksel (PPI: 265) , 3.7 inç, 16M Mobile BRAVIA® Engine LCD

• güzel haber beklenen telefon geldi ama fiyat 900 tl fazla gibi....
  • Kampanyanin resmi sayfasınin linkini verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neonun varisi

• Kamera 5mp,ram512mb ustelik pil 1300mah
    900e daha guzel telefonlar alinabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Kamera 5mp,ram512mb ustelik pil 1300mah

atrixciler henüz keşfetmemiş burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

quote:

Hocam atrixcilere hak vermiyir degilim.
    lg p920kullaniyorum.gun icinde sarj etmek zorunda kaliyorum.
    Sony bu telefonuna hem nfc koymus(daha fazla pil tuketimi demek)hemde 1300mah pil koymus.
    Bi telefon alsam kesinlikle motorola razr max alirim..
    cunku pil bugunu kurtarir mi hesabi yapmaktan biktim

4cekirdek,nfc,mali400mp... hikaye.pil kac saat gidiyor onu soyle.
    evde sarj cihazi,arabada sarj chazi,iste sarj cihazi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 13 Temmuz 2012; 11:45:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam atrixcilere hak vermiyir degilim.
    lg p920kullaniyorum.gun icinde sarj etmek zorunda kaliyorum.
    Sony bu telefonuna hem nfc koymus(daha fazla pil tuketimi demek)hemde 1300mah pil koymus.
    Bi telefon alsam kesinlikle motorola razr max alirim..
    cunku pil bugunu kurtarir mi hesabi yapmaktan biktim

4cekirdek,nfc,mali400mp... hikaye.pil kac saat gidiyor onu soyle.
    evde sarj cihazi,arabada sarj chazi,iste sarj cihazi...

hocam benimki işin şakası zaten atrix 2 yıllık bir telefon olmasına rağmen özelik olarak bu telefonlardan üstün fiyat performans canavarı 900 tl buna vereceğime gider atrix alırım daha iyi bu telefon yani sola yurtdışında 260-270 euro burda 400 euroya tekabül ediyor fiyatı yazık ya..

• Aslında sony kalitesi tartışılmaz detaylı bir incelemeden sonra netleşir herşey ama, xperia u dan daha avantajlı(hafıza kartı büyük çok büyük avantaj), xperia s ve p den daha ufak yani taşınabilir fazla ben sony'nin kalitesine aşıkar kaldırğımdan aklımdan geçen tek model. Biraz daha düşerse şayet fiyatı içime sine sine alıp kullanabileceğim bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreativ

Aslında sony kalitesi tartışılmaz detaylı bir incelemeden sonra netleşir herşey ama, xperia u dan daha avantajlı(hafıza kartı büyük çok büyük avantaj), xperia s ve p den daha ufak yani taşınabilir fazla ben sony'nin kalitesine aşıkar kaldırğımdan aklımdan geçen tek model. Biraz daha düşerse şayet fiyatı içime sine sine alıp kullanabileceğim bir cihaz.

kolay kolay düşmez gibi duruyor fiyatı .. ace 2 gelsin de bakalım belki hareketlenir fiyatlar aşağıya doğru...
  • quote:

Aslında sony kalitesi tartışılmaz detaylı bir incelemeden sonra netleşir herşey ama, xperia u dan daha avantajlı(hafıza kartı büyük çok büyük avantaj), xperia s ve p den daha ufak yani taşınabilir fazla ben sony'nin kalitesine aşıkar kaldırğımdan aklımdan geçen tek model. Biraz daha düşerse şayet fiyatı içime sine sine alıp kullanabileceğim bir cihaz.

Ben de uzun süredir, Xperia Ray düşünüyordum. Bu da alternatif oldu. Sizce hangisi ve neden?
  • quote:

quote:

kolay kolay düşmez gibi duruyor fiyatı .. ace 2 gelsin de bakalım belki hareketlenir fiyatlar aşağıya doğru...

gelmiş ace nfc siz 900 tl hepsiburadada

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

Ben de uzun süredir, Xperia Ray düşünüyordum. Bu da alternatif oldu. Sizce hangisi ve neden?

Çift çekirdek alınabilecek telefonların sayısı arttıkça kalitede artıyor.

İlk çıkan dual core olarak atrix. bir buçuk senesini tamamladı. SIfırını bulmak gitgide zorlaşıyor.
    Samsung s2 fiyatı biraz daha makul seviyeye inmesine ramak kaldı, s2 çıktıktan 6 ay sonra 900 lere kadar düşmüştü galaxy s öyle olacağını düşünmekteyim.(ki tercihim s2dir)
    Lg modellleri performans olarak ve bir ilk sunarak 2 güzel cihazı var x2 sıfırı yok bildiğim kadarıyla ve 3d Lg'ye karşı bir sempatim var bunu da almayı planlıyorum aslında.
    Ve sony çift çekirdek olayına samsung benzeri bi rekabetle girdi çok alternatif birinden biri senin istediğin mantığı hoş bir mantık ama hep birşey eksik.
    Xperia S Ucuk
    Xperia P Ucuk
    Xperia U Makul
    Xperia Sola Makul

Bu sadece başlangıç. Gsmarenadan bakarsan daha çoook model var. Bu rekabet kızaşacak fiyatlarda güzel bir oynama olacak. Ray güzel bir model ama bu rekabet ortasında alınacak bir alternatif değil.
    Bu arada huawei ve zte yeni modelleriyle piyasaya girecek onlar bu rekabeti biraz daha renklendirecek gibime geliyor.

Şahsi düşüncelerimden ibarettir, belki olur belki olmaz...

• Benim Sola'm bataryası boş iken 4 saate yakın sürüyor 100% dolması. sizin de öyle mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.