Şimdi Ara

Sony Xperia Sola ÇOK UCUZZ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

diğer sitelerde nedense 150 TL fark var ! bu nasıl oluyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirm. golda güvenmelimiyim?

• web e özel fiyat diyor, yaklaşık 300 lira indirimde. neden güvenmeyesiniz büyük ihtimalle ellerindeki stoğu eritmeye çalışıyorlar. hepsiburada da oluyor bazen 300 400 liralık indirimler.
  • gold paralel ithalat getiriyor diyorlardı. arayıp sormak lazım garanti muhabbetini
  • Bi sonuç çıkarabıldınızmı acaba garantilimi bu telefonlar? bende sola alıcamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

gold paralel ithalat getiriyor diyorlardı. arayıp sormak lazım garanti muhabbetini

Ne gibi. Garantisi olmuyor mu yani aldığım telefonun ?
  • Xperia P için arayıp sordum bugün bahçelievlerdeki mağazayı, mağazada da mevcutmuş aynı fiyattan, kendi ithalatlarıymış, garantisi Pegasus Elektronik diye bir firmadan sağlanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdigursoyyy

Xperia P için arayıp sordum bugün bahçelievlerdeki mağazayı, mağazada da mevcutmuş aynı fiyattan, kendi ithalatlarıymış, garantisi Pegasus Elektronik diye bir firmadan sağlanıyormuş.

hocam şunu anlamadım.

yani ben şimdi gold dan sola ürününü alsam . sonra bi sıkıntı çıksa .. telefona kim bakcak ? kime götürecem ?

ne gibi dezavantajı oluyor gold dan almamın onu anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

quote:

Xperia P için arayıp sordum bugün bahçelievlerdeki mağazayı, mağazada da mevcutmuş aynı fiyattan, kendi ithalatlarıymış, garantisi Pegasus Elektronik diye bir firmadan sağlanıyormuş.

hocam şunu anlamadım.

yani ben şimdi gold dan sola ürününü alsam . sonra bi sıkıntı çıksa .. telefona kim bakcak ? kime götürecem ?

kvk vs. gibi distributor ilgilenmiyor telefonunla. Gold'un anlastigi dukkan gibi bi yer garantiye bakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

hocam şunu anlamadım.

kvk vs. gibi distributor ilgilenmiyor telefonunla. Gold'un anlastigi dukkan gibi bi yer garantiye bakiyor.

Şimdi anladım sağol

Çok bi kötü tarafı yok gibi duruyor. Hocam sizce ne yapmalıyım ? bu işlerde biraz acemiyim de. Gold dan bu ürünü almalımıyım yoksa 150 TL daha verip hepsiburada gibi vatan(garantili) gibi sitelerden mi almalıyım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

hocam şunu anlamadım.

Şimdi anladım sağol

Çok bi kötü tarafı yok gibi duruyor. Hocam sizce ne yapmalıyım ? bu işlerde biraz acemiyim de. Gold dan bu ürünü almalımıyım yoksa 150 TL daha verip hepsiburada gibi vatan(garantili) gibi sitelerden mi almalıyım ?

Telefonunda ilerde ciddi bir durum olursa sikinti cekersin. Riske girme bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar türkiyede telefon için distrübitör garantisi adı altında tabiri caizse "Harbi Garanti" veren bir kaç tane firma var telpa ve kvk, bunun dışında garanti veren firmalar o eskiden bir reklam vardı hani, "bunun garantisi benim abi" diyordu :) o kafadaki firmalar yani pegasus elektrik bilmem nerde bulunan ve bu ürünleri yurt dışından bir şekilde getiren veya ithal eden, daha sonra bunları kendi garantileri üzerinde satan firmalardır. Örneğin Dartyde bir telefon Ahmet güvencesiyle 1500 liraya satılırken Vatanbilgisayarda aynı telefon Telpa veya KVk garantisi ile 1700 liraya satılmakta. Daha da somutlamak gerekirse, geçen sene Vatan bilgisayardan yaklaşık 1900 liraya Nikon d5100 almıştım ve bu makina Nikon'un orjinal türk distribütörü olan KARFO tarafından garanti altındaydı, aynı fotoğraf makinası Hayyam pasajında veya enucuzu.com gibi sitelerde BAYi garantisi veya DÜKKAN garantisi altında 1.500 liraya satılıyordu. Karfo Telpa KVK kendi garanti vermediği makina ile uğraşmaz ve doğal olarak dükkan ürünü veren garanticilere göre biraz daha resmi kuruluşlardır, yani adamlar ürünün ekranında çatlak olması durumunda geri alırız derken, dükkan satıcısı buna Biz çatlak olursa değil de ortadan fiziksel olarak 2 ye ayrılmışsa geri alırız gibi bir durum çıkartabilirler (sadece daha somut bir örnek olsun diye durumu abarttım)

Bu garanti de bundan ibarettir. Orjinal dağıtıcı garantisi ile dükkan garantisi böyle bir şey, ürün aynı ürün güvencesi farklı. Ama şöyle de bir durum var ben 1900 lira vererek aldığım kamerayı hala kullanırken 1500 lira veren arkadaş da o kamerayı hala kullanıyor, tek fark benim kullandığım makinada türkçe dil seçeneği var onun kisinde yok. ve benim makinemin başına bir şey gelse, direk aldığım yere getirip başımın ağrımayacağını biliyorum. karar sizin.

• alınabilir garantide sorun olursa tüketici heyeti ile çözersin sorun olma ihtimalide düşük
  • Adam gibi kvk genpa dışında bilmediğiniz paralel ithalat yoluyla gelip dandik firma tarafından garanti verilen telefonları almayın.
    Ben aldım şimdi pişmanım kıyın 50 liraya daha doğru düzgün yerlerden alın. Neden derseniz veremediğiniz o paralar sonra fazlası ile çıkıyor.
    Bende Tüketici heyetine güventim şikayet ettim . BAKALIM ne olacak ama değmezdi bu rezilliklere paranızla rezil olmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.