Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
353.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu temple run olayı bende de vardı ultimate sola yükledim gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: filozof07

Arkadaşlar bu temple run olayı bende de vardı ultimate sola yükledim gitti
    arkadaşlar bnde ics'de cok problem yasıyorum. telefon artık iyice mallastı. cok takılıyor. foto cekimnde 5 mp'de küçük boyutta cekiyor ve tek resim cekimi yaklasık 4-5 sn civarı sürüyor. İcs'nin cok önemli bi katkısı olmadı bence. Gb'de cok memnundum bn telefonumdan hiç bu sorunlar yoktu. sonu 54'le biten güncellemeden sonra yeni güncelleme bekleniyormus galiba. bu güncellemeyle telefon düzelir mi yoksa tekrar Gb'ye mi döneyim? Jb gelmeyeceği de kesinleşti. Root olayına girmeyi düşünmüyorum garanti muhabbetinden dolayı. Önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar uzatılmış bekleme modu açtım sanırım telefonu fazla kullanmadım 2 gun 20 saat önce şarjdan çekmişim telefonu şu an %5

Orijinalden alıntı: dr_mrh

Arkadaşlar uzatılmış bekleme modu açtım sanırım telefonu fazla kullanmadım 2 gun 20 saat önce şarjdan çekmişim telefonu şu an %5
    Bundan sonra alacağım telefon Xperia Z dir. Adamlar muhteşem telefon yapmış.
    Fevkaladenin fevkinde
    bakalım piyasaya kaç liradan girecek.

KONYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Fevkaladenin fevkinde

En az 1800 TL bence ! Oda en iyi ihtimalle

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Fevkaladenin fevkinde

En az 1800 TL bence ! Oda en iyi ihtimalle

Bence S3 e göre çok daha iyi özellikte bi telefon için ideal fiyat.

KONYA

• quote:

Fevkaladenin fevkinde

Alıntıları Göster
    Telefondaki tarayıcılarla izlesene ve dailymation videolarını izleyen var mı?
    bende flashplayer 11 yüklü olmasına rağmen açılmıyor.

KONYA

• quote:

Fevkaladenin fevkinde

hocam fiyat belli oldu : 1999 tl

http://www.techno-labs.com/1/38574/1/Xperia_Z_T%C3%BCrkiye_Sat%C4%B1%C5%9F_Fiyat%C4%B1.html

• quote:

daha önce paylaşmıştım bizim forumdan ve ****ten xda dan ve de youtube daki videolardan yararlandım bir arkadşımız bu anlatımla yükleyebildiğini söyledi ben de yaptığım tüm adımları yazmaya çalıştım

maalesef ben bootloaderı unlock edemedim olay üzerne bir iki hafta çabaladım ama beceremedim
    istersen sana ultimate sola kurulumunu anlatayım
    1 ilk önce bilgisayarımıza flashtool u kuruyoruzhttp://androxyde .github.com/ bu adrestenn indir ve kur
    2 denetim masası / bölge ve dil den biçim den ABD yi seç
    3 C:\Flashtool\drivers dan drivers.exe yi çalıştır sola ve fastboot drivers ve flash bot drivers ı kur
    4http://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=1914264 bu adresten 6.1.1.B.10 u indir C:\Flashtool\firmwares buraya kopyala
    5 flashtoolu aç telefonu bilgisayara usb hata ayıklaması acik ve sahte konumlara izin verir halde kapalı bir şekilde ses kısma tuşuyla bağla şimşek simgesine tıkla flash et
    6 telefonu güncellemedenhttp://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=1886460 bu adresten programı indir ve çalıştır telefonu usb hata ayıklaması acik ve sahte konumlara izin verir halde güvenlikten bilinmeyen kaynaklar açık halde bilgisayara bağla
    7 programada 1 de enterla telefon sana geri yükleme yapayım mı diye sorar sen evet de telefon root oldu
    8 sonra tekrar .54 e güncelleyebilirsin telefonu bilgisayara bağlamana gerek yok wlan uzerinden yapablirsin
    9http://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=2020893 bu adresten CWM u indir ve çalıştır aynen 6 ve 7 deki gibi
    10http://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=2020893 bu adresten solayı indir ve telefon hafızasına at telefon hafızasını görmezse (bende görmüyor flashtool yüklü iken ) hafıza kartından telefon hafızana kopyala zip li bir şekilde
    11 telefonu kapat açarken ses kısma tuşuna bir kaç defa bas telefon CWM ile açılır ordan zip dosyasını seç ve kur bu kadar
    CWM recovery nasıl kullanılır videoları youtube da var ultimate sola yı kurunca CWM silinir tekrar kurman gerekir
    bootloader nasıl açılır bilmiyorum bayağı denedim olmadı becerince sana da anlatırım benim telefon fastboot a geçmiyor
    takıldığın yer olursa sor

dostum bu yazdıklarında daha 3. adımda takılıyorum. sola ve flashbot drivers yok dediğin yükleme ekranında. şu işi en güncel haliyle birdaha anlatabilir misin? yada başka bir arkadaş anlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

daha önce paylaşmıştım bizim forumdan ve ****ten xda dan ve de youtube daki videolardan yararlandım bir arkadşımız bu anlatımla yükleyebildiğini söyledi ben de yaptığım tüm adımları yazmaya çalıştım

maalesef ben bootloaderı unlock edemedim olay üzerne bir iki hafta çabaladım ama beceremedim
    istersen sana ultimate sola kurulumunu anlatayım
    1 ilk önce bilgisayarımıza flashtool u kuruyoruzhttp://androxyde .github.com/ bu adrestenn indir ve kur
    2 denetim masası / bölge ve dil den biçim den ABD yi seç
    3 C:\Flashtool\drivers dan drivers.exe yi çalıştır sola ve fastboot drivers ve flash bot drivers ı kur
    4http://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=1914264 bu adresten 6.1.1.B.10 u indir C:\Flashtool\firmwares buraya kopyala
    5 flashtoolu aç telefonu bilgisayara usb hata ayıklaması acik ve sahte konumlara izin verir halde kapalı bir şekilde ses kısma tuşuyla bağla şimşek simgesine tıkla flash et
    6 telefonu güncellemedenhttp://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=1886460 bu adresten programı indir ve çalıştır telefonu usb hata ayıklaması acik ve sahte konumlara izin verir halde güvenlikten bilinmeyen kaynaklar açık halde bilgisayara bağla
    7 programada 1 de enterla telefon sana geri yükleme yapayım mı diye sorar sen evet de telefon root oldu
    8 sonra tekrar .54 e güncelleyebilirsin telefonu bilgisayara bağlamana gerek yok wlan uzerinden yapablirsin
    9http://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=2020893 bu adresten CWM u indir ve çalıştır aynen 6 ve 7 deki gibi
    10http://forum.xda - developers.com/showthread.php?t=2020893 bu adresten solayı indir ve telefon hafızasına at telefon hafızasını görmezse (bende görmüyor flashtool yüklü iken ) hafıza kartından telefon hafızana kopyala zip li bir şekilde
    11 telefonu kapat açarken ses kısma tuşuna bir kaç defa bas telefon CWM ile açılır ordan zip dosyasını seç ve kur bu kadar
    CWM recovery nasıl kullanılır videoları youtube da var ultimate sola yı kurunca CWM silinir tekrar kurman gerekir
    bootloader nasıl açılır bilmiyorum bayağı denedim olmadı becerince sana da anlatırım benim telefon fastboot a geçmiyor
    takıldığın yer olursa sor

dostum bu yazdıklarında daha 3. adımda takılıyorum. sola ve flashbot drivers yok dediğin yükleme ekranında. şu işi en güncel haliyle birdaha anlatabilir misin? yada başka bir arkadaş anlatabilir mi?

Alıntıları Göster
    Orada çıkan listede SOLA için driver'lar da var, onu seçip yükleyebilirsin. Belki şu nedenden dolayı göremiyorsundur; driver seçeneğinde sadece SOLA için görünmüyor. Xperia S P U SOLA v.s v.s gibi biren fazla telefon var. Yinede o seçeneği bulamıyorsan tümünü işaretle ve kur gitsin

• quote:

quote:

Fevkaladenin fevkinde

http://www.techno-labs.com/1/38574/1/Xperia_Z_T%C3%BCrkiye_Sat%C4%B1%C5%9F_Fiyat%C4%B1.html

Hay maşallah 2 hafta önce aldığım laptop 1500 tl idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Orada çıkan listede SOLA için driver'lar da var, onu seçip yükleyebilirsin. Belki şu nedenden dolayı göremiyorsundur; driver seçeneğinde sadece SOLA için görünmüyor. Xperia S P U SOLA v.s v.s gibi biren fazla telefon var. Yinede o seçeneği bulamıyorsan tümünü işaretle ve kur gitsin

hocam teker teker baktım sola yazan yoktu ondan sordum. gide hepsini yüklesem sorun olmaz mı? zaten garanti dışı olacak diye korkuyorum bide bilmediğim bişey çıkınca insan tereddüt ediyor doğal olarak.

bide bu adımların hangisinde ultimate sola yükleniyor o da belli değil. dün ultimae sola v2 indirdim 200 küsür mb. ama bu adım adım anlatılan yerde ultimate romun indirme linki bile yok. diğelim root yaptım romu nasıl yüklicem nereye atıcam o indirdiklerimi bilmiyorum.

biraz karışık işlem olduğu doğru ama şu işten anlayan biri çıkıp adım adım ve birazda detaylı yazsa en fazla 10dksını alır belki. konuda açtım orayada yazan olmadı daha. böyle bir konu eksikliği var her 2 sayfada 1 nasıl yüklenir diye soranlar var demek ki insanlar tam olarak kavrayamıyorlar bu tarz anlatımlarla.

bu konudaki herkesten ricam, şu telefona rom yüklemeyi en basit dille birdaha madde madde anlatsın. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Fevkaladenin fevkinde

Aslında bir cep telefonu değil bu bir tablet bilgisayar :) Ipohen 5 ten daha çok özelliği var.

KONYA

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Fevkaladenin fevkinde

Aslında bir cep telefonu değil bu bir tablet bilgisayar :) Ipohen 5 ten daha çok özelliği var.

Alıntıları Göster
    beyler siz hangi kaplardan aldınız telefon için link verebilirmisiniz? (mümkünse gittigdiyor)
    Sarışın bir kurda benziyordu Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi, durdu. Bıraksalar ince, uzun bacakları üstünde yaylanarak ve karanlıkla akan bir yıldız gibi kayarak Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemalbaz

arkadaşlar bnde ics'de cok problem yasıyorum. telefon artık iyice mallastı. cok takılıyor. foto cekimnde 5 mp'de küçük boyutta cekiyor ve tek resim cekimi yaklasık 4-5 sn civarı sürüyor. İcs'nin cok önemli bi katkısı olmadı bence. Gb'de cok memnundum bn telefonumdan hiç bu sorunlar yoktu. sonu 54'le biten güncellemeden sonra yeni güncelleme bekleniyormus galiba. bu güncellemeyle telefon düzelir mi yoksa tekrar Gb'ye mi döneyim? Jb gelmeyeceği de kesinleşti. Root olayına girmeyi düşünmüyorum garanti muhabbetinden dolayı. Önerisi olan var mı?

yok mu önerisi olan??????????

quote:

yok mu önerisi olan??????????

fabrika ayarlarına bi dön sorunlar düzelmezse Ics sistemini tekrar yükle.

KONYA

• Telefonda highway rider oynuyoruz kuzenle (motorla arabaları solluyorsun google play de var) onda wonder var senin ki donuyor diyor öbür kuzen de öyle diyo... :((

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

Servisi aradım, kadın kırılan ekran değişimi için 190 lıra fiyat biçti. Kırmadan önce iki kere düşünün

eee o kadarda olsun hocam sonuçta dokunmatik telefonun en önemli parçalarından birisi ekranı bide bizm telefonda floating touch flan var oda etki eder fiyata
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.