Türkcell bayi olan arkadaşım vasıtası ile sony xperia s aldım, cihazı açtıgımda türkcell programları yüklü gelmiş, sizce bu cihaz saglammıdır? bide bi forumda okumuştum türkcel uygulama yüklenen xperia s ler in şarjı çabuk bitiyormuş dogrumu ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Cihazda sorun olmaz, telefona Sony'nin genel 4.0.4 sürümünü yükle.
Benim naçizane fikrim ics sakın yükleme arkadaşım. Ben neo kullanıyorum 2.3.4 e geçiş yapacağım. ics yükledikten sonra telefonum 200 liralık vodofone telefonlara benzedi.
quote:
Orijinalden alıntı: BrainDamaged
Benim naçizane fikrim ics sakın yükleme arkadaşım. Ben neo kullanıyorum 2.3.4 e geçiş yapacağım. ics yükledikten sonra telefonum 200 liralık vodofone telefonlara benzedi.
Yukarıda arkadaşın dediği doğru, Neo ile Xperia S modelleri çok ayrı telefonlar ve Xperia S'de zerre kasma olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: sas34
Türkcell bayi olan arkadaşım vasıtası ile sony xperia s aldım, cihazı açtıgımda türkcell programları yüklü gelmiş, sizce bu cihaz saglammıdır? bide bi forumda okumuştum türkcel uygulama yüklenen xperia s ler in şarjı çabuk bitiyormuş dogrumu ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
4.0.4 te hiçbir kasma yok hocam. ben telefona CyanogenMod 9.1 yükledim normal kullanımda 2 gün gidiyor şarjı :)