Şimdi Ara

SONY xperia s aldım yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkcell bayi olan arkadaşım vasıtası ile sony xperia s aldım, cihazı açtıgımda türkcell programları yüklü gelmiş, sizce bu cihaz saglammıdır? bide bi forumda okumuştum türkcel uygulama yüklenen xperia s ler in şarjı çabuk bitiyormuş dogrumu ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Cihazda sorun olmaz, telefona Sony'nin genel 4.0.4 sürümünü yükle.
  • Benim naçizane fikrim ics sakın yükleme arkadaşım. Ben neo kullanıyorum 2.3.4 e geçiş yapacağım. ics yükledikten sonra telefonum 200 liralık vodofone telefonlara benzedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Benim naçizane fikrim ics sakın yükleme arkadaşım. Ben neo kullanıyorum 2.3.4 e geçiş yapacağım. ics yükledikten sonra telefonum 200 liralık vodofone telefonlara benzedi.

Yukarıda arkadaşın dediği doğru, Neo ile Xperia S modelleri çok ayrı telefonlar ve Xperia S'de zerre kasma olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas34

Türkcell bayi olan arkadaşım vasıtası ile sony xperia s aldım, cihazı açtıgımda türkcell programları yüklü gelmiş, sizce bu cihaz saglammıdır? bide bi forumda okumuştum türkcel uygulama yüklenen xperia s ler in şarjı çabuk bitiyormuş dogrumu ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

4.0.4 te hiçbir kasma yok hocam. ben telefona CyanogenMod 9.1 yükledim normal kullanımda 2 gün gidiyor şarjı :)
  • cevaplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.