Şimdi Ara

Sony Xperia Ray White - 395 Lira!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon değişikliğinden dolayı kullanmış olduğum Sony Xperia Ray telefonumu satmak istiyorum. Telefon kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Faturası, kutusu, data kablosu ve şarj aleti bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 6 ay daha garantisi mevcuttur. Fiyatı 395 Lira.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 9 Ekim 2013; 12:26:54 >

• se'nin ürettiği en kaliteli, en güzel telefon bence. şu asalet, şu güzellik başka telefonda yok. ama sistem çok eskidi artık.
    kolay gelsin üstat. çok temiz alet.
  • Güzel cihaz. Bende de beyaz renkli var bir tane miui ile hala kullanıyorum. Gerçekten çok güzel ama ram konusunda yeni güncellemeler ile birlikte ufak ta olsa sıkıntılar yaşıyorum. Bende satmayı düşünüyorum bakalım.
    Ufak kibar bir android sahip olmak istiyorsanız tavsiye ederim. İyi satışlar.
  • Fiyatına göre oldukça iyi işler çıkarıyor. Kulaklık sesi, kamerası ve şıklığı ile bence bütçesi bu seviyede olanlar için en iyi cihaz... Cebinizde var mı yok mu anlayamıyorsunuz bile. Özellikle büyük boyutlu cihaz kullanmak istemeyenler için en uygun cihaz.
    Yorum yapan arkadaşlara da tşk. ederim.
  • asla satmayı dusunmedigim cihazdır daha iyisi benim icin yok...
  • Takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.