Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gzhn61

quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

quote:

Sony Xperia S almanya da Satisa baslandi.
    Ebay.de Adresinden arattiginizda telefon karsiniza cikiyor yalniz cok fazla yok telefondan yeni ciktigindan dolayi.
    Batarya konusuna Gelince Evet Koskoca SONY firmasi 1305mAhlik bir batarya cikardiysa vardir bir bildigi bence bataryayi sadece mAh olarak düsürdüler ama islev ve süre arc s ile ayni olabilir deiye tahmin ediyorum

burada ki ilk 2 3 telefon sadece Xperia S
    http://www.ebay.de/sch/Handys-ohne-Vertrag-/9355/i.html?_nkw=sony+xperia+s&_catref=1&_trksid=p3286.c0.m1538

Xperia P
    http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=sony+xperia+p&_sacat=9355&_dmpt=DE_Handy_s&_odkw=sony+xperia+s&_osacat=9355&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

ilandaki bu cihaz dikkatimi cekti zira ilk defa gördüm
    http://www.ebay.de/itm/New-Docomo-Sony-SO-02D-Arrows-XPERIA-NX-S-12-1MP-1080P-HD-Android-Smartphone-/251023063837?pt=Cell_Phones&hash=item3a7223fb1d

xperia s turkıyede bile başlandı almanyada çok daha önceden satılıyordur sen xperia p mi diyecektin anlamadım bataryayıda 1305mah yazmıssın komple karıstırmıssın xperia p satışa başlandımı bununla ilgili kesin bilgi varmı?

Dostum 1305mAh bataryasi olan cihaz Xperia P ve o veridgiim linkte evet var satisa baslanmis.

23nisanda stoklarda olacak deniyordu bunun haricinde biyerde satışta görmedim ben belki buda ön sipariş muhabbetidir tam eminmisin

Pek almancam yok

http://www.ebay.de/itm/Sony-Xperia-P-Black-New-Unlocked-Sim-Free-Android-Mobile-Phone-/280849386350?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4163ed8b6e

http://www.ebay.de/itm/Sony-Xperia-P-Sim-Free-Unlocked-Android-Mobile-Phone-Black-/170794947690?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item27c42c146a
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay.de Adresinden arattiginizda telefon karsiniza cikiyor yalniz cok fazla yok telefondan yeni ciktigindan dolayi.
    Batarya konusuna Gelince Evet Koskoca SONY firmasi 1305mAhlik bir batarya cikardiysa vardir bir bildigi bence bataryayi sadece mAh olarak düsürdüler ama islev ve süre arc s ile ayni olabilir deiye tahmin ediyorum

http://www.ebay.de/sch/Handys-ohne-Vertrag-/9355/i.html?_nkw=sony+xperia+s&_catref=1&_trksid=p3286.c0.m1538

Xperia P
    http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=sony+xperia+p&_sacat=9355&_dmpt=DE_Handy_s&_odkw=sony+xperia+s&_osacat=9355&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

http://www.ebay.de/itm/New-Docomo-Sony-SO-02D-Arrows-XPERIA-NX-S-12-1MP-1080P-HD-Android-Smartphone-/251023063837?pt=Cell_Phones&hash=item3a7223fb1d

xperia s turkıyede bile başlandı almanyada çok daha önceden satılıyordur sen xperia p mi diyecektin anlamadım bataryayıda 1305mah yazmıssın komple karıstırmıssın xperia p satışa başlandımı bununla ilgili kesin bilgi varmı?

Dostum 1305mAh bataryasi olan cihaz Xperia P ve o veridgiim linkte evet var satisa baslanmis.

23nisanda stoklarda olacak deniyordu bunun haricinde biyerde satışta görmedim ben belki buda ön sipariş muhabbetidir tam eminmisin

Pek almancam yok

http://www.ebay.de/itm/Sony-Xperia-P-Black-New-Unlocked-Sim-Free-Android-Mobile-Phone-/280849386350?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4163ed8b6e

http://www.ebay.de/itm/Sony-Xperia-P-Sim-Free-Unlocked-Android-Mobile-Phone-Black-/170794947690?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item27c42c146a

arkadaşlar ilanlara dikkat edilirse 26 nisanda stokta diyor şuan ön sipariş alıolar. ama fiyatlar bu aralık olursa bu telefon 1000-1200 arası gelir çokta hoş olur
  • dock olmadan hdmi ile tv ye baglanamıyorsa hiç olmasın hdmi çıkışı daha iyi.. eger öyle ise çok saçma olmuş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

dock olmadan hdmi ile tv ye baglanamıyorsa hiç olmasın hdmi çıkışı daha iyi.. eger öyle ise çok saçma olmuş !

Evet öyleyse cok sacma ve bana öyle gibi geldi bi arkadasta telefon girisiyle docktan tv ye cikis ayni dedi
  • yani dock un bence şöyle bir numarası olabilir.. xperia s hdmi ile baglandımı tv kumandasından kontrol edilebiliyor dock gibi birşey çıkıyor ekranda launcher tarzı.. xperia p de ki dock ünitesi de o özelliği getiriyor olabilir yoksa direkt hdmi kablosu ile bağlanmayacagını sanmıyorum. sonuçta microhdmi çıkışı var mı? var.. alırım micro hdmi kablosu bağlarım direkt :D dock ünitesi bence dediim gibi bir olayı sağlıyor olabilir

aynı zamanda dock unitesinde 2 tane usb girişi var oraya klavye mouse baglanabiliyormuş o sebeple kullanmak içinde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuchs_78 -- 30 Mart 2012; 15:10:29 >
  • quote:

quote:

quote:

Xperia P

hocam bu satış değil ön sipariş 26 nisanda stoklarda olacak orda yaıyor zaten
  • quote:

yani dock un bence şöyle bir numarası olabilir.. xperia s hdmi ile baglandımı tv kumandasından kontrol edilebiliyor dock gibi birşey çıkıyor ekranda launcher tarzı.. xperia p de ki dock ünitesi de o özelliği getiriyor olabilir yoksa direkt hdmi kablosu ile bağlanmayacagını sanmıyorum. sonuçta microhdmi çıkışı var mı? var.. alırım micro hdmi kablosu bağlarım direkt :D dock ünitesi bence dediim gibi bir olayı sağlıyor olabilir

aynı zamanda dock unitesinde 2 tane usb girişi var oraya klavye mouse baglanabiliyormuş o sebeple kullanmak içinde olabilir.

aynen öyle dock sadece HDMI çıkışı için çıkmıyor amaç farklı ortamları bir araya toplamak ki aynı dokun bi benzeri xperia play için ve ayrıca adamlar zaten livedock diye bir ürünede sahipler yanlız çıkan bu dock SmartDock Xperia P için üretildi. Tasarıma özel S veya diğer Xperialara olmuyor.

Bu konuda videolar.
    Sony XPERIA P - SmartDock - -Çoklu ortam 2 dkka

SmartDock for Xperia™ P - - Bu Sony tanıtım vidyosu 54 snye

Sonyericsson Live Dock -- Buda ilk dock hatırlarsınız tüm Xperialara oluyor P dahil

Sony Ericsson LiveDock™ -- Kullanım Yeni gördüm eski dock hoş ve kullanışlı 50 snye

vidyoları izlerseniz HDMI ın standart olduğunu(Arc Neo S Pro P Sola hepsinde aynı yani) görürsünüz.

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.

vidyo ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latagdab -- 30 Mart 2012; 23:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: latagdab

quote:

yani dock un bence şöyle bir numarası olabilir.. xperia s hdmi ile baglandımı tv kumandasından kontrol edilebiliyor dock gibi birşey çıkıyor ekranda launcher tarzı.. xperia p de ki dock ünitesi de o özelliği getiriyor olabilir yoksa direkt hdmi kablosu ile bağlanmayacagını sanmıyorum. sonuçta microhdmi çıkışı var mı? var.. alırım micro hdmi kablosu bağlarım direkt :D dock ünitesi bence dediim gibi bir olayı sağlıyor olabilir

aynen öyle dock sadece HDMI çıkışı için çıkmıyor amaç farklı ortamları bir araya toplamak ki aynı dokun bi benzeri xperia play için ve ayrıca adamlar zaten livedock diye bir ürünede sahipler yanlız çıkan bu dock SmartDock Xperia P için üretildi. Tasarıma özel S veya diğer Xperialara olmuyor.

Bu konuda videolar.

Sonyericsson Live Dock -- Buda ilk dock hatırlarsınız tüm Xperialara oluyor P dahil

Sony Ericsson LiveDock™ -- Kullanım Yeni gördüm eski dock hoş ve kullanışlı 50 snye

vidyoları izlerseniz HDMI ın standart olduğunu(Arc Neo S Pro P Sola hepsinde aynı yani) görürsünüz.

vidyo ekleme

düşündüğüm gibi yani sadece hdmi dan direkt baglayabilecegiz bu özellikleri kullanmak istersek dock lazım değil mi?
  • teşekkürler gayet başarılı xperia p arkadaş yaa king
  • quote:

quote:

quote:

Bu konuda videolar.

vidyo ekleme

düşündüğüm gibi yani sadece hdmi dan direkt baglayabilecegiz bu özellikleri kullanmak istersek dock lazım değil mi?

özelliklerden kastın mouse klavye kullanmak ise onlar için USB OTG(On the Go) Kablosu edinmen gerekiyor micro Usb den bağlıyorsun oluyor hatta flash bağlayıp içindeki dosyalara bile erişebilirsin.

Buyrun örnekler :D

SE Xperia Arc USB-OTG Preview

LWW + mouse -- buda mouse kullanma

bu yollarla diğer cihazlarda bağlanır. zaten bu androidin desteği sadece size düşen USB OTG(10-20 tl arası bişi) kablo almak.(Dikkat edin hepsi uygun olmuyor. bildiğim kadarıyla SGS için olan uyuyordu gene bi araştırmak lazım. :D )

ama docku koyup fiyatı yükseltmeyecekseler dock elbetteki güzel olur ama 100 - 150 fiyat oynayacaksa değmez docka sade HDMI kablo versinler yeter.
    edit:eksik alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latagdab -- 31 Mart 2012; 0:01:14 >
  • Bugun s modelini inceledm bayldm bu p nezaman gelcek yahu? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuda videolar.

vidyo ekleme

özelliklerden kastın mouse klavye kullanmak ise onlar için USB OTG(On the Go) Kablosu edinmen gerekiyor micro Usb den bağlıyorsun oluyor hatta flash bağlayıp içindeki dosyalara bile erişebilirsin.

Buyrun örnekler :D

SE Xperia Arc USB-OTG Preview

LWW + mouse -- buda mouse kullanma

bu yollarla diğer cihazlarda bağlanır. zaten bu androidin desteği sadece size düşen USB OTG(10-20 tl arası bişi) kablo almak.(Dikkat edin hepsi uygun olmuyor. bildiğim kadarıyla SGS için olan uyuyordu gene bi araştırmak lazım. :D )

ama docku koyup fiyatı yükseltmeyecekseler dock elbetteki güzel olur ama 100 - 150 fiyat oynayacaksa değmez docka sade HDMI kablo versinler yeter.
    edit:eksik alıntı

yok dostum mouse klavye baglamadan sadece micro hdmi kablosu ile tv ye baglayabiliyoruz dimi dock a falan gerek yok yani? 50 dolarmış dock ünitesi bu arada :) gerçe dock suz dlna ile de baglanır sanırım hdmi a normal baglantı için gerek varmı bilemedim? ama dlna ile sadece video foto falan paylaşılıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Bugun s modelini inceledm bayldm bu p nezaman gelcek yahu? :)

temmuzmuş :(
  • Yuh niye okadar geç resmi açıklama flan mı yoksa etrafta dolaşan fikirler mi?
  • temmuz mu yuhh o kadar yoktur ya yurt dısında 23nisanda stokta olacaksa buradada en gec mayıs sonları gelir diye düşünüyorum
  • ne temmuzu:) Xperia p ve xperia u haziran ayında ülkemizde satışta olacak arkadaşlar. Sony mobile tr sayfasında açıklandı.
  • xperia p nin sar değerini bilen bir arkadaş varmı? benim için önemli bir konu.
  • bence bu telefon haziranı bile bulmayacak eğer yurt dışında nisanda çıkarsa 1 ay geçmeden tüm dünyada dağıtılır ve Türkiyeyede mayıs sonu gelir tıpkı Xperia S de olduğu gibi zira onada 5 nisan falan deniyordu mart çıkmadan geldi merak etmeyin sony bu sefer erken davranıyor. Zira diğer markalar çıkmadan sony piyasada olmaya çalışıyor. bu durumda önemli olan fiyatlar 1000-1200 arası gelirse millet S almaz Pye yönelir. hele U 850 civarı çıkarsa herkese hitap eder.

HDMIa gelince evet direk TV bağlantı yapılır. Docka ihtiyaç duymaz.
    DLNA ise sadece vidyo müzik ve resimde geçerli şuanda eğer onada HDMIda olduğu gibi bir arayüz yazarsalar herşey paylaşılır yoksa şu hali ile sadece Media ortamlarına hitap ediyor. HDMI DLNA den daha değerli yani(bana göre).
  • bende öyle tahmin ediyorum fiyatı 1000-1200arası keşke öyle gelse ama bence xperia s ten çok farklı olmayacak şu smartdock kutu içeriğinde varsa onunda parasını yansıtırlar ve 1400tl gibi bir rakamdan piyasaya girer ama inşallah öyle olmaz
  • kutu içeriğinde dock olacağını sanmam sonuçta çoğu kullanıcı kullanmaz dock'u kutu içeriğine koyup fiyatı arttıracaklarına ayrı satarlar. benim asıl merak ettiğim bu telefonun performansı. dual core falan ama şu gpu olayı çok kafamı karıştırdı. 250 euroluk xperia u'da novathor olması da performans konusunda şüphelendiriyor beni. piyasada novathor kullanan galaxy s advance var fakat grafik performans testi bulamadım. umarım bu telefon çıktığında s2 ayarında olur yoksa s3 çıktığında ucuzlayacak olan s2 karşısında pek şansı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.