Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (447. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
565.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he he en sonunda jelly beanıda rootladım

Orijinalden alıntı: dibidibi

quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Arkadaşlar DH'de cevap yazarken smileylerden ötürü aşırı kasıyor. Sizde de öyle mi?

Evet,JB 'nin bi sıkıntısı da bu,verem ediyor..

JB gelmedi henüz hocam.
    ICS.

ICS de böyle sıkıntı yoktu bende

DH ne ??? mesajlaşmayla pek aram yok da, cahil kalmayayım :)

DonanımHaber ; şuan bulunduğumuz forum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asloader_489

Arkadaşlar malümüyle biz daha jb kullanamadık. Kullanan arkadaşlar sadece telefonda ıcs ye göre rahatlama var mı? Artı eksilerini öğrendim sadce ıcsde biraz kasma hissi veriyor bunda nasıl ?

Ben ics de de jb de de kasma yaşamadım ( jb de tarayıcıda imleç hatası var sadece o zaman 1 saniye falan donuyor ekran)

• Arkadaslar, JB güncellemesi sonrası telefon kafayı yiyor. Kendi kendine tema değiştiriyor(?) tuşa basıyorum geç tepki veriyor, ics ye nazaran ram artışı yükseldi. İcs ye geri dönmek mümkün mü ? yoksa sizde de benzer sorun var mı ?
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 500GB NVMe ll Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || Asus TUF Gaming 27" 210Hz QHD
  • arkadaşlar formu biraz okuyunca xperia p alacakken soğdum bu nasıl iş anlamadım
    telefonun özellikleri al beni diyor fakat alınca şarjı fazla gitsin diye yok ekranın parlaklığını kıs wifi kapat yok şu ayarı yap bunu yap işkence gibi
    bu pil olayı o kadar kötümü yani elinde özellik bakımından üstün bi tel olacak fakat rahat rahat kullanamayacaksın.
    Yedek pil alsak olmaz nasıl takacaksın herşey sorun.Birde formada yazılmış iphone ayarında bir telefon diye acaba iphone kullnanlar bu kadar
    ayar yapmakla uğraşıyormudur.

Orijinalden alıntı: akyıl123

he he en sonunda jelly beanıda rootladım

Anlatır mısın?

Orijinalden alıntı: cave_mann

quote:

he he en sonunda jelly beanıda rootladım

Anlatır mısın?

yarın vaktim olursa anlatacam

Orijinalden alıntı: Daniel Amokachi

Telefonu almadan önce 16 gb olması kafamda soru işaretiydi acaba yeter mi yetmez mi diye fakat şimdilik yetiyor ama olur da yetmezse diye bir çözüm arayışı içindeydim. Belki biçoğumuz biliyoruz ama bilmeyen arkadaşlar için bir çözüm önermek istedim. OTG(On The Go) kablo. Bir ucu micro usb diğer ucu dişi usb yuvası olan kabloya istediğiniz usbli depolama ve çevre birimleri takıp kullanabilir, dosya alışverişi yapabilirsiniz. Kablo resimde gösterildiği gibidir, fiyatı da 5-50 tl arası değişiyor ama en ucuzunu almanızı öneririm, kabloları (gereksiz) pahalı olan markada 50 tl iken diğer ürünler bunun 1/10 fiyatına, ben 10 tl ye aldım vatan bilgisayardan. 1tb lık harici hard disk ve joypad denemedim ama klavye mouse ve usb belleklerin hepsini takıp kullanabiliyorsunuz. Hepsini birden kullanmak isterseniz de usb çoklayıcı ile işi çözersiniz. İş yerimdeki bilgisayar eski olduğu için çok verimli dosya alışverişi yapamamaktayım bu nedenle kullanmaya başladım ve çok faydasını gördüm. Ofisten çıkarken acil olarak yanıma almam gereken dosyaları usb ye attıktan sonra çıkıyorum. Sonrasında ihtiyacım olunca telefona bağlayıp belgelerdeki gerekli düzenlemeleri yapıp erişme imkanına sahip oluyorum.

Kabloyu kullanırken usb ye göz atmak için bir explorer kullanmak gerek. Ben es file explorer ı kullanıyorum her türlü kes kopyala işlerini yapıp transferleri tamamlıyorum, belgelere erişmede de bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Belki bi kaç arkadaşın işini görür dedim

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ]

Ek bir USB bellek bağlanabildiğini biliyordum ama ihtiyacım olup denememiştim, yazdıklarında da merak ettiğim bir iki konu oldu,

1. "klavye mouse" da takılabiliyor demişsiniz, bunları takınca çalışıyorlar mı, yani mouse takınca telefonda imleç mi çıkıyor veya klavye ile yazı yazabiliyor musunuz ?
    2. "Ofisten çıkarken acil olarak yanıma almam gereken dosyaları usb ye attıktan sonra çıkıyorum. Sonrasında ihtiyacım olunca telefona bağlayıp belgelerdeki gerekli düzenlemeleri yapıp erişme imkanına sahip oluyorum" demişsiniz, anladığım kadarıyla belge düzenlemelerini telefonda yapıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz bunun için, rahat oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asloader_489

Arkadaşlar malümüyle biz daha jb kullanamadık. Kullanan arkadaşlar sadece telefonda ıcs ye göre rahatlama var mı? Artı eksilerini öğrendim sadce ıcsde biraz kasma hissi veriyor bunda nasıl ?

:)) ben de kesin milletin kullandığı benim bihaber olduğum bir mesajlaşma programı var diyordum :))

• Arkadaşlar bu imleçin donması mercekten dolayı,chrome tarayıcısında yok,mercekte cokmıyo ama en azından donma olmuyo imleçi hareket getirince.

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

yedekleme için super backup programını kullanabilirsiniz. programlarıda yedekliyor. Telefonu formatlamadan önce super backupın sakladığı yedek dosyasını bilgisayarınıza alın. cihazı yükselttikten sonra super backupı telefonunuza kurup yedek dosyalarınızı belleğe attığınızda yeniden yükleme yapabilirsiniz. Ben telefonu değiştirdikten sonra bu şekilde programlarımı ve rehberimi taşıdım.

Benim telefonda Arap sürümünden. flashtool ile yüklemenin anladığım kadarıyla herhangi bir eksi yanı yok doğru mudur? yine orjinal sony sürümü yüklenmiş oluyor. JB yükleyenlerin office programı ics deki gibi tam sürüm mü?

Super backup ile yedeği aldım, yedeği telefondan alıp bilgisayarıma aktarmak istiyorum ama burada bir sorunla karşılaştım. Super backup yedek dosyalarını /mnt/sdcard/SmsContactsBackup/apks adlı bir klasörde tuttuğunu iddia ediyor. Gelgelelim Telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan XPERIA P > Dahili Depolama klasörünü açtığım zaman burada SmsContactsBackup diye bir klasör yok ortalarda. SD karta aldığım yedeği bilgisayarıma kopyalayamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

yedekleme için super backup programını kullanabilirsiniz. programlarıda yedekliyor. Telefonu formatlamadan önce super backupın sakladığı yedek dosyasını bilgisayarınıza alın. cihazı yükselttikten sonra super backupı telefonunuza kurup yedek dosyalarınızı belleğe attığınızda yeniden yükleme yapabilirsiniz. Ben telefonu değiştirdikten sonra bu şekilde programlarımı ve rehberimi taşıdım.

Benim telefonda Arap sürümünden. flashtool ile yüklemenin anladığım kadarıyla herhangi bir eksi yanı yok doğru mudur? yine orjinal sony sürümü yüklenmiş oluyor. JB yükleyenlerin office programı ics deki gibi tam sürüm mü?

Super backup ile yedeği aldım, yedeği telefondan alıp bilgisayarıma aktarmak istiyorum ama burada bir sorunla karşılaştım. Super backup yedek dosyalarını /mnt/sdcard/SmsContactsBackup/apks adlı bir klasörde tuttuğunu iddia ediyor. Gelgelelim Telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan XPERIA P > Dahili Depolama klasörünü açtığım zaman burada SmsContactsBackup diye bir klasör yok ortalarda. SD karta aldığım yedeği bilgisayarıma kopyalayamıyorum.

bu yazıyı yazarken bir anda apk bilgisayarda gözükmeye başladı. Rehberi de yedekledim ama bu sefer o gözükmedi, bir süre geçince o da gözükmeye başladı. Anlaşılan bir süre senkron problemi var, beklemek gerekiyor.

• Beyler şu s3 gibi kabı vardı xperia p nin. Bulamıyorum onu. Kullanışlı mı acaba?

2)flashlama yoluyla jb yukledikten sonra orjinal güncelleme geldiğinde tekrar orjinalini yukleyebiliyormuyz
    3)birde madem güncelleme bu sı numarasına göre geliyor bunun bir listesi varmı bildiğiniz ve güncelleyen arkadaşlar sı numarası ile birlikte yazssa memnun oluruz şimdiden teşekkürler

quote:

SI NUMARASI DEĞİŞENLER BU ŞEKİLDE ÖĞRENEBİLİR TR OLANI YÜKLEDİĞİM İÇİN BENİM 1261-9011

1-GOOGLE PLAYDEN UYGUMAYI İNDİR

2-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electricsheep.asi&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5lbGVjdHJpY3NoZWVwLmFzaSJd

3-SYSTEM->BUİLDİNFOS->PRODUCT KISMINDA YAZIYOR

4-

valla bu güne kadar bu birşeyler yüklersem ve SI numarası kutuda yazanla farklılaşırsa bela açarmıyım başıma diye kasıyordum, dün bu programla baktım zaten kutuda 1261-4989.12 yazıyor, telefondaki 1261-6006, benden evvel zaten kendileri kurcalamış telefonu.

benimkide aynı değişik tel ile program uymuyor birbirine bu sıkıntı olurmu

Orijinalden alıntı: gncmasum

Pili en dayanıklı kullanılabilmesi için ne yapmam gerekir arkadaşlar bildiğiniz gibi su misali gidiyor

ben kendimde kullandıklarımı yazıyım hocam öncelikle interneti kullanmadığınız zamanlar 2g ağına çekin daha sonra ekran parlaklığını otomatik güç tasarrufunda kullanıyorum bu sekilde şuanda %60 şarjım var 24 saati geçti ama fazla kullanmadım nete filan girmiyorum mesajlaşma ara sırada telefon görüşmesi yapıyorum nete girdiğinizde hakkaten su gibi çekiyo şarjı buna ne yapmak lazım bilen arkadaşlar paylaşırsa daha iyi olur
  • beyler telefon için adam akıllı bi ekran koruyucu bulamadım önerebileceğiniz şöyle adam akıllı ekran koruyucu var mı şeffaf almak istiyorum varsa 3-5 tane ekran koruyucu denedim ama memmun kalmadım varsa önerebilecegimiz varsa bekliyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.