Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
95
Favori
369.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç önce verdim sözde sorunsuz çıktı
  • alperentugrul A kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum ama sanirim ayni sorundan 3 kere garantiye verirseniz iade hakkiniz oluyor.
    Telefon sarja takmadan açılıyor mu? Acilmiyorsa Günde 10 kere kapanan telefonu kullanmak mümkün değil ama yinede marshmallow da kapanmayabilir.ben olsam servise verir gelene kadar bir cihazla idare ederdim.yinede siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznnn1

Usb den usb ye degisiyor
    Orjinali kullaniyorsaniz olmaz(olursa sıkıntı vardır)
    Mesela dediğiniz olay benim sandisk bellek te oluyor biraz zorlamayinca geri cikiyor ama hafif sag sol yaparak biraz iceri gomunce görüyor

Hocam sağol, orjinalinde sorun var galiba. Lg taktım tam oturdu ve çıkmıyor,

• Aslında çok tuhaf bir durum benim flash ile koabloyu karsilastiriyorum.
    Birebir aynı milimlik fark yok
    Ama flash zor giriyor ve oturmuyor işte
    Sanırım alttaki iki tane yay sert o yüzden zorluyor

• Hocam aman diyim çok suya temas ettirmeyin su testi videolarını izleyin sağlam çıkmayan çok Telefon var

• Benimde telefonumun arka kapağı açıldı Ayrıyetten kapandı Bir daha açılmadı Bundan önceki telefonum Lumia 930 gerçekten o daha sağlamdır Sony m5 serisinde katliam yarattı gerçekten soğudum telefondan Dün 20 iş günü yasal sürem doldu KVK firmasına mail attım para iadesini talep ettim medya markete bildirdim onlar da para iadesini talep etti Ayrıyetten sony'e mail attım şikayet var.com a şikayet ettim İnşallah çözüme kavuştu Bu arada telefonu alalı 6 ay oldu telefonu sadece 4 ay kullandım Allah tüm kardeşlerime sabır versin

• Yakın zamanda, n11 gittigidiyor gibi bi yerden telefonu alıp da sıkıntısız kullanan var mı? Satıcı tavsiyesi bekliyorum.Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznnn1

Ben aldim sıkıntı yok 20-25 gündür. Canavar gibi telefon.
    Ama ben 1235 tl ye almıştım nedense uçmuş fiyatı

Aynen baktım da uçurmuşlar fiyatı. Düşmesini beklicez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonyalıÇalpar

Garanti bitti zaten şuan kullanıcı hatası adamlar sana 500 600 fiyat verecek yaptıracakmısın o fiyata git aliexpressten 100 150 ye hallet veya böyle kullan sonuç olarak ne olursa olsun garanti dışı bir cihaz şuan

Hocam serviste kullanıcı hatalı tabirler eğer garanti süresi içindeyse garanti bozulmuyor diye biliyorum. Sen cihazı açarsan cihaz o zaman garanti dışı oluyor.

• Telefon kamerasının otomatik modu niye bulanık çekiyor. Manuel mod iyide otomatik moddan memnun değilim

• Telefonu yeni aldığımdan bilmiyorum. Mesela alttaki 3 tuşa basarken veya kilit açma esnasında dokunurken titreşmeyi nası kapatabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River

Telefonu yeni aldığımdan bilmiyorum. Mesela alttaki 3 tuşa basarken veya kilit açma esnasında dokunurken titreşmeyi nası kapatabilirim

Ayarlar --> Ses ve bildirim --> Diğer sesler --> Dokunulduğunda cihazı titreştir'i kapatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maylin

quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River

Telefonu yeni aldığımdan bilmiyorum. Mesela alttaki 3 tuşa basarken veya kilit açma esnasında dokunurken titreşmeyi nası kapatabilirim

Ayarlar --> Ses ve bildirim --> Diğer sesler --> Dokunulduğunda cihazı titreştir'i kapatın.

Hocam benim yazmamı mı bekliyordun

Çok teşekkürler

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    Hayır şuan cihazın garanti dışı ama ekranını yaptırırsan garanti kapsamına girer tekrardan

• Arkadaşlar telefonumda açılışta otomatik başlayan uygulamalar var nasıl iptal edebilirim?

• Arkadaşlar sony m5 root hakkında yardımcı olabilecek varmı nasıl yapılıyor?

• Telefonun hat kesilip kapanma sorunu için şunu tavsiye etmişler;

Daha önce WCDMA-GSM-900 denemiştim fayda etmişti, sonradan yine yapmaya başladı. Biraz daha detaylı araştırınca daha geniş kapsamlı anlatım buldum. Akşam eve gidince deneyeceğim. Telefonda 2g, 3g, H, H+ ve 4g geçişlerinde sorun yaşanabildiği için telefon kendini kapatıyor. Kimileri bu sorunu yaşıyor, kimileri yaşamıyor. Sorun telefondan mı, operatör hattından mı, yada bölgesel baz istasyonlarından mı bilinmiyor. Herkes android 6 ile sorunun çözüleceğini umutla bekliyor. Neyse kısaca anlatımı türkçeye çevirerek yazdım, test edip deneyerek sizde geri dönüş yapabilirsiniz.

Xperia M5 Auto Shutdown Fix (Otomatik kapatma düzeltmesi) (temporary until official fix) (Resmi düzeltme gelene kadar geçici çözüm)

Let's start: (Haydi başlayalım)

Go to the Dial pad and type *#*#3646633#*#* (Arama ekranından *#*#3646633#*#* tuşlayın)

This will take you to engineer mode (Mühendis modu açılacak)

Now go to Bandmode (Bandmode yi seçin)

SIM1 and unthick EGSM900 GSM850 WCDMA-GLR-850 WCDMA-GSM-900 (SIM1 deki seçili olan EGSM900 - GSM850 - WCDMA-GLR-850 - WCDMA-GSM-900 ticklerini kaldırın)

Now click set and that's it. (Şimdi set'e tıklayın, hepsi bu kadar)

Not: Çift hatlı telefon ise her iki sim içinde aynı şeyi yapsınlar diye not düşmüş.

Bunu yapan kişi 1 aydır denediğini ve sorun yaşamadığını yazmış.

Kaynak Link Xperia M5 Kapanma sorunu fixi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosyalistimam

Arkadaşlar sony m5 root hakkında yardımcı olabilecek varmı nasıl yapılıyor?

İngilizcen var ise şuraya göz at.

M5 Root yapma konusu Xperia M5 Root
  • Herkese merhabalar yaklaşık 2 aydır Sony Xperia M5 Kullanıcısıyım başlarda telefondan çok memnundum gayet stabil çalışmasına rağmen son 2 haftadır o meşhur kapanıp açılma sorunu ile baş başa kaldım. Kapanıp açılma sırasında cihaz ciddi derecede ısınıyor ve ekranda ''Android Başlatılıyor- uygulamalar optimize ediliyor'' ibareleri beliriyor bu süreç içerisinde takılıyor hop yeniden baştan başlıyor ve artık bu çok sık olmaya başladı günde 2-3 kerelere kadar ulaştı. Bugün yine aynısı oldu telefon iki kere kendini yeniden başlattı ve artık hiç tepki vermiyor öylece kapanıp kaldı. Ne şarja takmam ne güç- ses arttırma tuşlarına basmam ne de sol tarafta bulunan sarı off tuşuna basmam hiçbir şeyi etkilemiyor. O kadar severek aldım ancak pişman olma derecesine geldim sizce ne yapmalıyım? (Önceden yazılmış mesajların hepsini okumadım kusura bakmayın)
  • xpity X kullanıcısına yanıt
    Malesef chatroulette ingilizcesine hakimim

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.