Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
56
Favori
267.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xyzc

quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

quote:

Orijinalden alıntı: prozium77

Selamlar ben şahsen huawei G7 kullanıcısıyım, telefondan memnunum kamerası vs gayet tatmin edici. Şarj konusundada kullandığım en iyi telefon diyebilirim. Takılma yok gibi bişey. Eski bir sony sola kullanıcısı olarak sony'e tövbe etmiştim fakat şimdi görüyorum ki huawei ile yakın fiyatlarda ve donanım olarak hafızasından başka eksiği yok. Ama software konusunda sonye hiç güvenmiyorum her yeni sürümde telefon katlediliyor. Huawei g7 16 gb dahili ram haricinde bir artısı yok. Eşime bin tl civarı alınacak telefon ararken tekrar huawei ve sony arasında kaldım. Ne dersiniz? m4 ün kronik sorunları var mı?

Hocam bende huawei g7 ve m4 arasında gıttım geldım ve mt aqua aldım telefon yag gıbı akıyor daha kasdıgını gormedım.Asırı ısınıyor dıyen arkdslar bence cıhazları sıkıntılı gıbı.Cok asırıya kacmamakla beraber oyunlarda ısınıyor.Sarjı 1.5 gun gıdıyor.Ses performansı konusunda gayet basarılı.Elbette su gecırmezlıgınıde denedım.Hıc bır sıkıntı cıkartmadı.Kameranın odaklaması lg gıbı bır cok markadan daha ıyı

Ses performansı derken ?

Ses konusunda başarılı bir ürün tek sıkıntısı kulaklığın kulakiçi olmaması.Ona ragmen kulaklığı da fena değil

• Bende aranıza m4aqua ıle katıldım bugun.. Kullanımdan sonra yorum psylasırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozium77

Selamlar ben şahsen huawei G7 kullanıcısıyım, telefondan memnunum kamerası vs gayet tatmin edici. Şarj konusundada kullandığım en iyi telefon diyebilirim. Takılma yok gibi bişey. Eski bir sony sola kullanıcısı olarak sony'e tövbe etmiştim fakat şimdi görüyorum ki huawei ile yakın fiyatlarda ve donanım olarak hafızasından başka eksiği yok. Ama software konusunda sonye hiç güvenmiyorum her yeni sürümde telefon katlediliyor. Huawei g7 16 gb dahili ram haricinde bir artısı yok. Eşime bin tl civarı alınacak telefon ararken tekrar huawei ve sony arasında kaldım. Ne dersiniz? m4 ün kronik sorunları var mı?

zaten cok yenı olan m4a nın sorunu kronıkmı degılmı bellı olmaz zaman gereklı kaldıkı cogu markada ılk partılerde nıspetn sıkıntı daha cok olabılır,kısısel gorusum alacagı ılk fıx guncelleme ıle m4aqua basta kamera olmak uzere cogu yonden bır tık daha uste cıkacaktır.

• Telefonu kullanan arkadaslar hafiza sorununu daha almamis olanlara gostermek icin yuklu olan programlari ve kalan hafizayi ss alip atabilir mi ?

• Bu gün teknosada incelemek istedim fakat başkaları ürünün ekran kilidine pin atadıkları için inceleyemedim. Teknosa görevlisine sordum oda açamadı. Bu insanlara terbiyesiz ve saygısız demekten başka aklıma bir şey gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhanorhannnnn

Telefonu kullanan arkadaslar hafiza sorununu daha almamis olanlara gostermek icin yuklu olan programlari ve kalan hafizayi ss alip atabilir mi ?

Suan tüm güncellemeler yüklü ve kalan hafıza alınan ekran alınıtısında belirtilmiştir.Telefonun kamera konusunda fikir vermesi açısında çekdiğim bir kaç fotoğrafıda ekliyorum.Ayriyetten cihazda androtürk radyo dan başka uygulama yüklenmemiştir
     ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

• Beyler iPhone 4'um bozuldu. Aceleyle siparis gectim bu telefonu. Senelerdir 8 gblik iphone kullaniyorum hafiza yonunden bir sikintim yok, bu telefonda da olacagini dusunmuyorum.

Bu telefon iPhone 4'ten sonra kamera ve hiz olarak beni tatmin eder mi? Ozellikle hiz konusunda. Takilmalar donmalar kasilmalar beni cileden cikartiyor cunku. 1 sene falan kullanmayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Beyler iPhone 4'um bozuldu. Aceleyle siparis gectim bu telefonu. Senelerdir 8 gblik iphone kullaniyorum hafiza yonunden bir sikintim yok, bu telefonda da olacagini dusunmuyorum.

Bu telefon iPhone 4'ten sonra kamera ve hiz olarak beni tatmin eder mi? Ozellikle hiz konusunda. Takilmalar donmalar kasilmalar beni cileden cikartiyor cunku. 1 sene falan kullanmayi dusunuyorum

hafıza sorun olmayacaksa tatmin eder hocam
  • quote:

Beyler iPhone 4'um bozuldu. Aceleyle siparis gectim bu telefonu. Senelerdir 8 gblik iphone kullaniyorum hafiza yonunden bir sikintim yok, bu telefonda da olacagini dusunmuyorum.

hız olarak gerçekten tatmin eder arayüzü çok akıcı.İphone kamerasını pek bilmediğim için yorum yapamayacağım ama kamerası orta seviye denilebilir.
  • quote:

İphone 4s i test etmiş biri olarak kesinlikle m4 aqua dan memnun kalacağınıza eminim.Kasma kesinlikle yok
  • Eyvallah beyler icim rahatladi, sagolun.

• Arkadaşlar bende huawei g7 ile sony m4 arasında kaldım huawei daha premium ürün gibi geliyor ürünü ele alınca sizce hangisini almalıyım lumia 1320 kullanıyorum 400 lira ya saydırıp üzerine para vereceğim g7 mi m4 mu? Bir kaç güne almayı düşünüyorum

• Ya beyler daha dün bir sorun yok iken bugün youtube de video acmıyor bir sorun oluştu diyor ne yapmak lazım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyzc -- 6 Temmuz 2015; 0:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.mehmet42

Arkadaşlar bende huawei g7 ile sony m4 arasında kaldım huawei daha premium ürün gibi geliyor ürünü ele alınca sizce hangisini almalıyım lumia 1320 kullanıyorum 400 lira ya saydırıp üzerine para vereceğim g7 mi m4 mu? Bir kaç güne almayı düşünüyorum

G7 ile arasinda ucurum var hem su gecirmez olmasi hem snapdragon 615 islemcisi hemde adreno 405 gpu ile bu telefonu almayan hata eder
    Fiyat bana gore gayet uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: xyzc

Ya beyler daha dün bir sorun yok iken bugün youtube de video acmıyor bir sorun oluştu diyor ne yapmak lazım acaba

Bugunde bende google play oyunlarda hata verdi.youtube Guncellemelerini kaldirip yeniden yuklersen sorun duzelebilir

• Arkadaşlar telefonu düşünenler için birkaç yorumda bulunayım.Telefon 3 gb boş yer ile geliyor ben tüm uygulamalarımı yükledim güncellemeleri vs yaptım şuan 1.5 gb boş alan var 16 gb da hafıza kartı taktım.Benim gibi oyunla işi olmayan internette gezen biriyseniz çokta sorun değil bu hafıza ama tabi keşke 16 gb olsaydı.Kamerasına gelince ön kamerayı başaralı buluyorum.Arka kamera 13mp insan sony marka olunca daha fazlasını bekliyor ama beklenen seviyede değil.Ancak kamerası da kötü denemez kesinlikle çoğu kişiyi memnun edecektir.Isınma sorununa gelecek olursak arayüzde internette gezerken vs hiç ısınma yok.Oyunlarda bariz bir ısınma oluyor ona keza videolarda da nispeten az olmak kaydıyla ısınma oluyor.Ancak bu ısınma belli bir seviyeye geliyor ve ekranı kapadığınız an hemen soğuyor yani cayır cayır yanmıyor telefon.Bu saydıklarım eksi yanlarıydı gelelim artı yanlarına.Öncelikle 720p hd ekran s615 ve 5.0 inç mükemmel bir uyum yakalamış performans olarak gayet yeterli en ufak bir kasma takılma yok.Pil performansı çok başarılı belkide telefonun en büyük artısı.3g full açık 24 saat içinde 5 saat ekran süresi yakalamak çok rahat ki stamina mod açar 3g kapatır ekran parlaklıgını kısarsanız 10 saat ekran süreleri almak hiç zor değil.Kısacası yoğun kullanımda 1 günü rahat normal kullanımda 1.5 günü rahat çıkarıyor pili.Su ve toza dayanıklılık bu segmentte bulamayacağınız güzel özelliklerden.4g nfc gibi özelliklerin bulunması da büyük bir artı.Ekran parlaklığı ve ses çıkışı da yeterli seviyede.Toparlarsak eksi olarak sayabileceğimiz yanları hafıza,kamera ve ısınma olarak söyleyebiliriz ben başka eksi bulamadım ki bu saydıklarım beklentisi yüksek insanları rahatsız edebilir normal kullanıcıların umrunda bile olmayacak kadar az. 1099 tllik fiyatıyla rakiplerine bakıyorum bu telefona yaklaşacak telefon göremiyorum açıkcası.C4 vibe x2 gibi telefonların bu telefona tek üstünlüğü sadece hafızaları eksilerini saymaya kalksak liste uzar gider....

• teli yeni aldım . bir güncelleme uyarısı alıyorum ama yapmalımıyımm bilemedim
    nedir bu guncelleme
    android 5.0
    nedir acaba bu guncelleme
    bilen aRKadaslar cevaplayabilirm i
    guncelleyeyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

teli yeni aldım . bir güncelleme uyarısı alıyorum ama yapmalımıyımm bilemedim
    nedir bu guncelleme
    android 5.0
    guncelleyeyim mi?

Telefonun daha stabil çalışmasını sağlıyor ve kamera ar efekt müzik gibi bir çok uygulamaya güncelleme geldi
    Ayriyetten telefonun hafızasından baya bir çalıyor bu güncelleme sonrasında 2.3 gb hafıza bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 6 Temmuz 2015; 15:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

teli yeni aldım . bir güncelleme uyarısı alıyorum ama yapmalımıyımm bilemedim
    nedir bu guncelleme
    android 5.0
    guncelleyeyim mi?

Telefonun daha stabil çalışmasını sağlıyor ve kamera ar efekt müzik gibi bir çok uygulamaya güncelleme geldi
    Ayriyetten telefonun hafızasından baya bir çalıyor bu güncelleme sonrasında 2.3 gb hafıza bırakıyor

Tesekkürler cevabın için.amma simdi bu iyi mi kötü mü anlayamadım. Yüklemesemm mi acep sarja olumsuz etkisi war mi??

• Bir sorum daha war.ben gelen cevapsiz çağrıları ekranda hiç göremiyorum.neden ecaba.bildirim çıkmıyor cevapsız war diye... bi ayari mı war acaba

Bırde pil tüketimine baktiğimda facebook un mobil radyo diye bişey sürekli açık görünüyor.nedir ki bu.mobil radyo mevzusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 6 Temmuz 2015; 20:18:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.