Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
266.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lanet bahis firmalarından günde 5-10 mesaj geliyor
    Bu lanet sonyde mesaj engelleme de yok.Nasıl engelleyebiliriz bilgisi olan var mı ?
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Mesaj ve çağrı engellenebilen telefona geçin gitsin hem bu lanet telden de kurtulursun.

    Sen de benim gibi sony ile devam etmek zorundaysan Play store'de bazı uygulamalar var çağrı engelleyen, telde yer varsa onlardan en iyi yorum alanı yükleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten muzdaribim, 60 küsür yıllık ömrümde bir kez dahi bu tür oyun siteleri ile işim olmadı. Buna rağmen günde en az 2 mesaj geliyordu, hafta sonları daha fazla. Yaklaşık bir yıldır çeşitli engelleme programları yükledim sildim, en son linkini verdiğimi yükledim, ama arada az da olsa yine de geliyor. Calls Blacklist kullanıyorum, bana diğerlerinden 1 tık daha iyi gibi geldi deneyebilirsin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Mart 2017; 17:4:32 >
  • Telefonu USB ile bilgisayara bağlayamıyorum. (MTP, Şarj oluyor.) Bir sürü yöntem denemedim düzelmedi. Orijinal kablo dışında bir kablo ile bağlanmıyor mu acaba?
  • Asphalt 8 kurabilen,oynayabilen var mı acaba benimkinin mazotu yetmedi de ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kovman

    Telefonu USB ile bilgisayara bağlayamıyorum. (MTP, Şarj oluyor.) Bir sürü yöntem denemedim düzelmedi. Orijinal kablo dışında bir kablo ile bağlanmıyor mu acaba?

    Aynı sebeple servise verdik

    Teleservice

    Anakart değişti

    Ama bu sefer pilin performansı düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mikrofon sorunu devam ediyormu sizin hala? Verdinizmi telefonu 2. kez servise?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egyoruk -- 21 Mart 2017; 14:40:53 >
  • nisan ın 4 ünde 1 senesi dolacak telefonun. bütün güncellemeler kapalı olduğundan ve oyun oynamadığımdan hafıza sıkıntı olmadı bana. sadece telefonu ilk aldığımda telefon kendi kendine günde 2-3 defa kapanıp açılıyordu. aylardır bu problemde yok sanırım verdikleri yazılım güncellemeleri çözdü işi.. şimdilik çok menunum donma kasma vs de yok halen.. gidebildiği yere kadar kullanırım m4 ü
  • Yakında telefonu sıfırlayıp güncelleyip, rootlayıp, hafıza birleştirip, kernel atarak kullanmaya başlayacağım. Unutmazsam yazarım tecrübelerimi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disgonbegud

    Yakında telefonu sıfırlayıp güncelleyip, rootlayıp, hafıza birleştirip, kernel atarak kullanmaya başlayacağım. Unutmazsam yazarım tecrübelerimi.

    bende garanti bitince yapacağım, tecrübelerinizi yazarsınız
  • Benim garanti daha var geçen yazın aldım telefonu ama bazı sorularım var yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

    1-Hafıza birleştirme yapınca telefonu kapatıp açmada veya kartı çıkarmada falan sıkıntı oluyor mu? Android Internal'dan mı boot ediyor externaldan mı tam emin olamadım.
    2-Root'u kaldırıp eski kerneli custom romu falan geri yükleyebiliyoruz değil mi?
  • yaklaşık iki yıldır kullanıyorum telefonu ilkinde mikrofon bozuldu yolladım yaptık dediler yolladılar baktım yapılmamış tekrar yolladım bu sefer yapıp yolladılar. üçüncüde telefona su kaçtı anakartını değiştirip yolladılar telefon geldi baktım görüşme esnasında cızırtı yapıyor bi kaç gün sabrettim olurda şebekeden kaynaklanır diye baktım şebeke ile alakası yok telefon sıkıntılı tekrar yolladım ( etti dört) bana geri yolladılar telefon tüm testlerden geçmiş herhangi bi sorun yok güncel yazılım yüklenmiş yollanmış. iyi öyle olsun dedim neyse sim kartı ve hafıza kartını taktım telefonu kullanacağım ya açtım interneti video bakacam aaaa hoporlör çalışmıyor , alarm kurdum höporlör çalışmıyor , kendi çektiğim videolara baktım çalışmıyor yanımdaki adama kendimi arattım tık yok ekran var titreşim var ama ses yok gelde fıttırma . sabah dirk servise yolladım etti mi sana beş bakalım bu sefer ne yapacaklar . bide not yazdım arızayı bildirdim birazda ağır bi dille eleştirdim " siz benimle dalgamı geçiyorsunuz diye vs" bakalım sonuç ne olacak




  • Huzur_02 H kullanıcısına yanıt
    4.de değiştirmediler mi telefonu?Garantisi devam ediyorsa hiç uğraşmadan tüketici heyetine git.Para iadesi ya da değişim iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer yanılmıyorsam aynı arızadan 3 defa farklı arızalardan 6 defa servise gittiği zaman değişim yada para iadesi oluyor
  • Arkadaşlar birkaç gündür M4 aqua kullanıyorum.

    LG G3ten sonra ciddi anlamda hoşuma gitti telefon. Hafıza olayı malum ama benim daha çok canımı sıkan bir olay var.

    Telefon - Numara arama menüsüne girince direk numara yazma ekranı gelsin istiyorum. Şu an "son arananlar listesi " çıkıyor ve en alttaki noktalı kare zımbırtıya basmak gerekiyor. Oraya basarken yanlışlıkla o butonun altında bulunan "son aranan kişiye" elim değerse (ki sık değiyor) direk onu arıyor telefon. Gecenin köründe alakasız kişileri arıyorum yanlışlıkla.

    Çözümü var mıdır bunun? Direk numara tuşlama ekranı gelsin istiyorum ben.



    Bir de alarm kurarken yuvarlak saate dokunu seçmektense elle yazarak ayarlama seçeneği yok mu? yoksa ben mi bulamıyorum?
  • Huzur_02 H kullanıcısına yanıt
    6 değil 4 defa giderse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 175 tüketici danışma hattını aradım ilk bir yıl içinde 4 defa arıza verirse değişim yada para iadei oluyor ama bir yıl garanti geçtikten sonra toplamda 6 arıza olursa değişim yada para iadesi oluyor dediler
  • Bu telefonun ikinci eli alınır mı arkadaşlar?



    Sony M4 mü, lenovo a7000 mi yoksa Asus zenfone 2 laser mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geological-odtü kullanıcısına yanıt
    Alınır hocam 1,5 senedir kullanıyorum şahsen. 8 gb biraz rahatsız edici ama kullanıcıya göre bu durum da değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafıza birleştirmek olayını ben de yaptım ama hala yetmiyor. Çok da bir işe yaramadı. Kalıcı çözüm nedir arkadaşlar, garanti maranti umrumda değil zaten 6 ay kaldı?





     ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.