Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonda lg ler gibi ekrana çift tıklama ile kilit açma var mı?
  • Hadi bakalim siparis veren arklar cihaz bugun geliyor inceleme bekliyoruz :) bugun sony center herhangi bir magazaya ugriyp incelemek istiyorun cihazi bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony telefonu ölü doğurmuş malesef okadarda merak ve ilgi uyandırmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar telefonu gelenlerden direk bir kutu acilim , su basinç test videosu ve genel bi inceleme bekliyoruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM Discovery 1 4gb Kullandım. Uygulamaları kurduğum sistem hafızasından süreli sıkıntı çektim. Birde oyun ve çok değişik uygulama kullanıyorsanız güncellemeleri dahi yapamıyoruz sürekli yer yok hatası. Hafıza kartı taksanda rootlasanda system partiton bile yaptım Hep sıkıntı. Rootlasan dahi herşeyi taşıyamıyorsun apk dosyaları kalıyor. Bazı oyunların taşınamayan bu dosyaları taşısan dahi 50-60 mb tutuyor. Uygulamaları Sd karta atarsan widgetler çalışmıyor. Uygulamalarda sadece bazı verileri taşıyabiliyorsun. Facebok rootlu şekilde taşıdım yine dahili hafızada kalan kalan kısım 200 MB yer tutuyor rotlu dahi hepsi taşınamıyor.
    İncelemeleri bekleyip görmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 10 Haziran 2015; 9:52:44 >
  • 8gb lik modelde Telonda 1.5 gb kullanilabilir hafiza kaliyormus arkadaslar 16 gb model turkiyeye gelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih591 -- 10 Haziran 2015; 10:48:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

8gb lik modelde Telonda 1.5 gb kullanilabilir hafiza kaliyormus arkadaslar 16 gb model turkiyeye gelir mi

Evet öyleymiş, ben sony nin böyle bi saçmalık yapacağını düşünmediğim için diğer arkadaşa da ısrarla değil dedim, kusura bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 10 Haziran 2015; 11:21:40 >
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaştığınız fotoğraf vardı bu konuyla alakalı. Fake mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Hocam paylaştığınız fotoğraf vardı bu konuyla alakalı. Fake mi?

Hayır kendim kendi telefonumdan ss alıp atmıştım o fotoğrafı, ama her sitede aynı şey yazılınca dedim heralde onda farklı bir sistem kullandılar ondan o kadar az, bir ss daha ekleyebilirim hatta buyrun  ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

Hocam peki bu telefon M4 Aqua mi ?
  • quote:

Değil Hocam, m2 dual, aklıma geldi sizin öyle sandığınızda yazmadım, imzamda var zaten

Hahaha hocam farklı telefonlar bunlar niye siz öyle şey ettiniz ki. Bende o kadar savundum sizi ve telefonu
  • quote:

Hahaha hocam farklı telefonlar bunlar niye siz öyle şey ettiniz ki. Bende o kadar savundum sizi ve telefonu

Bir kaç mesaj yukarda bir arkadaş imzamdan farketip sordu zaten m2 den memnunmusun diye, bende açıkladım, o mesajları veya imzamı görmüşsündür diye

• 8gb dan sadece 1.2 yer ayrılmış yani. Böyle bir saçmalık olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virusmika

8gb dan sadece 1.2 yer ayrılmış yani. Böyle bir saçmalık olabilir mi ?

Valla olmuş, geri kalanı napmışlar acaba, sistem o kadar kullanırmı ki ya, onu düzeltmeden piyasaya sürmeseydi keşke telefonu sony

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Değil Hocam, m2 dual, aklıma geldi sizin öyle sandığınızda yazmadım, imzamda var zaten

Kardeş bizde m4 kullanıyorsun zannediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Kardeş bizde m4 kullanıyorsun zannediyoruz.

Yahu imza da kocaman M2 yazıyor Allah aşkına, hiç mi dikkat etmediniz, ayrıca buraya da yazdım zaten M2 Dual var bende diye, konuyuda mı takip etmiyorsunuz

Yukarıda M4 ile alakalı gelen yazılara karşı siz cevap vermişsiniz hocam. Tekrar kontrol ediniz.
  • 1.25 olayına insan inanmak istemiyor. btsony ve hepsisony ye sordum bakalım nasıl geri dönüş yapacaklar.
  • quote:

Yukarıda M4 ile alakalı gelen yazılara karşı siz cevap vermişsiniz hocam. Tekrar kontrol ediniz.

Hafıza mesajlarını diyosanız onları kendi telefonumdan örnek vererek böyledir büyük ihtimal dedim, bi alt modelinde böyleyse üst modelinde de öyledir diye düşünüp cevapladım, ek olarak hiç bir mesajımda m4 kullanıyorum vs demedim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.