Şimdi Ara

Sony Xperia M2 590 küsüre geliyor..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.n11.com/sony-xperia-m2-d2303-cep-telefonu-P87423068

Bu linkte 679,00TL
    15 liraya %15 çek alırsanız 101tl indirim yapar.
    593TL ye mal olur bendede aynısı var telefonun 2 sene önce 1.200tl ye almıştım :(
    Telefon bayağı kullanışlı.
     Sony Xperia M2 590 küsüre geliyor..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuvahhidGenc -- 14 Aralık 2015; 9:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip, ustatlar ne diyecek bakalim

• 1GB ram, saçma sapan bi ekran, 600 TL fiyat çok. bu fiyat segmentinde alınacak bir sürü telefon var artık hocam M2 den üstün özelliklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

1GB ram, saçma sapan bi ekran, 600 TL fiyat çok. bu fiyat segmentinde alınacak bir sürü telefon var artık hocam M2 den üstün özelliklerde

+++++ Bu fiyata sakin ha sakin almayin

• Alınmaz. Eski telefon almayın, olabildiğince yeni çıkmış telefonlara yönelin. M2 bu fiyata düşünülmez bile..

Ekleme: Konuyu açan arkadaş iki yıl önce aldığı telefon ucuzlamış diye konu açmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M.S.A. -- 14 Aralık 2015; 10:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

1GB ram, saçma sapan bi ekran, 600 TL fiyat çok. bu fiyat segmentinde alınacak bir sürü telefon var artık hocam M2 den üstün özelliklerde

hocam bu tutarlarda 2 tane telefon almak istiyorum, ne önerirsiniz ?
  • MEizu m2 Note, GM 4G, Lenovo A7000, ZenFone Laser.

Ben 1 haftadır GM 4G ve A7000 arasında gidip geliyorum. N11 çekleri ile 530-570 tl arasına geliyorlar hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://m.n11.com/lenovo-a7000-kvk-garantili-ekran-koruyucu-v-kapak-hediye-P86166422

M2 yerine bunu almak daha mantikli

• teşekkür ederim hocam 4g daha iyi gibi geldi bana, ama korkutan tarafı general mobile olması. sıkıntıları çok yaşatan bir marka olarak tanıdık onu malum önceki dönemlerde @ReiCheN
  • android 1gb ram cihaz alınmaz artık en az 2
  • 3 arkadaşıma falan aldırdım GM 4G (siyah) gayet güzel, şık duruyor hocam. Saf android olduğu içinde kasma donma yok. 4 saat ekran süresi alıyorduk. Batarya olayıda gayet güzel. 2 sene güncelleme alacak vs. vs. Dediğiniz gibi discovery zamanı çok çektirdi lakin GM bir şeylerden ders çıkarmış bence. Ben uzun zamandır temiz 2.el arıyordum fakat sıfırı bu fiyatlara alınırken 2.elin avantajı kalmadı
  • sıcak fırsatlar ahalisi için bu telefonun max. değeri 450tl
  • teşekkür ederim hocam, siz önerinizle bu cihazdan iki adet alıyorum. teşekkürler.

@ReiCheN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 14 Aralık 2015; 10:46:07 >
  • inşallah memnun kalırsınız hocam. S3ü satarsam bende alacağım şimdiden hayırlı olsun
  • inşallah, çok sağolun @ReiCheN
  • sizde sağolun hocam hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiCheN -- 14 Aralık 2015; 11:03:02 >
  • Çöp.. Uzak durun. Bu özellikler çok eskilerde kaldı.

• Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak olan telefonları tercih etmek daha doğru olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msa1903

Alınmaz. Eski telefon almayın, olabildiğince yeni çıkmış telefonlara yönelin. M2 bu fiyata düşünülmez bile..

Ekleme: Konuyu açan arkadaş iki yıl önce aldığı telefon ucuzlamış diye konu açmış.

sıcak fırsatlarda konu açma sertifikası verilmeli, acemilere konu açtırılmamalı
  • Çöp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.