Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-telefon daha çok ısınıyor.
    -rehber, mesajlar falan yavaşladı gibi.
    -telefonla görüşürken sesin az gitmesi vs. olursa saçımı başımı yolarım.

4.1.2'ye geri dönüşün yollarını arayacağım. bulan varsa lütfen paylaşsın. flaş mlaş bi şekilde yapalım.

akşam akşam iş çıkardık başımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 4 Temmuz 2014; 4:30:26 >
  • Şarj Dayanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre746

quote:

Şikayetlerinizi sony mesaj atın ilgilensinler sıkıntı buyuk ses duyulmuyor guncelleme versiyonu bende sonu 23 sitesinde 19gosteriyor kontrol edin sizdedemi öyle

Öncellikle ben hiç öylebir sorun yaşamadım ama kontrol etmek için 4.1.2 kurup deneyebilirmisiniz yazılımdan kaynaklı olup olmadığını öğrenelim
    Ve sesin son seste olup olmadığına bi bakın derim

Resmi 4.2.1 nasıl dönecegiz orjinal eski haline root rom bilmiyorum pc den yapılıyorsa dönelim

4.1.2 inin ftf dosyasini indirip pc den flashtool ile flashlamak zorundasin ...sony pc companion sadece en son guncel yazilimi kurar yani pc compaion ile yapamazsin
    4.1.2 nin ftf dosyasini kendim icin indirmistim.
    Yukarida teknik konu diye baslik var , orayi takip et ekleeim yarindan sonra..

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

dün akşam sonu 23'le biteni kurdum.

-telefon daha çok ısınıyor.
    -rehber, mesajlar falan yavaşladı gibi.
    -telefonla görüşürken sesin az gitmesi vs. olursa saçımı başımı yolarım.

4.1.2'ye geri dönüşün yollarını arayacağım. bulan varsa lütfen paylaşsın. flaş mlaş bi şekilde yapalım.

akşam akşam iş çıkardık başımıza.

Kendil icin 4.1 ftf dosyasini indirmistim .Kisa zqmqnda teknik konuya eklicem(yarinki kpss den sonra). su klayvenin kasma olayi en cok dwli eden sey beni.

• Arkadaşlar Sony ye sitesinden mail attım herkes de aynı sorun var muhtemelen düzeltme gelecektir.Mail attıktan sonra sony den arıyorlar sizi şikayetinizi söylüyorsunuz gelişmeleri yazacağım.
  • Ben telefonu rootladım dün ama bana hala sonu 19 la biten güncelleme gelmedi hala sonu 23 le biten var tel rootlu olunca güncelleme gelmiyormu
    bide rootladıktan sonra hangi programları önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Arkadaşlar Sony ye sitesinden mail attım herkes de aynı sorun var muhtemelen düzeltme gelecektir.Mail attıktan sonra sony den arıyorlar sizi şikayetinizi söylüyorsunuz gelişmeleri yazacağım.

Bende aynı sorunları yaşayıp sony'e mail attım. Mail ile dönüş yaptılar. Ayrıca eşimde de aynı telefon mevcut.

İkimizde de aynı sorunlar var. Bende olmayan sadece telefon çaldığında ses çıkmıyormuş eşimde. Bende bu sorun mevcut değilmiş. Eşimde de ara ara tekrar ediyor bu sorun.

Bu güncelleme olayı bana K750i'yi R1CA021'den R1DB001'e güncellediğim ana götürdü. Telefonun ses kalitesi bozulmuştu. Bütün hevesim kaçmıştı :D

Umarım çözüm buluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Arkadaşlar Sony ye sitesinden mail attım herkes de aynı sorun var muhtemelen düzeltme gelecektir.Mail attıktan sonra sony den arıyorlar sizi şikayetinizi söylüyorsunuz gelişmeleri yazacağım.

Bende aynı sorunları yaşayıp sony'e mail attım. Mail ile dönüş yaptılar. Ayrıca eşimde de aynı telefon mevcut.

İkimizde de aynı sorunlar var. Bende olmayan sadece telefon çaldığında ses çıkmıyormuş eşimde. Bende bu sorun mevcut değilmiş. Eşimde de ara ara tekrar ediyor bu sorun.

Bu güncelleme olayı bana K750i'yi R1CA021'den R1DB001'e güncellediğim ana götürdü. Telefonun ses kalitesi bozulmuştu. Bütün hevesim kaçmıştı :D

Umarım çözüm buluruz.

eğer düzeltilmezse garantiye yollayacağım orda halletsinler halledemezse tüketici haklarına başvururum hiç flashla felan uğraşmıcam bizden kaynaklanan bişe değil sonucta konustugum kişinin sesini duymak için sessiz yer arıyorum resmen bu halde kullanılmaz telefon.

• 4.1.2 flashtool ile geri dönmeyi teknik konuya ekledim.
    oh be klavyeden yazarken kasma olayı gitti 4.1.2 dönünce

http://forum.donanimhaber.com/m_91300837/f_//tm.htm#94351374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 8 Temmuz 2014; 18:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

4.1.2 flashtool ile geri dönmeyi teknik konuya ekledim.

Hocam çoook teşekkürler.

CM11 gelsin direk basacam
  • quote:

Teşekkürler
    Stock rom değil mi bu

• Bu sıkıntı giderilmesi lazım sony19olan güncelleme olmadı herkesde 23 olanla bitiyor bilgisayardanda güncellesrk aynı adamlar düzrltmiyor sony almıyacagım bir daha kimsedeyede tavsiye etmeyin adamlar sonu19olan güncellemeyi siteye koymuyorlar

• quote:

Bu olaylardan anlamam garanti gider diye düşünüyorum başka çmxüm yolu yokmu su son 19 la niten güncelleme muhtemelen bu hatalar için ama sony sitesinde 19olan son güncelleme yazıyor ama güncelkemeyi yukleyince 23olan yukleniyor bu yüzden herkesin telefonda sıkıntı var adamlara mail aralım bu sorunu giderip asıl gğncellemeyi yükleyelim yoksa kulaklukdan ses duyulmuyor.

• 4.1.2ye döndüm, mutluyum, huzurluyum.
  • eskiye flashlayınca yeni güncelleme uyarısını nasıl engelleyebiliriz...
  • quote:

quote:

Bu olaylardan anlamam garanti gider diye düşünüyorum başka çmxüm yolu yokmu su son 19 la niten güncelleme muhtemelen bu hatalar için ama sony sitesinde 19olan son güncelleme yazıyor ama güncelkemeyi yukleyince 23olan yukleniyor bu yüzden herkesin telefonda sıkıntı var adamlara mail aralım bu sorunu giderip asıl gğncellemeyi yükleyelim yoksa kulaklukdan ses duyulmuyor.

kurdugmuz ftp doyası orjinal sony yazılımı yanı pc compaıon ıle kurmakla aynı sey (pc companion ile repair yaparkende flashing menusinde kendi yapıyor). Eğer orginal olamayan bir firmware kurarsaydık telefon acılmaz bootloader kilidinie takılırdı. Bu yüzden garanti dışı gibi bir sıkıntı yok. garanti dışı bırakmadın tek yolu bootloader kildini açmak, diğer turlu her sıkıntıda pc compaıon ıle tamır yaparsın.
    Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 11 Temmuz 2014; 14:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Teşekkürler
    Stock rom değil mi bu

evet ama india versiyonu zaten stock uygulamalara bakınca belli oluyor :D. bende bunu kurudm bir sıkıntı cıkmadı

• bende 4.1 e döenceğim ama 4.1 de hobbit adlı oyun kasıyor her gün oyuna girdiğim için 4.1 e dönmüyorum peki ısnıma sorunu 4.3 de çözemiyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmmut

bende 4.1 e döenceğim ama 4.1 de hobbit adlı oyun kasıyor her gün oyuna girdiğim için 4.1 e dönmüyorum peki ısnıma sorunu 4.3 de çözemiyormuyuz ?

En son fabrika ayarlarına dön dedim 4.3 te sanki ısınma biraz azaldı ama diğer problemler aynen devam.
  • telefonum perte çıktı . Sony xperia m alacagım 1 kaç sorum var önkamere ile görüntülü görüşme varmı stokc romda ?

birde bildirim şeysi varmı ?

birde tavsiye edermisiniz ? zaten 700 tl ye kadar xperia m var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 14 Temmuz 2014; 22:59:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.