Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xperia L 4.3 Yada 4.4 alacak mı? Bilen varmı? telefon alırken neden sony alırım kı anlamadım nokia dururken
  • telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına dönsek eski yazılımı tekrar yüklermi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak-asya

telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına dönsek eski yazılımı tekrar yüklermi arkadaşlar.

hayır 4.2.2 kalıyor yuklenmıyor
  • çok kötü. İnşallah kısa sürede bu sorunları çözerler.
  • @ak-asya;
    Önceki sürüme sadece yetkili servisten dönme şansınız olur.

@helloween;
    Tabiki karar sizin ancak pirinç olayı su da etkili olur diye düşünüyorum. Mandalina suyu asidiktir. İlerde başınıza daha büyük sorunlar açmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 8 Kasım 2013; 11:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadoka

@ak-asya;
    Önceki sürüme sadece yetkili servisten dönme şansınız olur.

@helloween;
    Tabiki karar sizin ancak pirinç olayı su da etkili olur diye düşünüyorum. Mandalina suyu asidiktir. İlerde başınıza daha büyük sorunlar açmasın.

anladım teşekkürler. az önce sony' e internetten sorunlarla ilgili e posta attım.
  • telefonumun imei kaydı yapıldı bugün. benide kullanıcılar listesine dahil edebilirsiniz. aslında daha önce de yazdım da dahil edilmemiş :)) görülmemiştir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armageddon41

Arkadaşlar Xperia L 4.3 Yada 4.4 alacak mı? Bilen varmı? telefon alırken neden sony alırım kı anlamadım nokia dururken

get.cm
    yada xda.developers'tan takip edebilirsin,
    bug'suz romlar bulup, 4.4 kitkat kullanabılrısn ilerde
  • Ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Yazılım olarak bayağı dolu dolu telefonmuş Beğendim
  • 4.2 güncellemesiyle benim telefon da hızlandı fakat stabilite problemleri başladı. arada kendi kendine reset atıyor ve kamera sık sık kapanıyor. buların dışında güncellemeden sonra ana ekran ve uygulama menüsündeki uygulama ve klasör düzenim kendiliğinden bozulmuştu. tekrar düzenlesem bile telefon yeniden başlayınca eski haline dönüyor. çok sinir bozucu bi problem. başka bu sorunu yaşayan var mı?
  • Armageddon41 A kullanıcısına yanıt
    kardeş keşke alsaydın... daha kameranı açamıyorsun sonra da telefona kızıp kullanmam diyosun. sanki nokia alsan senin sorunun değişecek miydi ?
  • helloween kullanıcısına yanıt
    sony düzeltecek, merak etme sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: merihanac

kardeş keşke alsaydın... daha kameranı açamıyorsun sonra da telefona kızıp kullanmam diyosun. sanki nokia alsan senin sorunun değişecek miydi ?

Benmi Kameramı Açamıyorum Yoksa Lanet Olası 4.2.2 İle Getirdikleri Scn Auto Modu menuden gırerken normal secenekte olmasına rahmen denklansor tusu ve klıt ekranında ki kamera'dan acsam scn auto'da acılıp kamera durdu hatası mı veriyor? bu sorunu sadece ben yasamıyorum sende yasıyorsundur dıger arkadaslarda yasıyor scn auto ıle ılgılı kusura bakma da 880 t verdım ben bu telefona nekadar zorluklarla aldıgımıda bır ben bılırım bır Allah. Nokia Alsaydım Böyle Saçma Sapan Kamera durma sorunu olmıyacaktı cunku yaptıkları guncellemerı kontrol etmeden kullanıcılara gondermezlerdı sony gibi scn auto secenegını koyuyorsa adam gıbı calısması lazım sımdı ne kılıt ekranını kullanabılıyorum ne denklansor tusunu kameraya gırmek ıcın scn mod acık oldugu ıcın menu dısında durduruyor calısmayı? Sony Sana para mı verıyor savunman ıcın kardeş ben görüşümü söyledim evet nokia alsaydım saçma sapan güncelleme sorunları yaşamayacaktım belki

• ya arkadaşlar bilgisayara daha sonra kullanmak üzere apk şeklinde indirip saklamak için google play den indirme eklentisi var chrome için. apk downloader. bunu kullanan varmı hiç aranızda? apk şeklinde direkt bilgisayarınıza indirebiliyormusunuz bu eklenti ile? ben bir türlü becermedimde. her şeyi yapıyorum google play de bir uygulama sayfasına girince adres satırının sağ tarafında simgeside beliriyor. ama tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. bunu kullanıp indirebilen varsa tam olarak anlatırmı nasıl kurulup indirildiğini?

diğer yöntemleri söylemeyin biliyorum. ben bunu kullanmak istiyorum.
  • Bu arada telefona başka müzik player yüklemek isteyenler olursa önerilerim: Poweramp, Nrg Player, Gonemad, ttpod, 3D MAVEN Music Player Pro... gibi programlar mevcut bunlarda preamp ta var. Ses seviyesini arttırabilirsiniz. Onun dışında oyun olarak Rayman tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 8 Kasım 2013; 15:06:15 >
  • Sızce telefonu 4.2 ye guncellemelımıyım bıde 4.3 veya 4.4 gelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

ya arkadaşlar bilgisayara daha sonra kullanmak üzere apk şeklinde indirip saklamak için google play den indirme eklentisi var chrome için. apk downloader. bunu kullanan varmı hiç aranızda? apk şeklinde direkt bilgisayarınıza indirebiliyormusunuz bu eklenti ile? ben bir türlü becermedimde. her şeyi yapıyorum google play de bir uygulama sayfasına girince adres satırının sağ tarafında simgeside beliriyor. ama tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. bunu kullanıp indirebilen varsa tam olarak anlatırmı nasıl kurulup indirildiğini?

real apk leecher diye bir program var kullanımını araştır istersen internetten ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

ya arkadaşlar bilgisayara daha sonra kullanmak üzere apk şeklinde indirip saklamak için google play den indirme eklentisi var chrome için. apk downloader. bunu kullanan varmı hiç aranızda? apk şeklinde direkt bilgisayarınıza indirebiliyormusunuz bu eklenti ile? ben bir türlü becermedimde. her şeyi yapıyorum google play de bir uygulama sayfasına girince adres satırının sağ tarafında simgeside beliriyor. ama tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. bunu kullanıp indirebilen varsa tam olarak anlatırmı nasıl kurulup indirildiğini?

real apk leecher diye bir program var kullanımını araştır istersen internetten ben kullanıyorum

Dedim ya bunu kullanmak istiyorum. Çünkü bu hem basit hem kota sorunum olduğundan başka pc lerde kolayca kullanabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadoka

@helloween;
    Acaba sizin sorunlarınızın bir kısmı, telefonun mandalina suyuna düşmesinden dolayı donanımsal olabilir mi? Teknik Servise götürseniz, temizlense belki bir çoğu çözülür. Ayrıca, bildiğim kadarıyla mandalina suyu asidiktir. İlerde başınıza daha büyük sorunlar açmasın. +18 reklamlar yüklediğiniz bir uygulama ya da oyundan kaynaklanıyordur. Soruna yol açanı bulup kaldırmak işe yarayabilir. Fabrika ayarlarını dönmeyi ve dahili hafızayı silmeyide deneyebilirsiniz. Tabiki yedeklerinizi aldıktan sonra.

@Armageddon41;
    Az önce tekrar denedim. Sorun yok, ekran kapalı iken bile açılıyor. Yalnız o tuş 2 aşamalı (1. Odaklama, 2. Fotoğraf çekme). Biraz daha bastırmak gerekiyor. Deneyebilir misiniz?

@Vazkorr19;
    Ben hem oyun hemde uygulama için ApkMania'yı kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Teşekkürler

• 4.3 alacaklar listesinde xperia l yok. büyük ihtimalle almayacak.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.