Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bunu çözümünü yapabileceğini sanmıyorum şimdilik,ART nasıl bi açsa artık dalvikin standart alanını aşıp telefonun kendi hafızasından yer çalıyor 500 mb civarı bu 500 mb ı her halükarda yiyecek kaçış yok ,ama yediği yer değiştirilebilirmi onu bekleyip görecez :)şu an chrome .kamera gibi buglar telefon bugları değil cyanogenmod un bugları geliştiricinin bunlara yapacakbişeyi yok,telefona has çözülmeyen 2-3 sorun kaldı onlarda hallolur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Radyo dinlerken telefonu kilitleyince sesini açıp kısmıyor, ekranı açmam gerekiyor illa. Sizlerde deneyebilir misiniz arkadaşlar? Bir senedir kullanıyorum telefonu ama yeni fark ettim.

senin için denedim ekran kilitli iken ses açıp kapama tuşundan açılıp kapanabiliyor. benim sürüm 0.26 yalnız 1.12 den önceki oluyor galiba. sürümden yani yazılımdan olabilirmi bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

beni delirten iki sıkıntısı var cm12'nin. 10 program da yüklesen, 20 tane de...bir süre sonra hafıza doluyor.sebebini açıklamışlardı ama çözecekler mi bilmiyorum
    Bir de bluetooth bağlantısı sorunlu.Multimedyaya bağlanamıyordum.Kulaklığa da.

Geri kalanı çok iyiydi, multitask efsaneydi...Ama sırf bu sorunlar yüzünden stock'a döndüm.Kafama sıkmak üzereyim :(

hafıza olayına ayar oluyorum bende 8 gb hafıza koymuşlar 2 ye bölmüşler sistemden geriye kalan uygulama hafızası 700 mb şaka gibi
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    cm 12 beta 1 de yaklaşık 20 prog yüklü bendede... Hafıza dolma sorununu bende yasadım güncellemeler bile olmuyordu ama uygulamalar bölümünden tümüne girip facebook snapchat gibi fazla veri depolayan uygulamaların verilerini haftada bir silince sorun kalkıyor bence (Facebook benim telde haftada yaklasık 350 mb veri depoluyor)
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Benim son sürüm galiba ondan olmuyor.
  • Telefonun kulaklığı takılı sanması sorununu yaşayan varmı? Deliğe tüm gücümle üfleyerek 2 3 dakika uğraştıktan sonra düzeliyor. Düzelmezse korkusu yüzünden kullanmıyorum şimdilik kulaklık.Servise göndersem sorun çözülür mü? Ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede arada yapıyordu onu stok sürümdeyken,şu an cm12 kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım,romda sorun var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanser ediyor artık beni bu telefon silmek için x basıyorum silmiyor tuşta sorun yok bazen arada yapıyor birde halen ses kulaklık yerinden cıkıo bazen

• Arkadaşlar telefon sürekli reset atıyor otomatik . her türlü romu denedim sürümü dağil ( cm12B3 , revo 8 stock rom 4.1.2 4.2.2 vs.) fakat değişen bişi yok 1-2 saat güzel gidiyo daha sonra oto reset atıyo ne yapayım fikir verin . kafayı yıcem
  • HyPno55 kullanıcısına yanıt
    peki her rom kurduğunuzda backup dan restore ediyomusun uygulamaları falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShutterSpeed

peki her rom kurduğunuzda backup dan restore ediyomusun uygulamaları falan

Hayır :(
  • HyPno55 kullanıcısına yanıt
    hocam sen recovery de özel olarak format-system-data-cache yapıyomusun ?
  • Arkadaslar benim telefonda status bardaki saat surekli geri kaliyor boyle bi durumla karsilasan varmi?

• quote:

bendede arada yapıyordu onu stok sürümdeyken,şu an cm12 kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım,romda sorun var :)

Hocam rom, root hiç anlamam. Normal 4.2.2 güncellemesi almıştı zaten en son yüklü açıklar mısınız biraz?

------

Bende de arada oluyor.Güç tuşunu açtıktan 2 saniye sonra düzeliyor.1 saniyeliğine aç kapa yapmıştım, saati yanlış bildiğim zamanlar olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 15 Aralık 2014; 19:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

quote:

bendede arada yapıyordu onu stok sürümdeyken,şu an cm12 kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım,romda sorun var :)

Hocam rom, root hiç anlamam. Normal 4.2.2 güncellemesi almıştı zaten en son yüklü açıklar mısınız biraz?

------

Bende de arada oluyor.Güç tuşunu açtıktan 2 saniye sonra düzeliyor.1 saniyeliğine aç kapa yapmıştım, saati yanlış bildiğim zamanlar olmuştu.

Bende cm 12 deyim suanda stoktayken 1-2 sn sonra geliyodu simdi hic duzelmiyo anca saat ayarlarindan az buz deil 2 saat geriden geliyo

• 3.A.1.12-15-17 sürümlerinde ortaya çıkan "hata" diyelim buna donanımsal sorundan ziyade genelde kulaklık takılıymış gibi düşünüyor telefon çıkarılmasına rağmen ,arada yapıyor ,lakin ben kitkat tabanlı romlarda bile pek rastlamadım buna.sony sorunları bile bile bıraktı bü sürümde.çözümü ya eski ilk sürümlere geri dönmek yada kitkat veya lollipop sürümlerine geçmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

quote:

------

Bende cm 12 deyim suanda stoktayken 1-2 sn sonra geliyodu simdi hic duzelmiyo anca saat ayarlarindan az buz deil 2 saat geriden geliyo

Telefon stamina modundaysa ondan yapıyor olabilir. Staminadan çıkıp öyle deneyin bir de.

• Kulaklık bozuk diyorsan gönder gelsin dostum servise. Yurtiçi kargo Ankara Teleservice dersen karşı ödemeli olarak gönderebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyPno55

Arkadaşlar telefon sürekli reset atıyor otomatik . her türlü romu denedim sürümü dağil ( cm12B3 , revo 8 stock rom 4.1.2 4.2.2 vs.) fakat değişen bişi yok 1-2 saat güzel gidiyo daha sonra oto reset atıyo ne yapayım fikir verin . kafayı yıcem

bana kalırsa enerjiden de kaynaklanabilir pil konnektörlerini kontrol et gevşemiş falan olabilir. ince bir tornavida ile hafif pil yönüne eğebilirsin. ama sorumluluk sana ait. yani pek olacak şey değil ama fazla eğersen falan kırarsan karışmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

quote:

------

fazla ek saat programları, arayüz kilit ekranları sebep olabiliyor bunada yani ekranı açtıktan sonra hala öyle kalıyorsa normal değil. yani 1 kaç saat geri kalıyorsa açtıktan bir kaç sn sonra düzelmiyorsa normal değil. temiz stock rom ve değişik romlar denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 15 Aralık 2014; 23:55:28 >

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.