Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ouzdayı

quote:

Orijinalden alıntı: furkan20

Hocam mobil veri paylaşımını açıyorum diğer cihazlar internete giremiyor nasıl düzeltebilirim. Yani hotspot sorunlu

Aynı durum bizde de var, benim telefon rootlu va almanya romu kurulu. 1.17 sürüm. Annemin telefonu türkiye romlu ve rootsuz. O da 1.17. Her ikimizin de hattı avea. Benim hotspot sorunsuz, annemin telefonunda bağlantı var ama Windows ağ simgesinde sınırlı bağlantı yazıyor ve internete girilmiyor.

Araştırmaya devam ediyorum ama sonuç bulamazsam annemin telefonuna da Almanya romu atıp root yapacağım.

Hotspot bazen geç çalışıyor. Pc bağlansa bile wifi işaretinin orada ünlem işareti çıkar. Sınırlı bağlantı yazar. 3-4 dk hiçbir şey yapmadan beklerseniz bağlantı tam olarak sağlanır. Bazen bende de böyle oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ekran kırıldı tahminen ne kadar masraf olur servise falan götürürsek ? Napmalıyız sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frolding -- 20 Temmuz 2014; 18:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

Arkadaşlar ekran kırıldı tahminen ne kadar masraf olur servise falan götürürsek ? Napmalıyız sizce

kötü kırılmış geçmiş olsun. benimkide sert mıcırılı asfaltın üzerine ekran üstüne düştü şansmı ne diyim sadece en kenarda pasif bölgede nokta kadar iki atık meydana geldi öyle kullanıyorum. valla xpresmusic 34 arkadaş sony de çalıştığından biliyor bu işleri bende sormuştum yalan olmasın ama telefonun üçte biri kadar bir tutar söylemişti galiba.

• quote:

Arkadaşlar ekran kırıldı tahminen ne kadar masraf olur servise falan götürürsek ? Napmalıyız sizce

kırılan öndeki cam mı, yoksa LCD ekran mı? görüntü hiç yoksa lcd kırılmış demektir. fiyatlar aşağıdaki linkte var.

http://www.akilliphone.com/ara.aspx?etiket=~Yedek+Par%C3%A7a&modelID=4060&i=ara

• benden bir tavsiye servis haricindeki parçalar genelde yansanayi ürünüdür. nokia 5800 xm min ekranında iki toz vardı şeytan dürttü temizlemek için açayım derken entegre ile ekranı bağlayan kağıt kablo bir şerit var onu yırtmıştım. bir tamirciye götürdüm yansanayi 45 orjinali 75 tl dedi adam birde hacı hoca takılan bir adam. hadi orjjinali olsun dedim. telefon geldiğinde ekranın altında yansanayi üretici firmanın markası yazıyordu birde dalga geçer gibi. işgörüyordu gerçi ama ne kadar orjinalinin yerini tutar ve satarken nasıl etkiler bilemem. sadece bilgi olsun diye yazıyorum seçim yine sizin tabiki.
  • O Zaman paraya kıyıp servise götürelim artık bir kere tamir olsun oda temiz düzgün olsun zaten çok fazla bir tutar olmadığı sürece sorun değil o kadar.

Bu arada telefonun dokunmatiği sağlam çalışıyor ön cam kırıldı sanırım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frolding -- 20 Temmuz 2014; 22:35:08 >
  • quote:

O Zaman paraya kıyıp servise götürelim artık bir kere tamir olsun oda temiz düzgün olsun zaten çok fazla bir tutar olmadığı sürece sorun değil o kadar.

Bu arada telefonun dokunmatiği sağlam çalışıyor ön cam kırıldı sanırım sadece.

en son konunun sahibi isminivermeyenizleyici ve sony ci xpressmusic34 arkadaşlarında görüşünü al ondan sonra kararını ver bence. teknik ve piyasa olarak daha fazla bilgileri olabilir bize göre.
  • Hotspot sorunu hala çözülemedi arkadaşlar bi çözüm var mı

• Hocam bizim telefonlarda OTG çalıştırmanın bi yolu varmı ? CM kurulu Thunderzap 4.6 kernel kurulu.
  • var ama meşakkatli.Ben anlatayım yine.
    Şimdi öncelikle tabii ki OTG kablosu lazım.Ben şurdan aldım piyasanın epey ucuzuna.
    http://www.akilliphone.com/urun_detay.aspx?urun=Mini%20USB%20Male%20USB%20Female%20OTG%20Data%20Kablo%20%20/.&ID=11171&renkID=1

Şimdi bu OTG tek başına bizim cihazda çalışmıyor.Çünkü bizim cihazın USB'sini okuyucu olarak kullanmamız için enerjiye ihtiyacımız var ama bu fonksiyon bizde yok.Bunun için şu gerekiyor.
    http://www.n11.com/s-link-sl445-4port-usb-20-siyah-usb-coklayici-hub-anahtarli-P26851361/?cid=604001_el-shp-elektronik&gclid=CJC94bT_1L8CFU_JtAod114A4A
    ya da şu
    http://www.teknobiyotik.com/dark-7-port-usb-2-0-hub-adaptorlu.html

yani özetle gücünü fişten çeken adaptörlü bir usb çoklayıcı gerek..

OTG Kabosunu telefona bağlıyorsun.Dişi bir usb soketin oluyor böylece.ardından USB HUB'ı telefona bağlıyorsun.
    ardından OTG Helper isimli programı indiriyorsun bu root gerektirmekte.zaten cyanogen'de var.

OTG Helper'ı açıp, Mount dediğin zaman dosya yöneticisinde usbye taktığın cihazlar görülüyor zaten.Bu ister flash olsun ister harici HDD
    Ayrıca klavye ve mouse da kullanmak mümkün.Ama televizyona kablosuz bağlantı yapabiliyorsan o zaman kıymetli.çünkü android TV gibi bi deneyim yaşatıyor.Yoksa hiçbir kıymeti yok bence.

• Frolding F kullanıcısına yanıt
    Şöyle bi çözüm ve yorum sunabilirim ancak.

Eğer parçaya güvenmiyorsanız.AkilliPhone'daki ekranlara bakın, orjinal olduklarından emin olun.Gerekirse arayın ve konuşun.Telefonları cevaplıyorlar.Burdan temin edip, telefoncunuza taktırın sadece işçilik ödersiniz.

Servis gerçekten yüksek fiyat çıkarır.Belki 100 Liralık şeye neler neler istiyorlar.Kulaklık soketi dediğiniz şey balıkçıoğlunda 5 liraya satılırken,servis 120 liraya değiştiriyor.Eski blackberry'min kulaklık soketini bu şekilde kendim değiştirmiştim..

Eğer eliniz yatkında ekranı değiştirmek aslında kolay bir işlem.Sadece t serisi vida takımına ihtiyaç var sanırım t9'du bu vidalar.şu videoda detaylıca söküm yapılıyor.ama ısıtma ve birleştirme işlemi meşakkatli.baştan sona dikkatlice izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=qiD0PN2yHTo

Ayrıca servisin orjinal parça kullanma gibi bir derdi yoktur.Bunu da belirteyim hiçbir sözleşmede, belgede bunu bulamazsınız.Servis telefonu çalışır ve iş görür hale getirmekle yükümlüdür.Dolayısıyla muadili, çalışan bir ekran servisin takması için yeterlidir...

Bu arada bazı durumlarda digitizer dediğimiz dokunmatik kısımda oluşan çatlaklardan lcd çatlaklarını göremeyiz.Bu sebeple fatura epey küsuratlı çıkabilir.Bilginize.

• bu telefonun ön kamerası ile çekilen fotoğraflardan örnek verebilecek var mı? herkesin çektiği selfilere bakıyorum harika, bir de benim telefonla çektiklerime bakıyorum, çamur gibi. hep mi böyleyiz düzeltilemez bir durum mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

bu telefonun ön kamerası ile çekilen fotoğraflardan örnek verebilecek var mı? herkesin çektiği selfilere bakıyorum harika, bir de benim telefonla çektiklerime bakıyorum, çamur gibi. hep mi böyleyiz düzeltilemez bir durum mu bu?

bence bu telefonla selfie çekmek kanoyla okyanusa açılmak gibi birşey.
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederım cvp verdıgınız için. sert kılıflar ıcın krılıyor boyası gidiyor dediler baska telefonda kullalanlar kımısı yumısak sılıkonlu olanlar var onarda cok kalın birde rubber kılıflar varmıs onlar nasıl oluyorsa aynı sony kapagı gıbı acaba.birde bu telefon sonunda kı model numaralrı var benımki c2105 ama genelde piyasada s36h vvar bunalr arasında bir sey farkedıyormu s36h lıolanı alsam olur demı .
  • http://www.n11.com/sony-xperia-l-magnetic-flip-cuzdan-kilif-3-film-P18297088
    kılıff için bunu siparış verecegım umarım guzel birsey dır .kanıma girdiler kapaklı al daha iyi diye
  • fastk F kullanıcısına yanıt
    Kalın silikonda kullandım ama onda güç tuşuna basmak için tüm gücünüzü kullanmanız gerekiyo 2 gün kullandım sonra bunu aldım, köşelerde boyası gitti beyaz beyaz oldu köşeleri, diğer sorunuz hakkında fikrim yok hocam, bilen varsa yanıt verecektir

Edit: linkteki kılıf güzelmiş, gülegüle kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 21 Temmuz 2014; 16:46:17 >
  • Arkadaşlar telefonuma Ttrorrent'i kurdum 3 GB'lık film indirdim sonra filmi sildim ama hafıza hala filmin silinmemiş hali gibi gösteriyor. Halbuki ES Dosya Yöneticisi programından SD Cart 0 dolu gözüküyor çıldırdım ya. Ne olur yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 21 Temmuz 2014; 21:23:08 >
  • arkadaşlar CM11 de beni arayanlar kendi seslerini duyuyorlar. (bu sorun sizde de var mı ? ) arama ekranındaki mikrofon işaretine bastığımda sorun ortadan kalkıyor ancak bunu her aramada tekrar tekrar yapmam gerekiyor. bunun bi çözümü var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptklu -- 21 Temmuz 2014; 21:37:02 >
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    teşekkür ler .hocambende dokuanamam koselre faln dıye vazgeçtim zaten tusa basmak sınır bozucu olabilyor :D görmeden alıyorum ınsallah guzel kulanıslı birseydır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptklu

arkadaşlar CM11 de beni arayanlar kendi seslerini duyuyorlar. (bu sorun sizde de var mı ? ) arama ekranındaki mikrofon işaretine bastığımda sorun ortadan kalkıyor ancak bunu her aramada tekrar tekrar yapmam gerekiyor. bunun bi çözümü var mı ?

Bana da söylediler bunu ama çözümünü bilmiyorum o kadar da önemsemedim zaten

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.