Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorbey27

Sinir oldum en Son güncellemeyi yükledim yine aynı ses hoparlörden değilde ahizen geliyor ne zaman bir arama yapsam yada kulaklık takip çıkardımi hep oluyor

dostum üzgünüm ama bu tür hatalar yazılımsal değildir. yukarılarda da benzer bir soruya yanıt vermiştim.hatta bu soruydu gibime geliyor. hatta şöyle bir örnek vermiştim mikrofon girişine kulaklık taktığımızda herhangi bir cihazda sesin kısık bir biçimde mikrofondan gelmesi gibi. yani bir temas falan vardır donanımsaldır yani. malesef servis ten başka çare yok gibi.
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.Donanımsal olsaydı hep ahizeden gelirdi.Haklısınız, o kulaklık devresi mekanik basit bir röle mantığında ama o bozulduğunda tüm ses karışıyor.Bu olay yazılımsal, kernel sesi nereye göndereceğini karıştırıyor.Basit bir true false hatası aslında yazılımdaki.Mesela, bende de olmuştu ama cyanogenmodda hiç olmadı..

Bu arada CyanogenMod11 4.4.'e oturtulmuş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Sinir oldum en Son güncellemeyi yükledim yine aynı ses hoparlörden değilde ahizen geliyor ne zaman bir arama yapsam yada kulaklık takip çıkardımi hep oluyor

dostum üzgünüm ama bu tür hatalar yazılımsal değildir. yukarılarda da benzer bir soruya yanıt vermiştim.hatta bu soruydu gibime geliyor. hatta şöyle bir örnek vermiştim mikrofon girişine kulaklık taktığımızda herhangi bir cihazda sesin kısık bir biçimde mikrofondan gelmesi gibi. yani bir temas falan vardır donanımsaldır yani. malesef servis ten başka çare yok gibi.

Değişim yaparlar mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

Yok hocam.Donanımsal olsaydı hep ahizeden gelirdi.Haklısınız, o kulaklık devresi mekanik basit bir röle mantığında ama o bozulduğunda tüm ses karışıyor.Bu olay yazılımsal, kernel sesi nereye göndereceğini karıştırıyor.Basit bir true false hatası aslında yazılımdaki.Mesela, bende de olmuştu ama cyanogenmodda hiç olmadı..

Bu arada CyanogenMod11 4.4.'e oturtulmuş :))

valla ben bildiğimi söyledim. öyle veya böyle ortada yazılımsal bile olsa bir sorun var ve kullanıcı bunu düzeltemiyorsa iş servisin işidir. yinede bence servise gitmesi daha mantıklı. çünkü takdir edersinki kullanıcı bunu cm 11 ile düzeltmek zorunda değil :)

zorbey değişim yaparlarmı yapmazlarmı bilemem ama düzeltmek zorundalar sorunu.

isminivermeyenizleyici kardeş bu cm11 nasıl hatasız mı şu anda? eskiden çok meraklıydım modifiye işlerine ama artık sadelikten yana oldum. hem bilmiyorum nasıl cm 11 atılır hemde dediğim gibi sadelik taraftarı oldum. sence değermi cm 11 yüklemeye?

• mutluerol M kullanıcısına yanıt
    çok haklısın bence de kullanıcının ayarlarla halledemediğini servis halletmelidir ama sonynin yazılımı yüzünden olan birşey bu teleservice ne yapsın :)) bana yeni telefon verdi adamlar,kız arkadaşıma da ama hala arada bir oluyor...

CM11'in son çıkan versiyonunu bu gece kuracağım.Çok hoş değişiklikler var inceleyenler vardır eminim abi.Bence telefonu stock romla kullanmanın her dakikası ziyan her dakikası yazık şuanda.Kamerası dışında hiçbir şikayetim yok.Malesef CyanogenMod kamerası kötü, başka program indirince de kötü bi değişim olmuyor ama şarj süresi olsun, hız olsun efsane...Ayrıca Multitasking dediğimiz arkaplanda istediğimiz uygulamaların çalışması durumu da harikulade.sabah açık bırakıyorum facebook u arkada.Akşam aklıma geliyor lan ben bişeye bakıyorum diye, hop geçmiş kısmından açıyorum.Tekrar yüklenme, donma gibi sorunu olmuyor nasıl bıraktıysan o.

Daha detaylı ve Capsli bi açıklama yaparım bu gece :) sınavlar da bitti, dırdırımdan kurtulamayacaksınız :D

• Yaklaşık 1 ay kullandım cm11i en son sürümüde kurdum bugün gayet akıcı gayet hızlı fakat kamerayı sık kullanan biriyim bugün döndüm stock roma antutudan Cm ile 16.500 aldım

• yahu ben o antutuya inanmıyorum .dehşet kasan romlarda yüksek skorlar çıkarıyor.o yüzden direk kullanıma yönelik kendi testlerimi geliştirdim :D ardarda 8 programı açtıktan sonra, ilk açtığım program multitaskte kalıyorsa tamamdır.. :)
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    evet cmde multitasting olayı mükemmeldi inanmasızda antutuda stock romda multitasting 1000 küsür alırken cmde 2500 alıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Arkadaşlar bizim telefona sennheiser mx 365 mi iyi gider 400 mü? :)

bende mx271 var aldığımdan beri bakkala bile giderken kulağımda gidiyorum gerçekten walkman ile çok iyi işler çıkartıyo
  • quote:

çok haklısın bence de kullanıcının ayarlarla halledemediğini servis halletmelidir ama sonynin yazılımı yüzünden olan birşey bu teleservice ne yapsın :)) bana yeni telefon verdi adamlar,kız arkadaşıma da ama hala arada bir oluyor...

CM11'in son çıkan versiyonunu bu gece kuracağım.Çok hoş değişiklikler var inceleyenler vardır eminim abi.Bence telefonu stock romla kullanmanın her dakikası ziyan her dakikası yazık şuanda.Kamerası dışında hiçbir şikayetim yok.Malesef CyanogenMod kamerası kötü, başka program indirince de kötü bi değişim olmuyor ama şarj süresi olsun, hız olsun efsane...Ayrıca Multitasking dediğimiz arkaplanda istediğimiz uygulamaların çalışması durumu da harikulade.sabah açık bırakıyorum facebook u arkada.Akşam aklıma geliyor lan ben bişeye bakıyorum diye, hop geçmiş kısmından açıyorum.Tekrar yüklenme, donma gibi sorunu olmuyor nasıl bıraktıysan o.

Daha detaylı ve Capsli bi açıklama yaparım bu gece :) sınavlar da bitti, dırdırımdan kurtulamayacaksınız :D

öyle dırdıra can kurban her bilgi hoş bir seda olur ancak. yalnız ben stock romda kalmaya devam edicem gibi yinede çünkü bana yetiyor çok şükür her şeyi ile. valla vodafonun 2 tl lik bir hafta 100 mb teklifine dayanamadım. 3g li falan kullandım ne ısınma var ne ne çekimde bir şey var nede multitaskingde cansıkıcı bir durum. o yüzden sadelikten yana olmaya devam edicem galiba. yalnız kamerada sony ışık dengelemesinde fazla aşırıya kaçmış yada kaş yapayım derken göz çıkartmış gibi. çok kötü değil ama 8mp lik sony kamerası böyle olmamalıydı. neyse dediğim gibi yinede memnunum. telefon geberene kadarda ne başka telefon almayı nede elden çıkarmayı düşünmüyorum.

• mutluerol :

kamera konusunda bende sızın gıbı ışık dengelemesinden sanırım yada baska bısey bıraz parlak cekmesınden sıkayetcıydım
    15.3.A.0.26 surumune gerı dondum suan gayet guzel cekıyor baska herhangı bı sorun da yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

öyle dırdıra can kurban her bilgi hoş bir seda olur ancak. yalnız ben stock romda kalmaya devam edicem gibi yinede çünkü bana yetiyor çok şükür her şeyi ile. valla vodafonun 2 tl lik bir hafta 100 mb teklifine dayanamadım. 3g li falan kullandım ne ısınma var ne ne çekimde bir şey var nede multitaskingde cansıkıcı bir durum. o yüzden sadelikten yana olmaya devam edicem galiba. yalnız kamerada sony ışık dengelemesinde fazla aşırıya kaçmış yada kaş yapayım derken göz çıkartmış gibi. çok kötü değil ama 8mp lik sony kamerası böyle olmamalıydı. neyse dediğim gibi yinede memnunum. telefon geberene kadarda ne başka telefon almayı nede elden çıkarmayı düşünmüyorum.

Bu multitasking olayı tam olarak nedir, ne işe yarar, pek bilgim yok bu konularda

• fcsrn kullanıcısına yanıt
    Özetleyeyim hemen.Arkaplan işlemi diyebiliriz.Mesela facebooktan bildirim geldi ama o sırada whatsappta mesaj yazıyoruz.Mesajı yazmadan facebook a girersek arkaplandaki işlem kapanıyor.Ama cm11de arkaplanda bıraktığın gibi kalıyor.

Sabah facebookta bi sayfaya gir.Sonra mesajlaşmaktan o sayfanın açık olduğunu unut, akşam gir hala aynı sayfada kalır.Ya da 8/9 programı ardarda aç, arkaplanda hala o sayfa aynı bıraktığın gibi kalır

• isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, peki bu cm11 i kurmak için root felan gerekiyor mu, ben telefona herhangi bişey yapmadım aldığım gibi duruyo, sadece update center a geldikçe güncellemeleri yaptım o kadar
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Cm 11 Unoffical rom yani cihaz üreticilerinin değilde kullanıcıların kendileri değişiklik yaparak geliştirdikleri işletim sistemi gibi diyebiliriz. Kurmak için root yapılması gerekir sony lerde bootloader kilidide var sanıyorum kilidide açmak gerekebilir.
  • quote:

Özetleyeyim hemen.Arkaplan işlemi diyebiliriz.Mesela facebooktan bildirim geldi ama o sırada whatsappta mesaj yazıyoruz.Mesajı yazmadan facebook a girersek arkaplandaki işlem kapanıyor.Ama cm11de arkaplanda bıraktığın gibi kalıyor.

Sabah facebookta bi sayfaya gir.Sonra mesajlaşmaktan o sayfanın açık olduğunu unut, akşam gir hala aynı sayfada kalır.Ya da 8/9 programı ardarda aç, arkaplanda hala o sayfa aynı bıraktığın gibi kalır

sanki bana kısıtlı ve geniş multitasking var desek daha doğru olur gibi geliyor yanlışım varsa düzeltin. yani her uygulamada kapanmaz. doğrumu?
  • Bende almayı düşünüyorum kulak içi olmaması sebebiyle çok işime gelir gerçekten Kulakiçi kulaklıklara düşmanım.
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadaslar suan 15.3.A.0.26 yazılım surumunu kullanıyorum ozellıkle kamera ıcın guncellemedım ama sureklı guncelleme uyarısı gelıyor ve uyarıyı kapatmak zorunda kalıyorum guncelleme kontrolunu kapatabılecegım bı secenek varmı bılgı verebılırmısınız?
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Yukarda sürekli gösterir dostum güncellemeyi.
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.