Şimdi Ara

Sony Xperia™ İON 4.4.2 CM11 & Root & CWM & Kernel & ROM Yükleme & Bootloader (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rissiqua

Hocam S için henuz bir bilgi yok elimde ama isterseniz sizin için araştırabilirim.

Çok iyi olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterseniz Sony Rom yazılım bölümüne S için en iyi rom konusu açarsanız. Bayağı yardımcı olurlar

• quote:

hocam kullanırken bır sorun cıkmıyorsa yapmanıza gerek yok, ama ıstersenız yapın. Wipe data cache filan yaptığınızda TWRP den cıkınca gerı acılmıyor cıhaz, en azından bende oyle oldu, sizdede aynı sorun olusmasın dıye yazmadım, ama xda da yapın diyor.

Slm
    Arhadaşım işlemleri adım adım takip ettim ama bootloder açma kısmında tıkandım
    Herşeyi yapıyorum unlock kodunu yazıyorum unlock bl tıklıyorum bu arada telefon bağlı değil bilgisayara telefonu ses açma tuşuna basarak bağlıyorum mavi ışık geliyor elimi bırakıyorum işlemi yapmıyor kırmızı ışık yanıp şarj oluyor
    Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hm1506 -- 21 Ocak 2014; 16:30:25 >
  • hm1506 H kullanıcısına yanıt
    windows 7 kullanıyorsan, ayarlardan sürücüleri windows update otamatik olarak yüklesin seçeneğini seçmen gerekiyor. sorun kalmayacaktır.
  • Bende 4.1 var şu anda bu akşam 4.4 ü yüklemeye karar verdim daha önce hiç bir bilgim yoktu.
    Bugün epey uğraştım boot edemedim. yarın tekrar deneyeceğim...
    umarım olur..
  • tako_jam T kullanıcısına yanıt
    anlatıma birebir uyarsanız sorun cıkmaz hocam
  •  Sony Xperia™ İON 4.4.2 CM11 & Root & CWM & Kernel & ROM Yükleme & Bootloader

arkadaşlar benim telefonum Xperia Go ve JB yüklü.Ben Flashtool ile GB yüklemeye çalışıyorum ancak bu hatayı verior.Nedeni ve Çözümü???

• GB derken, daha detaylı anlatırsanız. Orda cihazı tanımama söz konusu

• quote:

GB derken, daha detaylı anlatırsanız. Orda cihazı tanımama söz konusu

GB derken yani 2.3.7 sürümü.usta xperia go nun stock ROM'unu indirdim ve yüklemek istiyorum.herşeyi yapıyorum.flashtool anladığım kadarıyla telefonuda görüyor ancak en son telefon kapalı haldeyken ses kısma tuşuna basılı halde PC ye bağladığımda bu hatayı veriyor.

Sony Xperia™ İON 4.4.2 CM11 & Root & CWM & Kernel & ROM Yükleme & Bootloader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 29 Ocak 2014; 17:31:24 >

• mer33 M kullanıcısına yanıt
    Flashtool içinden fastboot driver yükledinizmi? Neden update center la atmıyorsunuz

• quote:

Flashtool içinden fastboot driver yükledinizmi? Neden update center la atmıyorsunuz

yükledim.Çünkü eski bir sürüme geçmek istiyorum.
    hocam tekrar kontrol edın cunku bunun sebebı drıver dır. flashtool un ıcındekı drıver dan yuklerken ordan GO yu işaretleyin ve en alttan 2 sini. heryerde araştırın tek sorun bu çıkıyor
  • quote:

hocam tekrar kontrol edın cunku bunun sebebı drıver dır. flashtool un ıcındekı drıver dan yuklerken ordan GO yu işaretleyin ve en alttan 2 sini. heryerde araştırın tek sorun bu çıkıyor

sorun şu ki flashtool da xperia go driver i yok.yani seçeneklerde xperia go yok...
    Flashtool dan ust menuden Devices - Manage - Export seçeneğinden Xperia GO yu bulup export edin, sonra tekrar deneyin
  • quote:

Flashtool dan ust menuden Devices - Manage - Export seçeneğinden Xperia GO yu bulup export edin, sonra tekrar deneyin

peki birşey sormak istiyorum, ben bootloader yada root yapmadım.bunları yapmam gerekiyormu.benim yüklediğim rom stock rom bu arada...
    Stock rom yuklemek ıstıyorsanız gerek yok hocam zaten rom yuklerken oyle bır ısleme gerek yok. Flashtool ıle zaten yasal oluyor. Stock ROM
  • quote:

Stock rom yuklemek ıstıyorsanız gerek yok hocam zaten rom yuklerken oyle bır ısleme gerek yok. Flashtool ıle zaten yasal oluyor. Stock ROM

Hocam Allah sizden razı olsun.Allah ne muradınız varsa versin.Allah sizi ananıza babanıza çoluğunuza çocuğunuza bağışlasın onlarıda size bağışlasın.Allah size kaza bela dert keder vermesin.Allah sizi sevdiklerinizden sevdiklerinize sizden ayırmasın.Elinizin değdiği yer bereket dolsun İnşallah.kaç gündür kaç haftadır uğraşıyorum Allah'ın bir kuluda çıkıp demiyorki export diye bir şey var ordan yapacan.yok root yapacan yok bootloader yapacan yok şu program var onu indir kur öyle olur bin tane şey söledir şu senin söylediğinin yerini bir tanesi bile tutmadı.Belki sana göre çok basit bişe yaptın ama emin ol benim için çoooooook süper oldu bu.Senin gibi 2 dk ilgilenipte sorunuma çözüm bulmaya çalışmadı kimse.Birisi bişey sorsa ben 50 yerden araştırıp insanların sorunlarına çözüm bulmaya çalışırkan adam akıllı birisi çıkıpta şu sorunu çözmedi.Ama birden bire sen çektın karşıma hiç olmadık yerden ve baaamm sorunu çözdün Tekrar tekrar çooooooook çoooooooook saol.Sana çok dua edecem kralsın kralllll

Kardeşim lafı bile olmaz, Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Allah senden de Razı olsun sende çok Sağol.
  • quote:

Yakında overclock 1.9 Ghz İon konusu sizlerle

Sony Xperia™ İON 4.4.2 CM11 & Root & CWM & Kernel & ROM Yükleme & Bootloader

Kardeş işlemci hızını 1,9 nqsıl çıkardın??

• Overclock la hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.