Şimdi Ara

SONY XPERİA İON 4.1 GÜNCELLEME VE SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben çok uzun araştırma inceleme ve karşılaştırmalar sonrasında ion a karar verdim ve bir ay kadar önce gold dan 1000 tl ye aldım telefonu
    tabiki özellik çok önemli ama beni en çok tasarımı ve görselliği etkiledi özelliklede siyah olması buna dış görünümünün siyah olması kadar mesaj bölümü ve arama tuş takımı ve rehber bölümlerinin de siyah olması ve bir bütün halinde telefona siyahın hakim olması yani görünümünün ağırlığı etki etti
    güncelleme geldi gelecek derken en sonunda geldi geldi ama özelliklerne etki edip artıracak hızlanacak vesaire derken telefon oldu beyaz arama ekranı rehber mesaj bölümü beyaza büründü ve bu benim hiç hoşuma gitmedi
    marketten yeni arama yüzleri indirdim çok güzeller fakat arama tuşuna bastığımda yine o beyaz ekran geliyor yada arama gelirken yine aynısı oluyor
    sony müşteri hizmetleri yapacak bişey olmadığını söylüyor yeni güncellemede düzeltilebilir not alıyoruz dediler

Ayrıca güncelleme sonrası şarj çok hızlı bitiyor önceki sürümde full aydınlatma kullanıyordum hiç kısmadan günü çok rahat çıkarıyordu şimdi hep kısık ama akşamı zor ediyor telefonomun eşsiz ekranını görselliğini siyaha olan düşkünlüğümden hep tam aydınlatmada kullandım ama dediğim gibi şimdi beyaz ve yapacak başka bişey varmı bilemiyorum anlayan arkaşdalar varsa yardımlarını bekliyorum

sizde güncelleme öncesi ve sonrası görüşlerinizi fikirlerinizi şikayetlerinizi yazarsanız karşılıklı destek oluruz umuduyla bu konuyu açtım şimdiden teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.