Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: constantine41

quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

paypal'da reklamlarda vs 20 lira para kazandım winat'dı earn modeydi vs. 23$'ı gördüğüm anda orjinal dock ünitesi sipariş vereceğim, fiyatıda gayet uygun bence, Türkiyede birkaç bayiye sorum 100 lira 90 lira gibi cevaplar alınca ebaydan 23$'a bu ürünü buldum almak isteyen olursa free shipping bence kaçırılmaz

http://www.ebay.com/itm/Original-Mobile-SmartDock-DK20-DK-20-For-Sony-Xperia-Ion-LT28i-/121021933152?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item1c2d782660

dock ünitesinin getirileri nedir?

2 tane usb çıkışı var klavye maouse flash bellek vs bağlıyabiliyorsunuz(tabi bunu otg ilede yapabiliyorsunuzda böyle dokc'ta daha iyi oluyor.)
    uzun bir hdmi varsa yanınıza alırsınız docka bağlıyarak tv ye aktarırsınız filmi neti vs.
    ve şarj edebilirsiniz.

• daha önceki telim motorola atrix te vardı kutu içerisinde ama hiç kullanmamıştım,tv ye bağlayıp pc olarak kullanabiliyoruz yani
  • xperia sp dikkatimi çekti işlemci ve pil yönünden ion dan daha iyi ama hafızayı düşük tutmuşlar ve telin arka kapak kısmı çok basit ve kalitesiz gibi geldi bana bir an düşündüm biraz daha bekleyip sp mi alsaydım diye :)
  • quote:

daha önceki telim motorola atrix te vardı kutu içerisinde ama hiç kullanmamıştım,tv ye bağlayıp pc olarak kullanabiliyoruz yani

aynen hocam, gerçekten kullanışlı oluyor arkadaşımda vardı o yurtdışından almış, kablosuz fare ve klavye ile tv ye bağlıyarak nete felan giriyordu :)

Ben daha çok masaüstü şarj için istiyorum tabi usb'lerde işime yarar gün boyu masa başında olduğundan benim için gayet kullanışlı bir aparat,

Bu arada SP benimde dikkatimi çekti fakat o ledleri açarsanız şarjı iondan az gidecektir eminim.
    Arka kapak kısmı dediğiniz gibi ZL,SP hepsi beş para etmez plastikten üretilmiş, zaten fiyatınıda uygun yapan şeyler küçük ayrıntılar.

Şuan için hala içimde bir pişmanlık yok oldu 5 ay cihazı alalı :) kaldı 1.5 senesi adetimdir garantisi biten ürün bendede biter

• şu güncellemede bir gelse iyi olacak,batarya konusuna gelirsek şikayetim azaldı biraz ilk aldığıma nazaran farkedilir derecede süre uzadı memnunum yani şuan,yanlış anlaşılmasın ilk aldığıma nazaran süre farkedilir derecede uzadı ama hala çok tatmin edici diyemeyiz.
  • quote:

quote:

daha önceki telim motorola atrix te vardı kutu içerisinde ama hiç kullanmamıştım,tv ye bağlayıp pc olarak kullanabiliyoruz yani

aynen hocam, gerçekten kullanışlı oluyor arkadaşımda vardı o yurtdışından almış, kablosuz fare ve klavye ile tv ye bağlıyarak nete felan giriyordu :)

Ben daha çok masaüstü şarj için istiyorum tabi usb'lerde işime yarar gün boyu masa başında olduğundan benim için gayet kullanışlı bir aparat,

Bu arada SP benimde dikkatimi çekti fakat o ledleri açarsanız şarjı iondan az gidecektir eminim.
    Arka kapak kısmı dediğiniz gibi ZL,SP hepsi beş para etmez plastikten üretilmiş, zaten fiyatınıda uygun yapan şeyler küçük ayrıntılar.

Şuan için hala içimde bir pişmanlık yok oldu 5 ay cihazı alalı :) kaldı 1.5 senesi adetimdir garantisi biten ürün bendede biter

Sarj kapağı kırılmaz dimi bu dockta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

quote:

Sarj kapağı kırılmaz dimi bu dockta?

şarj kağaığının girmesi için bi delik bırakmışlar oraya sokuyoz galiba

• Vay be. Adamlar herşeyi düşünmüş. Masabaşında çalışanlar için süper valla.

• quote:

Vay be. Adamlar herşeyi düşünmüş. Masabaşında çalışanlar için süper valla.

Bu arada yaptığım tespitler sonucunda en iyisinin CM9 olduğu kanısına vardım üstat

telefonun en önemli şeyi şarj oda cm9'da zaten, cm10 ile biraz performans farkı tabiki var ama zaten büyük performans farkı istediğim zaman açıyom pc'yi gerek yok

• sarjı güzel maşallah nazar değmesin. ama benim en sevdiğim olayı hızı. rehbere girince falan telefon yavaşlayınca gıcık oluyorum. ama cm9'da o olay yok. tak tak açılıyor her yer anında
  • quote:

sarjı güzel maşallah nazar değmesin. ama benim en sevdiğim olayı hızı. rehbere girince falan telefon yavaşlayınca gıcık oluyorum. ama cm9'da o olay yok. tak tak açılıyor her yer anında

aynen hocam arkadaşta n7000 var rehbere basıyor kafadan 5 saniye bekliyor samsunglarda daha ciddi bir problem bu ama cm9'da şak şak şak :D

• Allah razı olsun bu cm9'u çıkaranlardan. hem hızlı hem de tasarım olarak hoş. sağolsunlar varolsunlar
  • quote:

Allah razı olsun bu cm9'u çıkaranlardan. hem hızlı hem de tasarım olarak hoş. sağolsunlar varolsunlar

aynen hocam cm olmasaydı ben bu telefondan bukadar tat alamazdım şarj yüzünden hep söverdim
  • quote:

quote:

Allah razı olsun bu cm9'u çıkaranlardan. hem hızlı hem de tasarım olarak hoş. sağolsunlar varolsunlar

aynen hocam cm olmasaydı ben bu telefondan bukadar tat alamazdım şarj yüzünden hep söverdim

wi-fideyken sabahtan akşama kadar rahat rahat gidiyor sarj. amma velakin 3g ile nete girersek su gibi

• quote:

quote:

quote:

wi-fideyken sabahtan akşama kadar rahat rahat gidiyor sarj. amma velakin 3g ile nete girersek su gibi

Hocam bunun sebebi telefon beklemedeyken bile 3g şebekelerini arıyor ve devamlı veri iletişimi oluyor.
    Wifi'de tuş kilidine alınca uykuya geçiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bunun sebebi telefon beklemedeyken bile 3g şebekelerini arıyor ve devamlı veri iletişimi oluyor.
    Wifi'de tuş kilidine alınca uykuya geçiyor

Ben 3g kullanmadığım an hemen kapatıyorum. Sadece nete gireceğim an açıyorum. Yine de çabuk bitiyor

• quote:

Arkadaşlar müjdeli haber geldi İon için güncelleme sürüm numarası belli oldu 1 hafta içerisinde dağıtıma başlanacak işte ayrıntıllar

http://www.xperiablog.net/2013/05/16/xperia-ion-jelly-bean-firmware-6-2-b-0-204-gets-certified/

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]

Halen başlamadı mı bu dağıtım?

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

Arkadaşlar müjdeli haber geldi İon için güncelleme sürüm numarası belli oldu 1 hafta içerisinde dağıtıma başlanacak işte ayrıntıllar

http://www.xperiablog.net/2013/05/16/xperia-ion-jelly-bean-firmware-6-2-b-0-204-gets-certified/

Halen başlamadı mı bu dağıtım?

Hani rom sızdırılmıştı bulsakta kendimiz yüklesek mayıs sonu dedilerya hazirana 1 saat kala başlatırlar

• Hocam bu romum dağıtımının resmileşmesidir,

Şuan için sadece LT25i için sızdırıldı malesef bizim cihazda sorunlar çıakrtıyor.

LT28h için deneyenler'de şebeke ve bootloop sorunu yaşanmış yoksa bende kuracaktım :)

Sony halen resmi bir tarih vermedi, Fakat Mayıs sonunu her mesajda dile getirmişlerdi.
  • quote:

Hocam bu romum dağıtımının resmileşmesidir,

Şuan için sadece LT25i için sızdırıldı malesef bizim cihazda sorunlar çıakrtıyor.

LT28h için deneyenler'de şebeke ve bootloop sorunu yaşanmış yoksa bende kuracaktım :)

Sony halen resmi bir tarih vermedi, Fakat Mayıs sonunu her mesajda dile getirmişlerdi.

aslında bunuda ics 4.0 gibi heyecanla bekliyorum.Onu bekledikte ne oldu 2.3.4'ü mumla aradık telefon psikolojisini bozdu insanın,acaba diyorum 4.1 isteklerimize cevap verebilecekmi yoksa 4.0 sürümünümü arayacaz bir kaç ay sonra
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.