Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera konusunda ayrı görüşler var bana göre ön kamera berbat ama forumdaki bir çok kişi için ideal. arka kamera ise yeterli sensör bişey diyemem ama lens kendisini belli ediyor mesela eski telefonum discovery 1 deki lens daha büyük gözle görülür derecede fark var ama yazılım olarak sonyden iyi olmadığı için farkları yok birinde lens iyi birinde yazılım iyi. Güzel oyuncakları var kamerada yazılımm olarak E4g'nin ben arka kamera performansından memnun iken ön kamerasını beğenmedim discovery1 açık ara önde ön kamerada eski telefonum oldugu için onla kıyasladım. bu arada kulaklık berbat çıktı sağı solu kavladı 2 hafta içinde ses idare ediyordu ama dengesiz bi biçimde aniden eskidi kullaklık
  • Ön kameradan bende memnun değilim hocam.Çok karanlık ve bulanık çekiyor.Arka kamera performansı yeterli düzeyde.Benim kulaklıkta da arada cızırtı geliyor.Sağ tarafta yumuşak olan yer çıkıyor
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Sony diye büyütmeye gerek yok yani hiç ben General Mobile 4G'nin daha başarılı olacağını düşünüyorum ama Sony Xperia E4g'ide kullanmaya devam edeceğim
  • Sony'nin General Mobile 4g ye göre artısı malzeme kalitesi ve işlemci olur.Ram olarak 2 gb kullanılmış zaten General Mobile 4g de.Şimdilik memnunum hocam cihazdan.İnşallah android 5 güncellemesi gelir.O zaman performans artışı görebiliriz.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    İşlemci olarak açık ara önde hocam Mediatek MT6732 'nin snapdragon karşılığı 410 değil zaten 610dur. sd410 geriden geliyor MT6732 önde sd610 da az işlemci hızı farklıyla MT6732'nin önünde. Ama General mobile, Google iş birliğinden dolayı 4G'den kazanacak dışardaki insan için işlemci önemli değil. ama dediğin gibi olurda güncelleme sorunsuz ve çabuk gelirse Sony Xperia E4g' de yarışa dahil olur.
  • Aynen öyle hocam işlemci konusu.Güncellemeye önem verenler için General Mobile iyi bir seçenek oldu.Sony güncellemeyi tam ve sorunsuz şekilde verirse memnun eder tüm kullanıcıları
  • bu telefonu almak için türkcelle sordum..sadece hat üzerinden satışı varmış.. ayrı satılmıyor mu bu telefon
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bayiden bayiye değişebiliyor.Bende alırken sormuşlardı.Nakit mi yoksa hat üstüne mi diye.Bulunduğunuz yerde farklı bayiler varsa sormanızda fayda var.
    bana sormuşlardı ben hat üzerinden aldım istiklaldeki turkcellden
  • Arkadaslar telefonu baska bi turkcell bayisinden 600 liraya aldık peşin olarak.. Teşekkürler cevaplar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyak telefon alıcam bende siyah daha iyi gibi sanki kullanan arkadaşlar beyazmı siyah m ?
  • Ben siyah kullanıyorum bence daha iyi

Hocam hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Bende 620 liraya aldım.
  • kartoo378 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihaz siyah renk.Arka kapak kısmı yumuşak olduğu için beyaz olanı kir tutabilir ve sürekli temizlemek zorunda kalabilirsiniz.Kılıfla kullanılırsa sorun olmaz tabi.Bende beyaz alacaktım ama sorduğum yerlerde kalmadığı için siyah aldım.
  • Aynen hocam bende de siyah rengi var.Z3 compact gibi gösteriyor
  • Şimdi 600 TL YE SİPARİŞ VERDİM YANLIŞLIKLA TEK ÇEKİM YAPTIK İPTALİNİ BEKLİYORUZ :D Kılıf öneriniz warmıdır :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Hocam hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Bende 620 liraya aldım.

Teşekkür ederim.. Siz de iyi günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: kartoo378

Kıyak telefon alıcam bende siyah daha iyi gibi sanki kullanan arkadaşlar beyazmı siyah m ?

Siyah daha güzel.. Biz de beyaz almak için gittik.. Ama siyahı daha şık.. Arka kapagın dokusu falan da daha iyi

Teşekkürler hocam
  • kartoo378 kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/sony-xperia-e4g-spada-kristal-soft-silikon-kilif-siyah-P58843235Hocam şöyle birşey iş görebilir diye düşünüyorum.Sade.Diğer cüzdan tipi olanlar çok kaba oluyor cebe felan koyarken.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.