Bildirim
Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3.köprü
fotolar guzel begendim. performans yeterli hatta fazla. bu gm 4g cikmasaydi direk aliyodum da suan kafam karisik
Video ve resim için çözünürlük ayarı bulamadım.
2 3 5 Mp
480P 720p
Birde benim radyo çekimi net değil ve ses yetersiz geldi.
Dün ilginçtir ki + 9 uygulamaya güncelleme geldi ( normal de ilk gün 5 uygulama hemen güncellenmişti )
3G ( h+ ) pil süresi MÜKEMMEL ,
Mp3 ve video test edemedim şuanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E4 de de radyo çekimi diğer telefonlara göre zayıf. Sizinkine has bir durum değil. Sanırım mtk işlemcilerin radyo çözücüsü zayıf.
-
quote:
gm 4g' de kronik sorunlar cikmaya basladi bile. kesinlikle sony alacagim. oynadiginiz en agir oyun? ve ekrani nasil
Normal olarak diskavrilerde hep bu sorun yaşınıyor. Arkadaşım da var oyundan atma gibi tarzı şeylere maruz kalıyor. O yüzden bir telefon alırken marka güvenirliği olan ürünler seçmek lazım. Oynadığım tek bir oyun var o da Best Fiends. Evde pc canavar olunca gta 5 yüklü olunca insanın telefondan oyun oynası gelmiyor. Ama denememi istediğiniz oyun varsa denerim cihazda. Ekran olarak da bu fiyata güzel bir ekran renkleri doygun bir biçimde alıyorum. Dediğim gibi fiyat/performans çok iyi cihazda. Tabi sony olmasından dolayı biraz pahalı gelebilir diğer çinli markalara göre ama lolipop gelecek olması ve sony kalitesi insanı cezbediyor.
-
avea hat ile kullanan varmı bu cıhazı beylerquote:
Orijinalden alıntı: badcat91quote:
gm 4g' de kronik sorunlar cikmaya basladi bile. kesinlikle sony alacagim. oynadiginiz en agir oyun? ve ekrani nasil
Normal olarak diskavrilerde hep bu sorun yaşınıyor. Arkadaşım da var oyundan atma gibi tarzı şeylere maruz kalıyor. O yüzden bir telefon alırken marka güvenirliği olan ürünler seçmek lazım. Oynadığım tek bir oyun var o da Best Fiends. Evde pc canavar olunca gta 5 yüklü olunca insanın telefondan oyun oynası gelmiyor. Ama denememi istediğiniz oyun varsa denerim cihazda. Ekran olarak da bu fiyata güzel bir ekran renkleri doygun bir biçimde alıyorum. Dediğim gibi fiyat/performans çok iyi cihazda. Tabi sony olmasından dolayı biraz pahalı gelebilir diğer çinli markalara göre ama lolipop gelecek olması ve sony kalitesi insanı cezbediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erbilkyc
avea hat ile kullanan varmı bu cıhazı beyler
PTT CELL
KÜÇÜKÇEKMECE
H / H +
internet sorunum yok ve bağlantım çok iyi -
Nokia lumia 620 ( w8.1 ) 5mp arka kamera çekimlerquote:
Orijinalden alıntı: Bukalemunquote:
Orijinalden alıntı: erbilkyc
avea hat ile kullanan varmı bu cıhazı beyler
PTT CELL
KÜÇÜKÇEKMECE
H / H +
internet sorunum yok ve bağlantım çok iyi
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 24 Mayıs 2015; 11:23:55 >
-
@ eto38quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
Nokia lumia 620 ( w8.1 ) 5mp arka kamera çekimler
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim. Ben çok şaşırdım. sony kulaklık ve merkezi yerde kanalları bulmuyor / ss net / yüksek değildi.
@ İstanbulsporlu
Ben arkadaşımın hattı üzerinden sözleşmeli aldım. 60 yaş üstü ve engelliler için indirimli geliyordu cihaz. Ancak bu şekilde 4 gb intrnet / 1000 dk ve 1000 sms de çok cazip oldu. bn aylık 12 x 40 tl ye kadar düşürmek istiyordum.
-
E4G otomatik ayarlar = arka 5mp kamera ( Nokia 620 ile karşılaştırma için )quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
@ eto38
Teşekkür ederim. Ben çok şaşırdım. sony kulaklık ve merkezi yerde kanalları bulmuyor / ss net / yüksek değildi.
@ İstanbulsporlu
Ben arkadaşımın hattı üzerinden sözleşmeli aldım. 60 yaş üstü ve engelliler için indirimli geliyordu cihaz. Ancak bu şekilde 4 gb intrnet / 1000 dk ve 1000 sms de çok cazip oldu. bn aylık 12 x 40 tl ye kadar düşürmek istiyordum.
Nokia lumia 620 kendi ekranında biraz daha canlı ( renkler ve kalite ) ayrıca mesafe olarak daha gerçekçi geliyor göze ,
E4G is sanki 3mp kamera alınıp 5mp çekip yapsın gibi ayarlanmış duruyor. Biraz YAKIN ve BÜYÜK PİKSEL olarak görüyorsunuz sanki. Renkler ( kapalı ortamda ) karıncalı / puslu ve cansız gibi yada soluk denilebilir.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:27:51 >
Su geçirmezlik özelliği var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AC85C2B5A
. -
.quote:
Orijinalden alıntı: Gastarbeiter
Su geçirmezlik özelliği var mı ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:27:42 >
Teşekkürler
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:27:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X