Şimdi Ara

Sony Xperia 10 mu Samsung Wave mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İki Telefon Arasinda Kaldım.Lütfen Yardımcı Olunuz.Sony Xperia 1O'u Burdan Satın Alacağım Güvenlimidir Acaba _?

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-x10_02.044.1357.0206.htm#tabs

• İstediklerim ;

• E-Posta ve E-Maillerimi Rahat Bakabilmek.

• İnternette Rahat Gezebilmek.

• Rahat Messenger Kullanabilmek.

• Kaliteli Fotoğraf Çekebilmek.

• Müzik Dinleyebilmek.

• Oyun Oynayabilmek.

• Kolay Mesaj Yazabilmek.

• Hoparlör Sesinin Yüksek Olmasi ve Telefonla Konuşurken Karşımdakinin Sesini Rahat Duyabilmek.

• Multi-Touch ve Capacitive Ekran Olmasi.

• Dayanıklı Olması ve Ekranının Zor Çizilmesi.

• 2.El Olarak Satarkende Fiyatinda Düşüş Olmaması.

• Bolca Uygulama Olması.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 29 Temmuz 2010; 20:24:30 >

• bahsettiğin 2 cihaz da uygulama yönünden şu an için eksik..
  • bolca uygulama olması dışında wave .

f/p olarak wave daha uygun. ayrıca xperia x10 paralel ithalat olarak geliyor sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

bolca uygulama olması dışında wave .

f/p olarak wave daha uygun. ayrıca xperia x10 paralel ithalat olarak geliyor sanırsam.

Paralel İthalat Olarak Gelmiyor Artık.Yakında Hepsiburada'da Satışta Olacak.Şu Anda HızlıAl'da Satılıyor.
  • N8 gelinceye kadar bunlarla mi idare etmeyi düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N8 gelinceye kadar bunlarla mi idare etmeyi düşünüyorsun?

Sony Xperia 10 mu Samsung Wave mi _? Nokia N8 Gelince Şimdi Alacağım Telefonu Babama Birakacağım Hediye Olarak.
  • XPERİA 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensonic -- 29 Temmuz 2010; 23:35:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O halde Wave diyorum. Halihazırda piyasada mevcut.
  • Bana sorarsan HTC Desire veya Galaxy S derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Bana sorarsan HTC Desire veya Galaxy S derim.

HTC Desire ve Galaxy S Türkiye'de Satılmıyor.Sony Ericsson X10'da Yeni Girdi Piyasaya Garantili Hemde.
  • Android olduğu için X10 tercihim olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Bana sorarsan HTC Desire veya Galaxy S derim.

HTC Desire ve Galaxy S Türkiye'de Satılmıyor.Sony Ericsson X10'da Yeni Girdi Piyasaya Garantili Hemde.

Satılmıyor derken resmi olarak satışa girmedi demek istediniz herhalde.
    Sony Ericsson X10 hala Android 1.6 sürümünü kullanıyor ne zaman güncelleneceğide şu an için belli değil.
    Android iyi bir işletim sistemi ve bu nimetlerden mahrum kalacağın bir cihaz almak bana ters geliyor ama illede almak istersen bizede fikirlerine saygı duymak düşer.
  • Arkadaşlar Aklım Hep iPhone 3Gs'de iPhone 4'te Türkiye Girdiğinde En Az 1800 TL'Den Satılacak. Gidip iPhone 3Gs 32 GB mi Alsam Acaba. Samsung Wave'De Düşünyorum Ama Bir Süre Sonra Sıkılırım Gibime Geliyor.Bu Arada HizliAl.com Güvenlimidir _? 1626 TL'ye 12 Taksit Yapiyorlar Uygun Geldi Bana.16 GB'ligini Alcaktim o 1500 TL 32 GB'Ligi 1626 TL.Sizce bu saatten sonra iPhone 3Gs Alırsam Pişman Olurmuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Arkadaşlar Aklım Hep iPhone 3Gs'de iPhone 4'te Türkiye Girdiğinde En Az 1800 TL'Den Satılacak. Gidip iPhone 3Gs 32 GB mi Alsam Acaba. Samsung Wave'De Düşünyorum Ama Bir Süre Sonra Sıkılırım Gibime Geliyor.Bu Arada HizliAl.com Güvenlimidir _? 1626 TL'ye 12 Taksit Yapiyorlar Uygun Geldi Bana.16 GB'ligini Alcaktim o 1500 TL 32 GB'Ligi 1626 TL.Sizce bu saatten sonra iPhone 3Gs Alırsam Pişman Olurmuyum ?

arkana bile bakmadan gidip iphone almani tercih ederim hocam aldigindada pisman olmucaksin emin ol rahat seni 3 yildan fazla götürür

• Daha önce zaten 3Gs kullanmıştın. Aynı cihazı neden tekrar alıyorsun ki? Hem platform değişikliği yapmış olursun. Hem de hangisinin artı eksisi olduğunu öğrenmiş olursun.
  • Araştırmaya Devam.
  • SE de grafik çipi yoksa Wave yi al derim. Ki sanırım yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

SE de grafik çipi yoksa Wave yi al derim. Ki sanırım yoktu.

Hayır var.
  • burun farkıyla wave derim, xperiadaki kasa wavede olsaydı düşünmeden wave derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

SE de grafik çipi yoksa Wave yi al derim. Ki sanırım yoktu.

Hayır var.

O zaman tabiki SE yi al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.