Şimdi Ara

Sony WF-1000XM6 kulaklıklar ilk kez ortaya çıktı: Mat tasarım geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony WF-1000XM6 kulaklıklar ilk kez ortaya çıktı: Mat tasarım geri dönüyor
    Sony WF-1000XM6, henüz resmi olarak tanıtılmadan çevrimiçi bir perakende listesinde ortaya çıktı ve markanın yeni nesil amiral gemisi kablosuz kulaklıklarına dair ilk somut ipuçlarını verdi. Sızıntıya göre Sony, tasarım tarafında son iki nesilde aldığı geri bildirimleri dikkate alarak daha sade ve tanıdık bir çizgiye geri dönmeyi hedefliyor.

Ayrıca Bkz.DJI Lito 1 ve Lito X1 ortaya çıktı: Mini serisi sona mı eriyor?

İşte Sony'nin yeni nesil kablosuz kulaklığı WF-1000XM6'nın tasarımı:

Sızıntı, erken yayınlanmış bir satış ilanının fark edilmesiyle ortaya çıktı. İlan teknik özellikler açısından oldukça sınırlı bilgiler sunsa da asıl dikkat çeken detaylar stok görsellerinde yer aldı. Sony’nin kablosuz kulaklık tasarımında yıllardır benimsediği çizgileri koruduğu, ancak son modelde bazı belirgin geri dönüşlerin olduğu görülüyor.

Sızdırılan görsellerde, Sony WF-1000XM6 kulaklıkların mat siyah ve krem rengi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulacağı görülüyor. Bu tercihin, önceki model WF-1000XM5’te kullanılan parlak yüzey kaplamasına gelen eleştirilerin ardından alındığı düşünülüyor. Kulaklıkların genel formu ise WF-1000XM4’te trüf mantarı olarak adlandırılan yuvarlak yapıdan ziyade hap şeklinde bir tasarıma işaret ediyor. Bu form, kulakta daha dengeli bir dağılım sunmayı amaçlıyor olabilir.

Kulaklık ucundaki nozulun önceki modellere kıyasla biraz daha büyük olması da dikkat çekiyor. Daha geniş bir hava kanalına işaret eden bu yapı, teorik olarak bas tepkisini ve düşük frekans performansını iyileştirebilir. Şarj kutusu tarafında ise daha keskin hatlara sahip bir tasarım dili göze çarpıyor. Önceki WF-1000XM serisi kılıflar, ceplerde taşınabilirlik açısından zaman zaman eleştirilmişti. Yeni modelin kılıfı daha modern bir görünüm sunsa da günlük kullanımda ne kadar pratik olacağı piyasaya sürülünce anlaşılacaktır.

IPX4 sertifikasıyla birlikte su, toz ve tere karşı dayanıklılık sunacak modelin aktif gürültü engelleme ve şeffaflık modlarını da destekleyeceği doğrulandı. WF-1000XM6’nın ne zaman tanıtılacağı ve hangi pazarlarda satışa çıkacağı henüz bilinmese de ortaya çıkan görseller Sony’nin bu modeliyle rekabeti yeniden kızıştırmak istediğini gözler önüne seriyor.

Kaynak:https://thewalkmanblog.blogspot.com/2026/02/sony-wf-1000xm6-leaked-by-retailer.html

• Yaklaşık 4 yıldır Sony WF-1000XM4 kullanıyorum. Ondan öncede birçok kulak içi kulaklık kullandım. Eğer sony Türkiye'de satışına devam etseydi Sony WF-1000XM5 te alırdım.

Ben çok memnunum. 2 cihaza aynı anda bağlanması büyük artı. İş yerinde hem pc ye hemde telefona aynı anda bağlı.

Türkiye'de satışı olsa da Sony WF-1000XM6 alabilsem. Ama garantisi burada geçmeyen hiç bir ürün almamaya yeminliyim.
  • it's a Sony,Make Believe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Müziği kaliteli çalıyor mu ondan haber ver sen...

Ben çok memnunum. 2 cihaza aynı anda bağlanması büyük artı. İş yerinde hem pc ye hemde telefona aynı anda bağlı.

Türkiye'de satışı olsa da Sony WF-1000XM6 alabilsem. Ama garantisi burada geçmeyen hiç bir ürün almamaya yeminliyim.

• SANALKAPTAN S kullanıcısına yanıt

Aslında Sony kulaklıkları bir şekilde getirip satıyorlar. Mağazalarda çok defa gördüm WH serisinden güncel modelleri. Kıt ama var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • SANALKAPTAN S kullanıcısına yanıt
    xm4 kulak üstü bende kullanıyorum , aynı anda dual bağlantı Hi-res Audio desteklemiyor malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Tam garanti olmadan almanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Kulaklığı 4 sene önce aldığımda XM4 lerde de yoktu 2 cihaz özelliği. Şubat 2023 teki yazılım güncellemesi ile geldi çift cihaz güncellemesi.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.