|
Bildirim

|
it's a Sony,Make Believe
|
|
Walkman zamanı WM-FX195 modeli vardı, TV'den kasete kaydettiğim şarkıları bile stüdyo kalitesinde dinlerdim resmen. İnanılmaz keyifliydi. Şimdi ANC, Kafa izleme vs. uçtu gitti tabi. Yaşlandık ya.
|
|
Yaklaşık 4 yıldır Sony WF-1000XM4 kullanıyorum. Ondan öncede birçok kulak içi kulaklık kullandım. Eğer sony Türkiye'de satışına devam etseydi Sony WF-1000XM5 te alırdım.
Ben çok memnunum. 2 cihaza aynı anda bağlanması büyük artı. İş yerinde hem pc ye hemde telefona aynı anda bağlı. Türkiye'de satışı olsa da Sony WF-1000XM6 alabilsem. Ama garantisi burada geçmeyen hiç bir ürün almamaya yeminliyim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Müziği kaliteli çalıyor mu ondan haber ver sen... |
|
|
Aslında Sony kulaklıkları bir şekilde getirip satıyorlar. Mağazalarda çok defa gördüm WH serisinden güncel modelleri. Kıt ama var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tam garanti olmadan almanın bir anlamı yok diye düşünüyorum. |
|
|