Şimdi Ara

Sony W810i mi? yoksa Samsung D900 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisini de 220ytl gibi bir fiyata alabiliyorum şu anda. ikisi de 4-5 aylık fatura kutu garantili.

İkisinde de symbian yok,

d900 3mp
    w810i 2mp kameralı

w810i walkmen phone diğeri değil, aslında çok da mühim değil sanki ne kadar kullanıcam walkmen özelliğini bilemiyorum.

Hangisi daha alınır sizce? Fotoğraf kalitesi de iyi olsun istiyorum bi yandan d900 öne çıkıyor, ama şarj durumu ile de w810i önde galiba..

bir iki görüş lütfen

• Çok sağolun kararımı verdim nokia 3310 alıyorum

Sony W810i  mi? yoksa Samsung D900 mü?

• Dalga mı geçiyorsun yada aklın sıra komiklik mi yapmaya çalıştın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 24 Mart 2008; 13:28:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _bilge_

Dalga mı geçiyorsun yada aklın sıra komiklik mi yapmaya çalıştın ?

sitem
  • N82
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

N82

Önce soruyu oku. Adamın bütcesi buna yetmez belki. Her foruma gidip aynı şeyi yazıp çıkmakla yardım edilmez. Bende merak ediyorum mesela benim telefona ayıracağım bütcem 350-400 arası. N82 dediğin telefon güzel hoş ama fiyatıda 1000 YTL. 400 YTL nin üstünü sen vereceksen alalım bir N82 oldumu kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 24 Mart 2008; 14:31:50 >
  • Saat te 120 le gıden bır aracta w810i le fotograf(resim) cektıgınız zaman
    resimler net cıkıyor
    aynı sekılde samsung la ultra D900İ ile normalde;resim de cektıgın zaman
    resim hafıf bulanık(elınızı kaydırmıs gibi) oluyor degil 120 le aracta resim cekseniz
    W810i kadar performans alamazsınız
    W810i de müzik kalitesi var foıtograf cekımı de harıka kullanıcıyı yeterınce tatmın edıyor
    D900İ kamera vasat halde inceligi ve kucuk olması telı on plana cıkarıyor
    D900İ nın vıdeo cekımı guzel nasıl guzel mp4 kaydetmesi
    W810i de .3gp olarak kaydedıyor mp4'ü sadece izleyebiliyorsunuz
    secımını yap müzik ve kamera W810i de var yeterınce tatmın edıyor
    imaj arıyosan ince zarıf dıyosan D900İ derım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T610 mu ? yoksa CX65 mi?
    20 yıl önce açıldı
    D500 mü D600 mü?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D900i alırdım ben yerinde olsam hep karizma hem kullanışlı,mğzik önemli depilse d900i...(bu arada w810i kullanmış biriyim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: akyurt

Saat te 120 le gıden bır aracta w810i le fotograf(resim) cektıgınız zaman
    resimler net cıkıyor
    aynı sekılde samsung la ultra D900İ ile normalde;resim de cektıgın zaman
    resim hafıf bulanık(elınızı kaydırmıs gibi) oluyor degil 120 le aracta resim cekseniz
    W810i kadar performans alamazsınız
    W810i de müzik kalitesi var foıtograf cekımı de harıka kullanıcıyı yeterınce tatmın edıyor
    D900İ kamera vasat halde inceligi ve kucuk olması telı on plana cıkarıyor
    D900İ nın vıdeo cekımı guzel nasıl guzel mp4 kaydetmesi
    W810i de .3gp olarak kaydedıyor mp4'ü sadece izleyebiliyorsunuz
    secımını yap müzik ve kamera W810i de var yeterınce tatmın edıyor
    imaj arıyosan ince zarıf dıyosan D900İ derım..

çok teşekkürler. video kayıt mp4 olarak yapması da evet çok iyi bi + imiş. bu iki model dışında ya da w810i kalitesinde mp4 kaydı yapabilen hangisi var.
    k790i mi? o da 115gr maşallah bayağı bir ağır
    . n73 desek fiyat fazla.
    d900 de de şarj durumu filan gerçekten w810 i ye göre kötü ama video çekimi de yani boş bi iş değil önemli gibi.
    ben hem telefon hem foto makinesi gibi bişey yapmak istiyodum video de mp4 olsa demek ki w810i de rakip tanımayacak
    şimdi ucuz bi foto makinesi ile tabi bunlara çok rahat ulaşabilirim, kaliteli video kaliteli fotoğraf, ama onlar da kocaman ,incesi pahalı.
    her istediğimiz olmuyor galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: kartanem01

quote:

N82

Önce soruyu oku. Adamın bütcesi buna yetmez belki. Her foruma gidip aynı şeyi yazıp çıkmakla yardım edilmez. Bende merak ediyorum mesela benim telefona ayıracağım bütcem 350-400 arası. N82 dediğin telefon güzel hoş ama fiyatıda 1000 YTL. 400 YTL nin üstünü sen vereceksen alalım bir N82 oldumu kardeş.

O kişi benim arkadaşım ve ona şaka yaptım. Ben onun kişiliği vs vs bildiğim için böyle bir cevap vermeyi o an için uygun gördüm. Bende biliyorum neyin nerde kaça olduğunu bu saçma karşılığı vermek zorunda değildiniz.Ayrıca nerede gördünüzki her foruma bu şekil yazıp çıktığımı size sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 24 Mart 2008; 14:58:42 >

• quote:

O kişi benim arkadaşım ve ona şaka yaptım. Ben onun kişiliği vs vs bildiğim için böyle bir cevap vermeyi o an için uygun gördüm. Bende biliyorum neyin nerde kaça olduğunu bu saçma karşılığı vermek zorunda değildiniz.Ayrıca nerede gördünüzki her foruma bu şekil yazıp çıktığımı size sadece

yahu adam nerden bilsin arkadaşlığımızı bağırma millete (=

konuyu dağıtmayalım yardım edecek olan varsa da kaçmasın di mi ama

• quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

yahu adam nerden bilsin arkadaşlığımızı bağırma millete (=

konuyu dağıtmayalım yardım edecek olan varsa da kaçmasın di mi ama

W810i siparişi verdim. Bir kaç düne kadar gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.