Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haa bir de,bu özelliklere,bu fiyata Toshiba vardı da biz mi almadık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

E-sata var dostum,yanlış biliyorsun.

Haa bir de,bu özelliklere,bu fiyata Toshiba vardı da biz mi almadık ?

bu yukarıda yazdıgığim bana ait bir mesaj degıl dostum benım yazdıgım kısmı en altda kullanmasını bılmek lazım dedım sadece yanlıs anlasılma olmasın bn bu kadar kaba konusmam....

saygılar tşkler....
  • Arkadaşlar herkese selamlar...ben şuanda topici okuyorum 7. sayfadayım zamanla yetişicem size...Ben iki yıldır babamın ofisndeki bilgisayarı kulanıyorum evde...
    gerçekten çok zoorluyor artık yeni bir bilgisayar almalyım... ekran sanki yanında telefon warmış gibi parazitleniyor...ses yok...oyun yok...muzik sesi oldugu zaman wardı bir iki tane...zaten cd yazmıyor fan sesi mubarek çok fazlaaa...okulda gereklı olan ders progrmalrımı zaten çallıştırmıyor...Sözüm ona şimdi bu bilgisayarı daha önce sony nin sitesinde görmem rağmen canlı görmemiştimidün şans eseri beyaz rengi gördüm ve gerçekten beğendim,fiyatnı felan bilmiyordum.tekrar siteye girdim ve malesef sadece siyah rengi warmış,iyi siyah olsun dedik sorun değil öle takınlı değilim dee ama bu sefer işde 7. sayfaya kadar okudum ve soğumak üzereyim nedense...yinede istiyorum...ben aslında f serisi z1 alacaktım fakat fiyatı 3500-3700 oluşundan ziyade grafik kartı gelecege yönelik olmadıgnın söylenmesiyle vvazgectim...yoksa ne intelin kartının performansını bilirim hd 5650 nede nvidea 330 bilirim bilğim hgerşey burdan okuduklarım...ilerleyen zamanakrda sorularım oalcak yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden tşkler herkese hayırlı olsun iyi gunlerde kullananın....

• Gazan mübarek olsun o zaman.

1500 e Packard Bell veya Acer almak istemeyen ben,Sony tavsiye ederim.Ama 1800 den fazlasını da yüreğim kaldırmadığı için de başka ürünlere bakmadım şahsen,direk Sony'yi kaptım bu fiyata.
  • quote:

Gazan mübarek olsun o zaman.

1500 e Packard Bell veya Acer almak istemeyen ben,Sony tavsiye ederim.Ama 1800 den fazlasını da yüreğim kaldırmadığı için de başka ürünlere bakmadım şahsen,direk Sony'yi kaptım bu fiyata.

Tekrar merhaba...Başaksının özenerek yada sıkıntıdayken para biriktirip aldığı bi cihazi kötülemek bana kalmaz,her şeyden önce saygısılık olur,ayıptır. kaldıkı E serisinden bir bilgisayar kullanmıyorum,fakat şu şarj canımı baya sıktı...şimdidlerde F serisi S1E/B ye bakıyorum zaten tipi hoşuma gidiyordu...bakalım Allah nasip ederse düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz Ön yargısı olan arkadaş varmı bu f serisin bu modeline karşı...ASUS ve diğer markalar pek ilgimi çekmiyor...samsung sony lg apple toshibanında kasası hariç herseyi iyi:D:D:D:

E SERİSİ alan arkadaslara hayırlı olsun derım gule gule gunlerde kullanın..kazsız belasız...

• Ben eb 1m1e kullanıyorum. Alalı baya oldu. Genel anlamda beklentilerimi karşıladığını belirtebilirim. Ekran kartıy dersen 330 m den daha iyi benchmarklara sahip. Ben şahsım adına alırken o meseleyi inceledim aynı cihazın zaten GT 330 m içerenide var sadece hdd 320 gb onunn birazda fiyat farkı var.
    Ancak dediğim gibi genel performansı makinanın ortanın çok üzerinde açıkçası.
  • almıyan arkadaşlara iyi bir alternatif sunmak istedm bi kaç yerde daha yayınladm..keşke daha önce çıksaydı demedim desem yalan olur
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=26833
  • @uniogun

O modeli de ben Sony almadan önce çok düşündüm,fakat forumdaki araştırmalarımda hemen herkes aşırı ısınma ve ses cızırdama probleminden bahsediyordu.Mağazadaki incelememde ise aletin plastik kalitesi beni hiç tatmin etmedi.Bu sebeple Sony ye yönlenmiş olduk.

Bu modeli de isteyen alabilir,fiyat avantajı var tabi bunun da.
  • selamlar
    ben de bu notebooktan aldım ama oyunları tam ekran oynayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

İlk aklıma gelenler ;

-Oyun içi ayarlarından "full screen" yaptınız mı?
    -Ekran kartı sürücünüz güncel mi? ATI 10.5 çıktı.
    -Catalyst ayarlarına bakar mısınız?
  • oyun full screen
    oyunu kare olarak oynatmak için yanlardan kesiyor yan taraflar siyah oyun ortada dikey olarak problem yok
    notebooku dün aldım daha ekran kartı güncellemesi yapmadım. gerçi nerden indirecem neyi silecem tam da bilmiyorum ilk defa ati chipset kullanıyorum.
    catalyst ayarlarına gelince

kip 1366x768 @60hz
    yüksek 32bit

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.37&lang=us&rev=10.5&ostype=Windows 7 - 64-Bit Edition

bunlardan hangisini indireyim bi de bilgisayardan sileceğim driverın ismi ne ? =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punqy -- 30 Mayıs 2010; 18:27:35 >

• yukarda bi link vermiştin bilgisayarı bugun birz araştırdım kullanan bikaç kişiylede konştm herhangi bir sorunu olmadıgını ısınma fln sorunu hiç olmadıgını sölediler..fiyatı uygun olanlar bnce genede araştırmalı..forumdanda baktım ama hiç sorun duymadım ses cızırdama sorunu sonydede vardı ilk serilerinde hatta ilk sayfalara gidilirse aslnda çok geriyede gitmeye gerk yok sonyle ilgilide birsürü şikayet vardı..artık piyasada ürünler iyileştirildi bn sorun olcagını düşünmüyorm..
  • @pungy

O linkteki "Catalyst Software Suite" olanı indir.Kurarken kendisi update yapıyor,dolayısıyla uninstall yapmana gerek yok.

Onu yapmadan da oyun içinden video options ve display options menüsünden "Display type" gibi bir yer olur,büyük ihtimal seninki 4:3 olabilir,o ayarı 16:9 veya "auto" ayarına getirmen gerekir.Yanlardan siyah bırakmasının açıklaması bu.

@uniogun

Forumdaki ürünün linki ;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37733721

Senin verdiğin linkteki ürünle bunun arasında sadece Ram varkı var.O konu baştan sona okunursa ses ve ısınma sorunlarını bolca görülebilir.Sonuçta o ürünü de alıp kulllanan, ses sorununu kafaya takmayan bir sürü kişi var.Ama dediğin gibi tercih meselesi,isteyen istediği ürünü alır.Burası Sony kullananların sayfası.

• yardım için çok teşekkürler işime yaradı =)

driver uyumsuz diyo ama ikinci yöntem oyunlarda işe yaradı sadece counterda böyle bi seçenek yok bu seçeneğin olmadığı oyunlarda ne yapmalıyım. bi de şu ekran kartına uygun driverı nasıl bulabilirim hd5650 ekran kartı yukarıda verdiğim link uyumsuz dedi =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punqy -- 30 Mayıs 2010; 23:19:06 >
  • İNANILMAZ FİYAT? bugün bimekste eb1s1e/bj İ-5 li modeli maximum kartla 1712 tl idi.6 ay taksitle bizzat gördüm duyurulur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecrübeli -- 30 Mayıs 2010; 23:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: punqy

oyun full screen
    oyunu kare olarak oynatmak için yanlardan kesiyor yan taraflar siyah oyun ortada dikey olarak problem yok
    notebooku dün aldım daha ekran kartı güncellemesi yapmadım. gerçi nerden indirecem neyi silecem tam da bilmiyorum ilk defa ati chipset kullanıyorum.
    catalyst ayarlarına gelince

kip 1366x768 @60hz
    yüksek 32bit

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.37&lang=us&rev=10.5&ostype=Windows 7 - 64-Bit Edition

bunlardan hangisini indireyim bi de bilgisayardan sileceğim driverın ismi ne ? =/

Driver updatelerini özellikle SONYnin kendi sitesinden yada bilgisayaraınızda gelen bir program varsa ondan yapabilirsiniz. ATI den AMD den başka yerlerden yapacağınız yüklemeler SONY tarafından desteklenmiyor olabiliyor. Zaten verdiğin linktede böyle bir not düşülmüş bakarsan. Updateler için ayrıca bilgisayarda yüklü gelen bir pdrogram mevcut Sony Update diye bu program driver güncellemesi yapıyor.
    Oyunlarda ise bazı eski oyunlarda eddiğin olay bende de var ancak yeni oyunlarda öyle bir durum yok.
    Durumu şöyle düzeltebilirsin tahminim oyunların görüntü ayarlarından çözünürlüğü 1366*768 e getirirsen tam ekran olacaktır.

• quote:

Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

İlk aklıma gelenler ;

Bu basliktaki model icin 10.5 surumunu nerden indirebiliriz? Sony Europe 'da yok, eski surum var; indirebilecegim link'i verebilmeniz mumkun mu rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

quote:

Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

İlk aklıma gelenler ;

Bu basliktaki model icin 10.5 surumunu nerden indirebiliriz? Sony Europe 'da yok, eski surum var; indirebilecegim link'i verebilmeniz mumkun mu rica etsem?

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

• Sony driverları kendisi yayınlıyor.

Atinin sitesinden indirseniz bile yükleme yapamazsınız.

Overclock yapamayışımızın sebebide bu.Ne riva tuner ne atitools işe yaramıyor.
  • ya siteye bakıyorum eb1s1e yok
    link bu:
    http://esupport.sony.com/US/perl/model-find.pl?mdl=pcg-71211m

vaio update'i nasıl kullanıcam onu da anlamadım sadece vaionun kendi programlarının güncelleştirmesi var bi graphic driver var successfull updates sekmesinde o da 8. bilmem ne. 10.5 çıktı diyosunuz :S
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.