Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
13
Favori
723.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım aynı sorun bendede var sony dcr-dvd202e handycam video kameram var fakat dvd-rw diske kaydettiğim görüntüleri bilgisayar görmüyor. Kameraya takınca herşey oratada fakat diski bilgisayara taktığımda içi boş olarak gözüküyor bunu nasıl çözdün bilen varmı ?
    quote:

Orijinalden alıntı: KızılveKara

sony handycam dvd ile yazdığımız dvd ler bilgisayarda açılmıyor.
    bunun sebebi ne olabilir ve düzeltilebilir mi?
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k22646 -- 4 Ağustos 2009; 18:13:54 >
  • Sony DCR DVD202e C:13:02 Disc Error. Remove Disc hatası çözümü ?

Araşdaşlar üst üste mesaj yazıyorum kusuruma bakmayın ama yardımınıza ihtiyacım var :(
    Sorun 1 di 2 oldu ne ouyo bende anlayamadım. Dün yazdığım dvd 'yi bilgisayarım okumuyordu bu gün onuda yapamıyorum kamera o hatayı veriyo ve olduğunu bende anlamadım başka dvd takıyorum sonuç aynı arkadaşlar lütfen bana yardım edin iki gündür deli olacam valla :(

Bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım Ama bu hata kodları hiçbir türk sitesinde yok yabancı sitelerde olduğu için fazla bişey anlayamadım :(

Edit:
    Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Kamera bu hatayı dvd de arıza olduğu için veriyormuş. Dvd yi bilgisayara taktım nero express ile içine birkaç resim attım yazdım ve diski kameraya taktım ve sorun düzeldi diski kamerada formatladım şu an .ekim yapabiliyorum.

Sony C:13:02 hatası alanlar denesin kesinlikle çözüm bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k22646 -- 5 Ağustos 2009; 11:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boylum

Sony HDR cx105 aldım. Vatandan 1.358 Tl./5 taksit.
    Kameranın kartlı sistem olması ve HD olması tercih sebebi idi.
    Kontrolleri çok basit.Fazla detay yok.Lcd ekranı açınca kamera da açılıyor,kapatınca kapanıyor.
    Bas-çek foto makinaları gibi.Aynı zamanda bende kasetli HC3 HDV kamera da var.
    Ona göre çok daha pratik,hafif,küçük.Çekim kalitesi de gayet güzel.
    Normal aile ve gezi çekimlerinde çok fazla ayara ihtiyaç duyulmuyor zaten.
    Belgesel-sinema filmi de çekmeyeceğimize göre fazlası ile yeterli bir cihaz.

hocam gece çekimi nasıl cihazın, konser kayıtları için almayı düşünüyorum ben de......
  • sony hvr hd 1000E mik ses ayarı otamatikmi yoksa manuelmi olmalı ?
    festival çekmi yaptım 15 dakika mik ayarı otamatik olarak çektim allahtan kontrol etmek için editledim (play modu) patlak hopörler gibi gacur gucur.
    manuelde leveli 3 kademeye ayarladım yinede sorun yaşıyorum sorunum konuşmalarda sorun yok ama konser saatinde kolonlara yaklaştığımda sesde bozukluk oluyor, bu kameranın mik ayaı nedir kullanan arkadaşlar mikrofon ayarı kaç levelde:
  • arkadaşlar bir sorum olacak sony dcr- dvd410e kameram var kendi 8gb lik hafızasına kayıt yaptım hafızasındaki kaydı bilgisayara aktarabilirmiyim hafızasını boşaltıp tekrar kayıt yapmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
  • suhutter
  • Arkadaşlar,

İlk çıktığı zaman aldığım HDR HC7E video kameram var. Çok yoğun kullanmadım bugüne kadar toplam 7 veya 8 kaset çekebildim. Faturalı garantili bir ürün. Tüm aksesuarları kablolar+kumanda+kitapçıkları hatta kutusu bile duruyor. Sıfır gibi çok temiz kullandım. 1 adet de belki yeterli olmaz diye kamerayı alırken NP-FH70 pil almıştım. Profesyonel bir makina.

Makinemi satmak istiyorum. İlgilenen olursa onur@granitas.com adresine mail atabilirler.
  • Arkadaşlar,

DCR SR30E hard diskli kameram var, görüntüleri pc'ye aktardıktan sonra pc'de oynatırken görüntünün üzerinde tarih-saat bilgileri çıkmıyor. Sony'nin verdiği software'i kullanıyorum ve indirdiğim video dosyaları .mpg uzantılı.

Bu problemi nasıl çözerim bana yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar, bundan 1 ay önce aldığım Sony DCR-SR57 kamera ile tv'den çekim yapmak istedim fakat bir türlü başaramadım. Bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum. Şimdiden tşk. herkese.
  • Selam Sony DCR39E kameram var Memory Stick Pro Duo alırsam video kaydı yapabilirmiyim?Yoksa sadece fotoğraf kaydımı yapılıyor memroy sticke bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim hayırlı Ramazanlar.

http://www.sony.com.tr/product/sdh-minidv/dcr-hc39e
  • Arkadaşlar dcr trv255e sony video cameram var ama vista uyumsuz :( tanıtamıyorum bilgisayara bi önerisi olan var mı?
  • Ana menüden Ayarlar-grnt.ayrl.gös-veri kodu-istenilen ayar'a gir, "tarih saat"ı seç.

quote:

Orijinalden alıntı: 35serdar

Arkadaşlar,

DCR SR30E hard diskli kameram var, görüntüleri pc'ye aktardıktan sonra pc'de oynatırken görüntünün üzerinde tarih-saat bilgileri çıkmıyor. Sony'nin verdiği software'i kullanıyorum ve indirdiğim video dosyaları .mpg uzantılı.

Teşekkürler

• onu yaptım ama yine de görüntüyü pc'ye indirip oynattığımda tarih saat verileri ekranda görünmüyor
    quote:

Orijinalden alıntı: srhrsn

Ana menüden Ayarlar-grnt.ayrl.gös-veri kodu-istenilen ayar'a gir, "tarih saat"ı seç.

quote:

Orijinalden alıntı: 35serdar

Arkadaşlar,

Teşekkürler

• arkadaşlar bilgisayarımda i-link girişi yok mecburen usb den kameramı bağlıyorum daha önce xp olan sistemi windows 7 olarak değiştirdim ancak sonty DCR-HC53 kameramı bir türlü video aktarımı yapamadım kamerayı USB den bağlıyorum aygıt yöneticisinde görüyorum ama movie maker da göremiyorum ayrıca ulead video kurdum onda da videoyu izlememe rağmen bir türlü capture yaptıramıyorum (cannot capture) hatası veriyor.. acil çözüm arıyorum.
  • kamerayı bir şekilde tanıttım ulead vieonun X2 sürümünü ve nero vision kurdum her ikisinde de capture yapabiliyorum ancak görüntü donuyor kesikleşiyor. sebebi ne olabilir 1Gb ram var acaba RAM yetersizmi kalıyor dersiniz yoksa başka nedenimi olabilir
  • Arkadaşlar ben Sony DSC-W210 STEADYSHOT bi fotoraf makinesi aldım.çokda memnunum yani çektiği videolarda resimlerde çok kaliteli ama 2 adet kötü özelliği var beni yaktı yıktı.Video çekerken zoom diye birşey yok ve üstüne üstük video çekerken flash'da açamıyorsun.evet maalesef bu 2 nimet özellikten yoksunum.e bende böyle cacık özelliği olduğunu bilmiyordum.aldım bir kere gitti.şimdi diyeceğim bunun bi hilesi patc'hi yaması şuyu buyu bilmediğim bi ayarı varmıdır bu 2sini yapabileceğim.şimdiden çok teşekkürler.cümleten iyi bayramlar.
  • sony hdr-xr200 modeli kamera nın türkçe menüye dönüşümü olabilirmi acaba arkadaşlar yardımınızı bekliyorum TŞK...
  • tşk.ler
  • değerli arkadaşlar sizi yerde ararken gökte buldum. :) yardımcı olursanız çok sevinirim. ben bir kamera almayı düşünüyorum. para problemim yok. 2 bin tl ye kadar çıkabilirim ama gereksiz yere de para harcamak istemiyorum. kullanmayacağım özelliklere para harcamak istemiyorum. şöyle aöyleyeyim benim elimde bir kamera var zaten. jvc gr-dx55e model bir kamera. ben almamıştım. bir yerden geldi. ama memmun değilim görüntü kalitesinden. bana bir kamera önerirseniz çok sevinirim. bir çocuğum oldu onu çekicem. yani kapalı alan çekimi iyi olmalı. zoom çok önemli değil benim için. mini dv veya dvd veya hardiskli hangisi iyi olur onuda bilmiyorum.önerileriniz benim için değerli. şimdiden teşekkürler
  • sony hdr-xr200 kamera hakkında bilgisi olan arkadaş yokmu acaba lütfen yardım arkadaşlar bu çektigim görüntüleri nasıl cd ye aktaracagım lütfen yardım makinanın menüsü ingilizce lütfen yardım kolay gelsin..........
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.