Şimdi Ara

Sony Vegas Pro 11 Hata [Windows 7] [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir video hazırlamaktaydım ancak tekrar izlemekteyken böyle bir hata verdi ve her açılışta direk bu hata çıkıyor karşıma. Sorunu çözebilmek adına yardımlarınızı rica ediyorum.

- Eklediğim bir videonun veya eklediğim müziğin yerini değiştirmedim.

Çıkan Hata

Hata Ayrıntıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPower34 -- 15 Haziran 2013; 6:32:28 >

• en basitinden fraps yerine başka bir program la ekran kaydını alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

en basitinden fraps yerine başka bir program la ekran kaydını alın

Sorun neden Fraps olabilir ki?

Ayrıca bu video görüntülerini başka bir programla tekrar alma imkanım yok maalesef. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPower34 -- 14 Haziran 2013; 14:34:52 >
  • malesef fraps ta sorun gözüküyor fraps en son sürüm mü belki güncelleyince düzelir ayrıca vegas 12 de çıkmıştır ona güncellemekte sorunu çözebilir. daha aklıma bişey gelmiyor ha bir çözüm daha var örneğin çektiğiniz filmleri başka formata çevirirsiniz onu vegasla düzenlersiniz ama bu kalitede kayba yol açabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

malesef fraps ta sorun gözüküyor fraps en son sürüm mü belki güncelleyince düzelir ayrıca vegas 12 de çıkmıştır ona güncellemekte sorunu çözebilir. daha aklıma bişey gelmiyor ha bir çözüm daha var örneğin çektiğiniz filmleri başka formata çevirirsiniz onu vegasla düzenlersiniz ama bu kalitede kayba yol açabilir

Fraps'ın güncel sürümü yüklü değil, güncelleyebilirim. Ancak Sony Vegas Pro 12 sadece 64 Bit işletim sistemlerinde kullanılabildiği için güncelleyemem. Denemekte fayda var, yardımlarınız için teşekkürler...
  • FRAPS'I GÜNCELLEYİNCE SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Sayın, Gökşen PASLI

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.