Şimdi Ara

Sony Vegas Pro 11 - Bilgisayar Kapanması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum.

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var; bundan 3 ay önce bilgisayarıma Sony Vegas Pro 11'i yükledim ve her şey çok güzel çalışıyordu. 2 ay önce format attırdım bilgisayara, Sony Vegas Pro 11'i başarılı bir şekilde hiçbir hata yapmadan tekrar yükledim. (Deneme Sürümü) Biraz kullandıktan sonra dosyalarımı kaydettim ve kapat dedim fakat bilgisayar aniden kapandı (Çalışıyor vaziyette fakat reset falan atmıyor siyah bir ekran geliyor) formatın yanlış atıldığını düşündüm neyse 1 ay kadar kullandım mecbur olarak. 2 gün önce tekrar bir format attırdım tekrar yükledim ve gene aynı hatayı aldım. Arkadaşlarıma soruyorum aynı hatayı almadıklarını söylüyorlar ve bazen kapanmıyor bekletiyor 5-10 saniye kadar eğer beklemeden yenilersem sayfayı, renkli bir şeyler çıkıyor ekrana ve gitmiyor reset atmadan. Daha önceden almadığım hatayı 2 kere format atmama rağmen neden alıyorum çok merak ediyorum ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate -Sp1-

İşkemci: AMD Athlon(tm)II X2 250 Processor 3,00 GHz

Sistem Türü: 32 bit İşletim Sistemi

Ram: 4,00 GB

Ekran kartı 1,00 GB

Eksik bilgiler vermemişimdir umarım, bu bilgisayar özelliklerinden pek anlamıyorum.

• Galiba bilen yok ya da bayram nedeniyle uğrşamak istemiyor. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Gencer -- 21 Ağustos 2012; 3:36:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.