Şimdi Ara

Sony vegas ile bir insanı çift yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı filmlerde olurya bir insan birden kendiyle konuşmaya başlar yadaa aynı kişiden sağında iyilik solunda kötülük melekleri olur o tarzda bi çalışmayı sony vegas ile yapma imkanımız varmı ? Ben denedim ancak üst üste gelen görüntü biraz garipleşiyor . Bunu yapmak için hangi programlar gerekli bi yardımcı olursanız .

• quote:

Orijinalden alıntı: karga22

Arkadaşlar bazı filmlerde olurya bir insan birden kendiyle konuşmaya başlar yadaa aynı kişiden sağında iyilik solunda kötülük melekleri olur o tarzda bi çalışmayı sony vegas ile yapma imkanımız varmı ? Ben denedim ancak üst üste gelen görüntü biraz garipleşiyor . Bunu yapmak için hangi programlar gerekli bi yardımcı olursanız .

Profesyonel bir ekipmanınızın olmadığını varsayarsak kamera sabit olmalı. sağ ve sol tarafta 2 görüntü alındıktan sonra Pan/crop kısmında mask ile üstteki track in insansız kısmını keserseniz renkleri de fark edilmeyecek şekilde düzeltirseniz bu efekt sağlanır. Mümkünse kestiğiniz kısım videoda fark edilmeyecek bir yerde olursa daha iyi olur. Daha detaylı anlatımlar youtube da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk77

quote:

Arkadaşlar bazı filmlerde olurya bir insan birden kendiyle konuşmaya başlar yadaa aynı kişiden sağında iyilik solunda kötülük melekleri olur o tarzda bi çalışmayı sony vegas ile yapma imkanımız varmı ? Ben denedim ancak üst üste gelen görüntü biraz garipleşiyor . Bunu yapmak için hangi programlar gerekli bi yardımcı olursanız .

Profesyonel bir ekipmanınızın olmadığını varsayarsak kamera sabit olmalı. sağ ve sol tarafta 2 görüntü alındıktan sonra Pan/crop kısmında mask ile üstteki track in insansız kısmını keserseniz renkleri de fark edilmeyecek şekilde düzeltirseniz bu efekt sağlanır. Mümkünse kestiğiniz kısım videoda fark edilmeyecek bir yerde olursa daha iyi olur. Daha detaylı anlatımlar youtube da var.

Youtubeye ne yazmam gerkiyor acaba buna ulaşabilmek için :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uk77

quote:

Youtubeye ne yazmam gerkiyor acaba buna ulaşabilmek için :S

"sony vegas clonning" yada "sony vegas clone yourself" yazabilirsin.

• Adam güzel anlatmış (premiere de yapmış)

http://www.youtube.com/watch?v=lHgHJFUkdHE
  • GreenBox teknolojisi ile yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.