Şimdi Ara

Sony ve Immersion Anlaştı : Titreşim geri geldi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su yazdigin eger dogruysa sen zaten tokatin alasini yemissin bence senin iyi bir tedaviye ihtiyacin var bir video oyunu nasil insanin ailesinden daha onemli olabilir kendini fazla kaptirmissin
    quote:

Orjinalden alıntı: megazort

Benim için video oyunlari ailemden, dinimden, herşeyimden daha önemlidir. Sanırım bu benim ne kadar işin içinde olduğumun sana tokat değil, uçan tekme gibi bir cevabı olmuştur ve buna ne derler biliyor musun bizim buralarda...

KAPAK !!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Sony adamların parasını ödemeyi en sonunda kabul etti demekki :)
    Peki bu titreşim nasıl bir titreşim ? Çakma titreşimmi olacak, hani sizlerin deyimiyle "360 daki çakma 1080p" gibimi olacak yani ?

Yoksa millete fazladan bir kol daha iteleyeyim mantığıylamı böyle birşey yaptılar diyede düşünmemek elde degil.Elinde zikzakçiz kolu olanlar birde rumble lı kol alsınlar yani..Geç oldu geç.Kasımdan önce bunu duyurmaları lazımdı.
    Sony style deniyor buna.Sizde seviniyorsunuz çok iyi bir iş yapmış gibi

ÖNCE SONY VARDI
    ÖNCE PLAYSTATION VARDI
    SIRF PS2 110 MİLYON SATTI...

PSX VE PS3' E HİÇ GİRMEYELİM İSTERSEN. NASIL OLSA ENİNDE SONUNDA SEN DE DOĞRU YOLU BULACAKSIN. SONY KALKIP PARAYI BASTIRDIĞINDA, HALO VE GOW' U PS3 E ÇIKARDIĞINDA BU FORUMDA YAZACAK HALİN KALMAYACAK.
    3 KIRMIZI IŞIĞINLA MUTLULUKLAR.

BİZ DÜNYANIN EN GÜÇLÜ OYUN KONSOLUNA, TİTREŞİME, MİLYONLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ KLASİK OYUNLARIN YENİLERİNE VE DAHA NİCELERİNE, SIXAXIS' LE, CELL ŞLEMCİMİZLE YOLUMUZA DEVAM EDERKEN...

SİZ DİKEN ÜSTÜNDE OYUN OYNAMAYA, '' ŞU OYUNU DA OYNAYAYIM, ONDAN SONRA 3 KIRMIZI YANSIN NE YAPALIM. '' KOMEDİSİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDERKEN...

BİZ UÇUYOR OLACAĞIZ.

UNUTMA!!!

XBOX360 BUNDAN 1 YIL SONRA BİLGİSAYARLAR TARAFINDAN GEÇİLDİĞİNDE, BUNDAN 5 YIL SONRA BİGİSAYARLAR İÇİN EMÜLATÖRLERİ ÇIKTIĞINDA, EN ÖNEMLİSİ DE BİZSİZİN TÜM OYUNLARINIZI DALGA GEÇERCESİNE OYNATABİLECEK BİR KONSOLA SAHİPKEN...

SİZ BU SEFER BİZİM GEÇMİŞTE OYNAYAMADIĞIMIZ DOOM GİBİ, FEAR GİBİ OYUNLARI OYNAYAMAYADIĞINIZDA, SİNİRDEN ÇATLAYIP PATLAKEN...
    BİZ ZEVKTEN AĞLARKEN...

SONY' NİN DEĞERİNİ İŞTE O ZAMAN ANLAYACAKSINIZ. AMA İŞ İŞTEN ÇOKTAAAN GEÇMİŞ OLACAK. ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ OLDUĞUNDA BAKALIM NE YAZACAKSINIZ BURAYA...

PS3:

DAHA AKILLI,
    DAHA SAĞLAM,
    DAHA TEKNOLOJİK,
    DAHA KULLANIŞLI,
    DAHA OĞLU DAHA VE,
    ASLA BOZULMAYACAK bir ürün...

XBOX360:

ESKİ TEKNOLOJİLİ, ( PİYASAYA ÇIKALI NEREDEYSE 1,5 YIL OLACAK )
    HATALI, ( SAYMIYORUM, HEPİNİZ İŞKENCELERİ BİLİYORSUNUZ )
    GÜÇSÜZ, KULLANIŞSIZ KALIYOR PS3' ÜN YANINDA...
    BOZULUP DURUYOR...

BİR DOSTUMUNDA DEDİĞİ GİBİ...

HER XBOX360 BİR GÜN 3 KIRMIZI IŞIK VERECEK...

her yuazdığın harfin altına imza atarım.geleceğin konsoluyla bebe konsollarını karıştıran zihniyeti hayretler içinde izliyorum.bu arada hoşgeldin titreşim diyorum sony bence ikisi açık şekilde kullanır oyunlarda sony bu yapamayacağı şey yoktur adı yeter şanı yeter.birde donanım her yiğidin harcı değildir
    ne kadar paran olursa olsun işi bilmezsen başkalarına yaptırırsan sonuçta ÇAKMA BİR KONSOL çıkar ortaya bakınız xbox 360

• mega dostum 90 dolarlık fandan hbahsetmişsinde öyle bir fan yokbulsalar balıklama atlayacaklar ama 360 ı bir yönden beğeniyorum şahsen benim evimde olsa alet ben evde doğalgaz kullanmam zatenı yeteri kadar ısıtır evi bu arada mega aramıza hoşgeldin dostum.
    YAŞASIN PS3 KARDEŞLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 2 Mart 2007; 12:19:38 >
  • Geçen gün Next Gen fos çıktı diyen adam şimdi neler diyor.Herhalde rüyasında ak sakallı bir dedenin "Ps3'ün kölesi ol" dediğini duydu.X360'ın bazı kimselerinin yorumlarına hiç ihtiyacı yok;o herifler ne olduğu belli,konsolun ne olduğu belli.

Fakat asıl saçma olan şey böyle bir konuda ego'nuzu tatmin etmeniz.Ne kadar da düşmüşsünüz.
  • quote:

Bana konsol hakkında bilgin yok demeden önce benim kim olduğumu araştır. Ps3' ü çıktığı günden bir hafta önce Japonyaya gidip almış birine, Ps2'yi de aynı şekilde oradan almış birine sen konsoldan anlamazsın demeden önce, bilgilen demeden önce git araştır.

Erken almış olman çok şey biliyorsun manasına gelmezki..Çıktığı gün alınan şeye ben sabırsızlık derım sadece,o aleti cok iyi tanıyorsun,bütün detaylarını biliyorsun demem

Korayg her ne kadar süreklı x360ı savunup insanlara itici gelsede konsol hakkındakı bilgilerı azımsanamaz..Şu an 3 4 arkadaş var konsol hakkında teknık detaylardan , oyunlarına her ayrıntı hakkında söyleyecek sözü olabilen..Korayg de bunlardan birisi..

quote:

Benim için video oyunlari ailemden, dinimden, herşeyimden daha önemlidir.

Buna oldukca şaşırdım..Bu kadar gözünüzü karartmayın oyun konusunda bence

• Sony yöneticileri "Nextgen'de titreşime ihtiyacımız yok, geçmişte kaldı" vb açıklamalar yapıyorlardı, ne oldu şimdi?
    Yoksa titreşimi ekleme konusunda Hideo Kojima (ki açıkça itiraf ediyordu titreşim özelliği olmamasının bir kayıp olduğunu) mı ikna etti Sony yönetimini?
  • sizin işiniz gücünüz yok mu arkadaşlar?

Biri türkiyeyi ciddiye almayan , konsolunu burda çıkarmıyan bir kuruluş. Diğeri de sütten çıkmış ak kaşık değil. 2 senedir bekletiyor bizi.

sizin zamanınıza acıyorum arkadaşlar yazıktır günahtır. ikiside ayrı konsollardır.

sokakta 2 adam görseniz, birbirlerinin saçını başını yolarken, yok bmw iyiydi, yok mercedes iyiydi diye. Ne düşünürdünüz?
  • lordvader

HD görüntü için HDMI gerekli degildir.HDMI yı, Componentten üstün görenlerde yine kulaktan dolma takılan, Fony nin gazına gelen ezbere konuşanlardır.X360 component kabloyla gelir, takarsın HDTV ne HD oynarsın.
    Ayrıca MS para verip alıyor diyorsun.Fony bedavayamı yapıyor ? Kim daha çok verirse alır, bu iş böyle.Fony başedemeyecekse aşık atmayacak bu kadar basit.
    Eveet soruma cevap alamadım, zikzakçiz in yanına, ekstra 50$ bayılıp titreşimli bir kol daha alacakmısın ? HDMI kablon hazırmı ?

megazort, üzgünüm, bilgi olarak sıfırsın.Sen kapak bilmem ne diye kendi kendine eglenedur.Yazdıklarına cevap vermeye bile görmüyorum.
    90$ lık fan nedir ? Mecburi aparatmıymış bu ? Sen bluray filmlerini nereden alıyorsun ? US denmi ? pardon PAL ler çalışmıyor dimi senin cihazda :)
    Ben direk Live dan indirip izliyorum, dertsiz tasasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Mart 2007; 13:20:14 >

• Megazort hakaten sacma yorumlar yapıyorsun ayrıca bu elemanın yazdıklarına hak verenlere ise hakaten sasırıyorum.

MegaZort daha gecen gün bütün konsolları yerden yere vuran sen degilmiydin.

Ps3 yada X box 360 beni baglamaz oyunlar beni baglar ama bu adam hakaten sacma yorumlarda bulunuyor ve buna yazdıklarına destek veren aklı basında oyuncular var ya helal olsun.Sırf fanlık olsun diyede boyle sacma bir yazı desteklenmezki.

Mc ve Sony masum firmalar degil sanki Mc para icin Sony ise hayır islemek icin yapıyor bu isi iki firmada cakal oglu cakal iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 2 Mart 2007; 13:23:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

megazort yazılarınla hiçbirşey bilmedigin anlaşılıyor.Sen kendi kendine eglenedur kapak bilmem ne diye.
    90$ lık fan ne fanı ? sanki mecburi bir aparatmış gibi yazman komedi.HDMI, yada component kablo koymayarak kar ediyor diye Sony yi savunmanda senin ne kadar bilinçsiz bir tüketici olduğunu gösteriyor.Tabii sony nin sahibi degilsen..
    Bu isyankar yakarışlarını, onca zaman bekleyipte, aldıgın PS3 ün 360 karşısında gariban kalmasına baglıyorum.Hİçbir özelliği ile geçemiyor.
    Bu arada ben istersem 150$ verip izlerim HD-DVD leri, hatta hiç para vermem, direk Live dan indirir izlerim.Ama sen izlesende izlemesende bayılacaksın o parayı.Sonra region-free olmayan bluray filmlerini sipariş verip beklersin artık US, den JP den gelmesini.Komik iddialarla gelme.Yazdıklarının biraz olsun sağlam bir gerekçesi olsun.

Metal Gear Solid 4,
    Devil May Cry 4,
    Final Fantasy 13,
    Silent Hill 5,
    Resident Evil 5,
    Killzone 2,
    GTA 4,
    Pro Evo,
    Ve belki de Crysis...

Bunlar Sony Ps3' e özel oyunlar. Dünya' nın en kaliteli şirketleri' nin en kaliteli yapımları...

Ps3 geleceğe yönelik bir konsol. İleride bizim oynadığımız birçok oyunu oynayamayacaksınız. Makinanızın gücü yetmeyecek. Üzüleceksiniz...

Ps3 şimdilik geri kalmış olabilir. Kabul ediyorum. Ama yukarıda ki bombaları birbir piyasaya sürdüklerinde sanıyorum şu an xbox' ın devamlı bir oyunu örnek gösterip hani sizin var mı GOW' unuz!? Tarzı soruları zamanı geldiğinde siz de yukarıda kiler var mı? Diye soracağız. Yani Ps3 exclusive leri daha iyi, daha kaliteli oyunlar olacak.

Dolayısıyla daha popüler, daha çok satan, daha oğlu daha olma potansiyeli xbo gibi birkaç kişide olan bir konsoldan çok daha fazla yüksek.

Bak ne diyorum. Ps3 sahibi olarak beklediğimi bulamadım diyorum. Ama bulacağım diyebiliyorum en azından. Peki ya sen aynı şeyi kendi konsolun için diyebilir misin? İçinde Crysis, Killzone, MGS tarzı oyunları oynatabilecek bir makinaya sahibim zaten diyebiliyor musun?

• megazort dostum sen iyice uçmaya başladın.
    o saydığın oyunları x360 da oynatacak kapasiteye sahip.
    Fan lığında bir sınırı olmalı di mi ama?
  • quote:

Metal Gear Solid 4,
    Devil May Cry 4,
    Final Fantasy 13,
    Silent Hill 5,
    Resident Evil 5,
    Killzone 2,
    GTA 4,
    Pro Evo,
    Ve belki de Crysis...

Bunlar Sony Ps3' e özel oyunlar. Dünya' nın en kaliteli şirketleri' nin en kaliteli yapımları...

Ps3 geleceğe yönelik bir konsol. İleride bizim oynadığımız birçok oyunu oynayamayacaksınız. Makinanızın gücü yetmeyecek. Üzüleceksiniz...

Ps3 şimdilik geri kalmış olabilir. Kabul ediyorum. Ama yukarıda ki bombaları birbir piyasaya sürdüklerinde sanıyorum şu an xbox' ın devamlı bir oyunu örnek gösterip hani sizin var mı GOW' unuz!? Tarzı soruları zamanı geldiğinde siz de yukarıda kiler var mı? Diye soracağız. Yani Ps3 exclusive leri daha iyi, daha kaliteli oyunlar olacak.

Dolayısıyla daha popüler, daha çok satan, daha oğlu daha olma potansiyeli xbo gibi birkaç kişide olan bir konsoldan çok daha fazla yüksek.

Bak ne diyorum. Ps3 sahibi olarak beklediğimi bulamadım diyorum. Ama bulacağım diyebiliyorum en azından. Peki ya sen aynı şeyi kendi konsolun için diyebilir misin? İçinde Crysis, Killzone, MGS tarzı oyunları oynatabilecek bir makinaya sahibim zaten diyebiliyor musun?

Abicim senin yaş kaç ? Ciddi soruyorum...Pro Evo ve GTA 4 nasıl PS3 özel oldu
    ben 7 aydır PES6 oynuyorum 360 da.Sen oynayabiliyormusun ? Ve evet Crysis ide Killzone unda alasını 360 oynatır diyorum.
    Sebebi basit, 5 harfli X E N O S...
    Ve ekliyorum, PS3 grafik kalitesi olarak hiçbir zaman 360 ı geçemeyecek...Anladığım kadarıyla PS2 sahibiyken, manasız takıntın nedeniyle Xbox almamışsın.Xbox da oynanan oyunları PS2 inde oynayamadıgın için bir hırs yapmışsın.O yüzden habire "ileride PS3 de oynayacasız, Xbox360 çalıştırmayacak, Doom FEAR gibi oyunları" diyorsun..Ama heyecan yapma, oyle birşey olmaz.Biz HALO ları, Mass Effectleri oynarken sana selam söyleriz.
    Daha Splinter Cell, Rainbow Six,FEAR oynayacaksın dimi PS3 te ? Biz bitirdik rafa koyduk..Çıktımı GRAW 2 demon ? Hani Armored Core 4 PS3 demosu nerede ? Ben bu akşam oynuyorum.Varmı hala ekleyecegin birşey

• quote:

GTA 4,
    Pro Evo,
    Ve belki de Crysis...

vallahi yaw nereden çıkardın bunların exc. olduğunu hele crysis ama ps3 ve xbox360 bütün nesil boyunca birbirlerini takip edecekler. RSX, Xenos un yapamadığını yapacak, Xenos, RSX in yapamadığını yapacak. Peki bu nesili kimin kazandığı sorusu ise cevap belli... Nintendo Wii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Sony yöneticileri "Nextgen'de titreşime ihtiyacımız yok, geçmişte kaldı" vb açıklamalar yapıyorlardı, ne oldu şimdi?
    Yoksa titreşimi ekleme konusunda Hideo Kojima (ki açıkça itiraf ediyordu titreşim özelliği olmamasının bir kayıp olduğunu) mı ikna etti Sony yönetimini?

360 ında 1080p ye ıhtıyacı yoktu ama nedense pır döndüler bu olaydan....bunlar olağan şeyler,herkes talep doğrultusunda adım atabılır
  • megazort arkadaşımızdan yeni mesajlar bekliyoruz
  • korayg uyğraşma hiç.

Baya seviyesi düştü buranın.

Bilgisizce,bilip bilmeden yorum yapıyorlar.Hangi oyunun hangi konsola çıkacğını bilmiyorlar.XBOX 360'a her seferinde laf atıyorlar.

Bu arkadaşlar PS3 fan sitelerine yollamak lazım.Orada pohpohlamak serbest.Ama burada doğu bir şey söyleyince tepki görüyorsun.

PS3 geleceğe yönelik konsolmuş,360 eksik kalıyormuş.E o zaman neden multiplatform oyunlarda fark atıyor XBOX 360?Eski teknoloji ise.

Hakikaten ipini koparan geliyor.Cahilce yorumlar.Bebek konsoluymuş çakmaymış.Hakikaten geyik bölümü oldu burası.İyi ki de az giriyorum buraya da rahat rahat işime bakıyorum.Pohpohluyorlar PS3 fanlarını birbirlerini.Gül gibi geçinip gidiyorlar.

RE5,PES,GTA da PS3'e özel oyunlar evet.Başka konsola çıkmıyor.Ne kadar bilgili ve mantıklı insanlar var yahu.

Megazort'a hak verenler de zatena ynı kafa yapısında.Buradaki amaçları bilgi paylaşımından çok,pohpohlama,haksız övgüler yağdırmak.Ama ne anlatsak boş.

Firma isimlerini değiştirmek de buranın seviyesini daha da iyi belli ediyor.

bilgisizceps3pohpohlamabölümü.donanimhaber.com oldu burası.

Böyle devam.İnsanlar yavaş yavaş başka site aramaya başlıyorlar artık....

• quote:

Orjinalden alıntı: kralemre

quote:

Sony yöneticileri "Nextgen'de titreşime ihtiyacımız yok, geçmişte kaldı" vb açıklamalar yapıyorlardı, ne oldu şimdi?

360 ında 1080p ye ıhtıyacı yoktu ama nedense pır döndüler bu olaydan....bunlar olağan şeyler,herkes talep doğrultusunda adım atabılır

Senin dediğin şöyle olsa anlamlı olurdu:
    "Biz size Sixaxis verdik ama titreşimi yoktu, yazılım güncellemesi yapınca elinizdeki Sixaxis'ler titreşim özelliği kazanacak, hepinize hayırlı olsun".
    X360'daki 1080p desteği bonus olarak sunuldu, yazılım güncellemesi ile yani. Takdir etmeniz gerekirdi, yeni bir gamepad satmak için strateji değildi yani.
    Gerçekten de bu konsol jenerasyonunda 1080p lükse kaçar.

• Sadece gülüyorum yahu önceden ne gereği var titreşime diyen ps3cüler şimdi nasıl bayram yapıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

"Biz size Sixaxis verdik ama titreşimi yoktu, yazılım güncellemesi yapınca elinizdeki Sixaxis'ler titreşim özelliği kazanacak, hepinize hayırlı olsun".
    X360'daki 1080p desteği bonus olarak sunuldu, yazılım güncellemesi ile yani. Takdir etmeniz gerekirdi, yeni bir gamepad satmak için strateji değildi yani.

Kesinlikle haklısın. ama xbox için lüks. Ps3 için değil...

• quote:

quote:

quote:

acaba cok merak edıyorum,hdmı dahıl 360 cıkarsa yanı yenı konsept neler söylenecek..bir gamepad satmak ile bir konsol satmak arasında hafif bir fark varda o bakımdan soruyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.