Şimdi Ara

----SONY VAIO Z 13.1 I7 8GB ram 256GB SSD----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün amerikadan gelmiştir. Sadece 1 aydır kullanıyorum . Sıfırdan farksızdır. Satma sebebim nakit ihtiyacıdır. Sanalpazar sitesinden 12 taksitle alabilirsiniz.

İŞLEMCİ: Intel Core i7-640M 2.8 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.46 GHz.) 4 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 8 GB DDR3 1066 Mhz
    SABİT DİSK: 256 GB Solid State HDD
    EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 330M Max. 2807 MB Ekran Kartı

Ürün amerikadan alabileceğiniz fiyata satılılıktır. Bu nedenle pazarlık kesinlikle düşünmüyorum. İlana bunu belirtmeme rağmen mesaj atan arkaşlara rica ediyorum. indirim söz konusu değildir. Mesajınızı cevaplamam

Sadece 13.3 ekran boyutunda notebooklarla takas olur. 1000 lirayı geçmeyecek ürünlerle.

Detaylı ürün özellikleri ve abd fiyatı için :

http://cgi.ebay.com/Sony-VAIO-Z-Series-VPC-Z13EGX-B-Core-i7-6-VPCZ13EGX-B-/280628457451?pt=Laptops_Nov05&hash=item4156c26feb#ht_2773wt_1139

Ürünün benzer modelinin tr fiyatı için :

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-z13v9e-x-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,20718.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapStarX -- 16 Mart 2011; 0:53:36 >

• en önemli özelliğini atlamışsınız . 13.1" full hd yani 1920 x 1080p ekranı wardır . bendede wardı harika bir üründür

Saygılar.
  • mükemmel.
  • Büyüteçle mi bakıyoruz yazılara, bu kadarcık ekranda bu çözünürlük sadece şov amaçlı olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Büyüteçle mi bakıyoruz yazılara, bu kadarcık ekranda bu çözünürlük sadece şov amaçlı olmuş...

• Cihazda 1600 x 900 çözünürlük vardır. Büyüteçle bakmaya gerek yok. Büyüteçle bakacak arkadaşın gözlerinde problem olabilir.
  • quote:

Büyüteçle mi bakıyoruz yazılara, bu kadarcık ekranda bu çözünürlük sadece şov amaçlı olmuş...

kesinlikle katılıyorum .d ben 22.5" Led ekranda o çözünürlükle zorlanıyorum :) sony ise vardır bi bildiği demek lazım bazen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1
  • Ne kadar boş insan var anlamıyorum. Burası ikinci el bölümü inceleme sitesi değil. Değerli görüşlerinizi inceleme sitelerine yazabilrisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapStarX

Ne kadar boş insan var anlamıyorum. Burası ikinci el bölümü inceleme sitesi değil. Değerli görüşlerinizi inceleme sitelerine yazabilrisiniz.

AYNEN HOCAM
  • Cihaz duruyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.