Şimdi Ara

Sony Vaio VGN-FZ31Z aldım arkadaşlar sorularınızı alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gold online dan peşin 2900 e aldım.Almayı düşünen veya ilgilenen arkadaşlarımın sorularını yanıtlamaya calışıcam.

• Hayirli olsun ama pahali degil mi?
    daha bugun bu gruptaki modellere bakmistik.
  • hocam yanılmıyorsam ekran kartı 8400 değil mi performansı nasıl merak ediyorum da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Hayirli olsun ama pahali degil mi?
    daha bugun bu gruptaki modellere bakmistik.

Dostum gold da %20 indirim vardı aksine ucuz diger sitelerde fiyatları inceleyebilrisiniz.Ortalama 3.700,600,500 civarı.Sony shopdada 3.200 e düşdüler en son.İstanbul bilişimi incelemedim açıkcası güvenemedim garantiden ötürü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

hocam yanılmıyorsam ekran kartı 8400 değil mi performansı nasıl merak ediyorum da...

Ekran kartı 8600 gs dostum oyunlarla pek ilgilenmiyorum artık ama 7600 gt ayarında bir kart diye duymusdum.direct 10 var.
  • Arkadaşlar ekran kartımın driverını güncellemek istiyorum.Geforce 8600 gs,Nvidia'nın sitesine girdim ama pek bişey anlamadım,nereleri seçmem gerektiği konusunda.Benimkinin sürümü 101.28.
  • Yardımcı olacak kimse yokmu notebook unun ekran kartı diriverinı daha önce güncellemiş olan herhangi kimse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ben de alacağım onu birkaç gün içerisinde genel izlenimlerin neler laptop hakkında kısaca yazarsan memnun olurum
  • akadaslar ben forma yeni üye oldum..elimde asus var.merak ettigim su tek lambalı vaioların ekranı nasıl..benim için önemli olan görüs açıları ..ekrana saga sola , yukarı asagı baktıgımızda siyahlasma oluyor mu ...simdiden tesekkürler.
  • tek lambalıların diğerlerinden pek farkı yok. siyahlaşma olur.
  • Asus da iyi bir ürün yalnız Sony'nin tek lamba görüntüsü ile bile bir tutmayalım lütfen! 90.000:1 kontrast muhteşem görüntüsü ve diyaznı.... Ayrıca Sony de ki ses kalitesiyle de karşılaştırmayalım. Marka düşkünü olarak görmeyin beni, Sony kullanmaya başlayınca arada ki farklı bariz anlayacaksın.
  • Sony FZ serileri ses seviyesinin düşüklüğü ile meşhur bir seri. Bence ses kalitesinin iyi olduğunu söylemek doğru değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

Sony FZ serileri ses seviyesinin düşüklüğü ile meşhur bir seri. Bence ses kalitesinin iyi olduğunu söylemek doğru değil.

Bence söyle diebiliriz ses kalitesi digerleriyle benzer yani bir artısıda , bir eksiside yok bu ikinici fz makinam digeri fz 11m ydi genel izlenimim bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspirin8

Asus da iyi bir ürün yalnız Sony'nin tek lamba görüntüsü ile bile bir tutmayalım lütfen! 90.000:1 kontrast muhteşem görüntüsü ve diyaznı.... Ayrıca Sony de ki ses kalitesiyle de karşılaştırmayalım. Marka düşkünü olarak görmeyin beni, Sony kullanmaya başlayınca arada ki farklı bariz anlayacaksın.

Bu konudada kesinlikle sony nin tek lambalarının digerlerine oranla cok daha iyi oldugunu söyleyebilirim.Çift lamba zaten tarifi olmayan bir güzellikde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 20 Haziran 2008; 20:27:00 >
  • selam arkadaşım hayırlı olsun bence çok iyi bi fiyata almışsın benim bi kaç sorum war pil ömrü nasıl nekadar gidiyor çalışma sesi fanı falan çok ses çıkarıyormu bide tabi ekran kartının performansını merak ediyorum bide genel olarak biraz anlatırsan
  • Benim sorumda Canawar_'la aynı olcak..
    pil ömrü en uzun neakdar gidiyor?
    Fan sesinden bahsediliyor,gece sessizlikte kullancağım için kişisel fikrinizce kafa ütüleyecek kadar ses çıkarıyor mu?

Birde sesi az denilmiş,3-4 yerden inceleme imkanım oldu,ses seviye olarak iyi yani küçümsenecek seviyede değil,ve kalite olarak tartışlmaz seviyede..

performansı nasıl,yani harddisk 4200 RPM,yani herhangi işlm sırasında ağırlık yaşıyormusunuz?

Şimdiden Teşekkürler
  • 2gb ramlimi 4gb ramli fiyatımı.?bnada biraz pahalı geldi.yanılmıyorsam istanbul bilişimde 2700 küsürdü 2gb ramle.
  • Bence avrupa modellerinde ist bilişimin fiyatlarını pek önemsemeyin... Avrupa modelleri genelde ellerinde yok ama fiyatlar ucuz görünüyo.
  • arkadaşım sorularınızı alabilirim diye başlık açıp hiç birşey yazmiyosun cewap vermiyiceklerse kitlesinler bu konuyu...
  • bugün teknosada (adapazarındaki )fz 31 i inceleme sansım oldu.görüntü kalitesi pek fark göremedim (belki ısıktan filan anlayamamıs olabilirim ).ama sunu söyleyeyim toshiba a210-199 un görüs acıları bile daha iyi.(bunun bir acıklaması olmalı )..fz 31e cesitli acılardan baktım baya bir görüntü kaybı oldu.yani kafanı kıpırasan ekran kararıyor. .anlayamadıgım 900 dolarlık bilgisayarın ekranı nsıl olurda 2 milyarlık bilgisayaınkinden iyi olur ? aynı sey asus içinde gecerli.film izlerken bilgisayarın konumunu sürekli deiştiriyoz..... off.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.