Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-FE31H CORE 2 DUO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dİğer alışveriş Sitelerinde 3000-3500 YTL aralığında satılıyor.
    Hepsiburadada 2040 YTL
    Laptop alacak arkadaşlara duyurulur.

SONY VAIO VGN-FE31H CORE 2 DUO

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71202#tablnk

• Kimseye tavsiye etmem Vaio. Ben de VGN SZ450N/C modeli var 5 para etmez.
  • bende de fe11 var harika makina
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Kimseye tavsiye etmem Vaio. Ben de VGN SZ450N/C modeli var 5 para etmez.

Okuyan da laptop'ın markası acer datron filan zanneder. Hocam önersene o zaman daha kaliteli bir laptop herkes aydınlansın... Bu fiyat aralığında tai :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Kimseye tavsiye etmem Vaio. Ben de VGN SZ450N/C modeli var 5 para etmez.

sony den daha iyi marka var mı ? işçilik ve kalite olarak..neresi beş para etmez bide detaylı açıklarsanız bizde bilelim..
  • Hakkaten beş para etmez diyen arkadaşın açıklamasını merakla bekliyorum, almayı düşündüğüm ve hayalimi süsleyen sony vaio laptopları bir kalemde nasıl sildin merak ettim ????
  • tipi muhtesem bence ya ozelliklerde ii ekranda sony olunca insanın cidden aklı kayıyor sony vaio bide mac book pro cidden cok cok guzel urunler haa bide toshibanın Qosmio serisi varki oda super ama asırı pahalı bu gayet uygun bi fırsat gibi gorunuyor fırsattan bizi haberdar eden MrKutlu arkadasımıza kendi adıma tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio VGN-FZ490NFB TR ???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de bu fiyata Core 2 duo Vaio bulmak imkansız
    Çok iyi bir fırsat
    (yanlız Dikkat edilmeli; kampanya 3 gün sonra bitiyor)
  • Sony Vaio VGN-FE41E Notebook
    Intel Core 2 Duo T5500 1.66 Ghz 667 Mhz 2MB Cache
    1 GB DDR2 RAM
    120 GB SATA HDD
    DVD-RW Double Layer
    NVIDIA® GeForce® Go 7400 320 MB
    Vista İşletim Sistemi

2319 ytl. kadv dahil.

bence cok ucuz.
  • super bir makine ve bu fiyata ben veriyom siparişi hatta verdim yarın parayı yatıracam...iyiki beklemişim...

bu arada bi arkadaş yukarıda sony hakkında kötü demiş nasıl kötü merak ediyorum....dizüstüde iki marka tanırım biri sony diğeri apple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGEagLE -- 13 Haziran 2007; 0:10:03 >
  • SADECE MARKASI ''SONY'' diye almayı düşünebileceğim bir ürün.. 1984 yılında babamın aldığı beta video,1993 yılında aldığım ve hala tık demeden kullandığım 54'' tv.,1994 yılında aldığım çift kaset ve cd çalarlı sony FH B500 MÜZİK SETİ,1996 da aldığım digital ekranlı walkman,2003 yılında aldığım 5+1 soundround sistemli dvd player hepsi SONY ve inanın kalitesi, işçiliği ve dünya'ya yaydığı güvenilirliği ile SONY bu alemde TEK geçerim..
    SONY VAİO VGN-FE31H hepsiburada'da gördüm o inanılmaz fiyata almak için sabrısızlanıyorum üstelik 2-3 aydır notebook almayı düşünüyor ve karar veremiyordum.çünkü maddi sıkıntı içindeyim ve iyi bir marka olsun diye düşünüyordum.
  • toshiba saglık calısanları kampanyasındakine iyi bir alternatif,
  • bu işten anlayan bi arkadaşım bana yardımcı olursa sevinirim.aklımda SONY VAIO VGN-FE31H ve toshiba a100-1bp .altarnatifiniz varsa da söylersenbiz memnun olurum fiyat aralığı 2500 ytl altı.
  • Hepsiburadanın kampanyalarına aldanıp acele ile bilgisayar almaya gerek yok arkadaşlar. Görüldüğü gibi bu kampanya da yalan oldu. Kampanya bitmesine rağmen fiyat hala aynı Daha önce de toshiba tecra a8-103 de benzer bir oyun oynamıştı hb. 10 gün süreli kampanyada 999$+kdv dedi, daha sonra da kampanya bitmesine rağmen aynı fiyattan satmaya devam etti (hala aynı fiyata satılıyor) Zaten artık hızla düşüyor laptop fiyatları. O yüzden böyle kampanyalardan aceleyle ürün almaya gerek yok diye düşünüyorum. En azından HB'den
  • arkadaslar bu laptop'tan bende almayı dusunuyorum.acaba alıpta kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi? birde vista kullanmak istiyorum.sizce kaldırır mı?
  • Arkadaslar,
    Birçok arkadaşım yeni laptop aldı, HP, SONY, TOSHIBA vs vs. Hepsi Core2Duo en az 1 gb ram vs, yani piyasadan alabilecedginiz ust modellerden. Evde ablamın ve benim kullandıgımız 3 laptop var, hepsi de DELL ve işlemcileri centrino, ramler 512kb ya da 1gb. Şimdi bunları objektif olarak degerlindirirsem şunları soylebilirim.

Ürün dış plastik ve işçilik kalitesi: Toshiba>Dell>Hp>Sony
    Bazılarınız "Hadi ordan!" diyecek belki ama Sony işçilik ve plastik kalitesi cidden cok kotu. Hatta şu kadar soyliyim, arkadaştaki 13'' Sony'yi ben tavsiye ettim ve yurtdışından tanıdıgına getirtti, şu an kendi de pek memnun degil ve bana bi şey de diyemiyor ama ben de cok pişman oldum sony tavsiye ettiğim için.

Ürün performansı (yukarıda belirttiğim işlemci ve ramler ile): Dell>Toshiba>Hp>Sony
    Bazılarınız yine "Hadi ordan!" diyecek belki ama Sony inanın bana performansta da buyuk bir çöküş içinde.

Bu dediklerime ister inanın ister inanmayın ama beni forumda tanıyanlar tanır, hep gerçekçi ve objektif yorumlarda bulunmaya çalışırım. Kullandıgım urunlerin negatif yönlerini de hep yamışımdır. Ama şu bir gerçektir ki laptop deyince DELL bir numaradır.

Sözlerimi şu anektodla bitireyim: 3 ay önce bitirme projeleri seminerlerimiz kapsamında bölümümüze gelen Vestel üst düzey yöneticisi M. Salt'a bir seminer sonunda iki soru sordum.

Soru1: "Vestel geçtiğimiz aylarda Türkiye'de yeni kurduğu laptop fabrikasının lansmanını yaptı. Bu fabrikada cidden laptopları siz mi üreteceksiniz (dizayn, fabrikasyon, montaj vs) yoksa sadece uzakdoğudan gelecek parçaların montajını mı yapacaksınız?" (Datron gibi)

Cevap1: "Yok sadece montaj degil ciddi anlamda biz üretiyoruz, anakart dizynı olsun, gerekli diger peripharelların dizynı olsun hepsi tesiste yapılıyor. 1 yıldır tesisimizde Intel'den gelen arkadaşlar ile bizim muhendislerimiz birlikte çalışıyor, 1 yıl sonunda ilk ürünleri aldık. Bu sadece bir başlangıç, bir süre sonra tamamen kendi başımıza yapacagız, Intelden gelenler gidecek."

Soru2: "Peki tamamen açık yüreklilikle söylecek olursanız, Vestelim kendi ürettiği bu laptopların performansı nasıl?"

Cevap2: " Tabi ki bu ilk partiyi bir DELL'le kıyaslamak mümkün değil. Benim normalde kullandıgım bir DELL laptopum var. Denemem için bir tane de bana verdiler. Pilde çalışırken bazen wirelessdan düşmeler ve kitlenmeler oluyor. Ama bunlar atla deve değil 1 yıla kalmaz, bunların hepsi halledilir."

Bu anektoddan çekmek istedigim Vestel gibi dünya çapında bir teknoloji devinin üst düzey yöneticisinin Vestel kaç senedir laptop satıyor olmasına karşın, kişisel bilgisdayarını Dell olması ve cümlesinde kıyaslama referansı olarak DELLi baz almasıdır.

Herkese seçim yaparken kolaylıklar dilerim...

• taksoyy

hiç bir cümlene katılmıyorum..2 arkadaşımda Dell var 2007 model ama tabiri caize odun gibi yapmışlar plastiği çok kalitesiz hissi veriyor...çok kalın ve sıradan bir kasası var.Sony ile keisnlikle kıyaslanamaz...

Apple>Sony>Toshiba>Hp>Dell
  • örenci olduumdan evimizden uzak oldumuzdan ötürü kaldıım evde 5 tane laptop var bunların 3ü sony biri dell biri de datron( benimki :D) sonlyer cok hassas laptoplar her cdyi okumuyorlar dier özellikler i yazmıyorum sonucta onlar teknik kısımlar ve içinde kullanılan parcalar genelde aynı olduğundan bunlar kullanılan fan kasa da kullanlıan malzemeyle deişiyo. dell ve datron gayet emektar ayrım yapmayan ekran kalitesi gayet iyi makinler...
    bilgisayarınıza cok fazla cd takıp cıkarıyosanız usb bellekler cirit atıyosa üstünde sony bence bunu kaldrmaz. ama gittiğiiniz kafe de laptopununz cıkardıınızda arkasında datron mu yok sa vaio yazması mı... bu da düsündürücü tabi
  • Şimdi, burası sıcak fırsatlar bölümü olduğu için
    Ve ben 2500YTL ye Toshiba A200 1BP laptop aldıktan sonra bu ürünün
    bu fiyata satıldığını görünce; Bu fiyat aralığında Laptop almak isteyen arkadaşlara
    bilgi vermek açısından, Benim gibi "Tuh yaf keşke bunu alsaydım" dememeleri için
    böyle bir başlık açmıştım, Ama konu X>Sony>X şekline dönüşmüş!!!

Bu vaio da ; Core 2 Duo işlemci ve 7400 256 MB ekran kartı var, benim 2500 aldığım A200 de 7300 256 ekran kartı!

Bu cihaz Vaio olmasa bile Core 2 Duo işlemci ve 7400 256 ekran kartı olması bakımından çok uygun fiyatlı

Acaba X>SONY>X diyen arkadaşlar zahmet edip özelliklerine bakmışlarmı??

Ben toshiba da ekranı hafif kımıldatsam görüntü değişiyor, Daha dün baktım teknosa da hiçbir vaioda ekran hangi açıdan bakarsanız bakın değişmiyor.

Sadece X-Black LCD bile bu parayı hak ediyor, bence!

• $aka mı bu yazdıkların , sony ile datron'u karsılastırıyor hey allam ya
    quote:

Orjinalden alıntı: amortiiii

örenci olduumdan evimizden uzak oldumuzdan ötürü kaldıım evde 5 tane laptop var bunların 3ü sony biri dell biri de datron( benimki :D) sonlyer cok hassas laptoplar her cdyi okumuyorlar dier özellikler i yazmıyorum sonucta onlar teknik kısımlar ve içinde kullanılan parcalar genelde aynı olduğundan bunlar kullanılan fan kasa da kullanlıan malzemeyle deişiyo. dell ve datron gayet emektar ayrım yapmayan ekran kalitesi gayet iyi makinler...
    bilgisayarınıza cok fazla cd takıp cıkarıyosanız usb bellekler cirit atıyosa üstünde sony bence bunu kaldrmaz. ama gittiğiiniz kafe de laptopununz cıkardıınızda arkasında datron mu yok sa vaio yazması mı... bu da düsündürücü tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.